Ведическа Астрология Джьотиш | 22 – 28 Юни 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 22 – 28 Юни 2020 г.
Астрологична прогноза  по Асцендент или  Лунен знак
Период :  22 Юни  – 28 Юни  2020 г.

 

Актуални позиции на планетите :

 

Слънце – Близнаци

Луна – Близнаци, Рак, Лъв, Дева

Марс – Риби

Меркурий – Близнаци (ретрогрдаден)

Юпитер – Козирог ( ретрограден)

Венера – Телец (ретрогрдана до 24-ти юни, от 25-ти – директно движение)

Сатурн – Козирог (ретрограден)

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

 

В началото на седмицата, планетите, все още са в конфигурацията от 21-ви юни – Пълно Слънчево  затъмение в Близнаци

Излишно е да се споменава Новолунието в Близнаци, защото, то е условие “sine qua non” – условие, без което не може да се наблюдава пълно Слънчево затъмение от нашата планета. Ефектът от Сънчевото затъмение, ще очакваме в следващите месеци. Обичайно това се случва в период от шест месеца, но тъй, като настоящото затъмение беше пълно, то е по-вероятно да прояви своя ефект в рамките на три месеца.

В момента е налична едновременна ретрогрданост на осем планети – Сатурн, Юпитер, Меркурий, Венера; Раху и Кету (които винаги се движат ретроградно);  и Нептун и Уран (които във ведическата астрология могат да бъдат разглеждани, когато става дума за на влиянието им върху цели поколения). Особеното, което ще се случи през тази седмица, е преминаването на Венера в директно дживение в Телец. Планетата беше ретрогрдана повече от месец – от 13-ти май. След като, се върне към своето движение в директна посока, може да очакваме нейното положително въздействие за развитие на личните връзки, за укрепване на финансите ни, за реализация на творческите ни идеи, ще имаме възможност да се насладим на вкусна храна  и повече лукс в живота. Разбира се, степента на реализация на  споменатото въздействие винаги зависи от личната рожденна карта.

 

ОВЕН

Ще бъдете ангажирани  в активна комуникация с вашите близки приятели и роднини. Вашите братя и сестри ще имат нужда от вас. Ще трябва да изясните някаква ситуация, която не сте доизказали в миналото. Бъдете внимателни, защото има опасност от конфликти, особено в края на седмицата. От средата на седмицата,  ще имате възможност да организирате семейните финанси. Или поне ще можете да съставите ясен план за тяхното бъдеще. Предстоят ви моменти, в които ще можете да се наслаждавате на вкусни изкушения. Много от вас, ще имат възможност и желание да  бъдат по-близко до природата. Ще пътувате до отдалечени места, а някои от вас ще се отправят към морския бряг.

 

ТЕЛЕЦ 

Най-важното за вас е, че вашата планета – Венера отновно ще започне да се движи директно и вие ще имате пълната нейна подкрепа върху асцендента ви. Средата на седмицата, ще ви донесе много нова енергия. Ще искате да вършите много неща, ще имате много физическа сила. Ретроградният Меркурий, може да причини някои обърквания, свързани с говора ви. Трябва да бъдете внимателни, относно вашите финанси, защото има тенденция за известна неяснота в тази област. Мислете творчески и нещата ще бъдат под контрол. Попадате в период, в който ще ви липсва някаква информация, свързана със семейството. Предстоят ви срещи с активни, дейни хора.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни, относно всякакви недоразумения с хората, с които се срещате. В никаъв случай не подписвайте договори до 12-ти юли. Периодът изисква, да направите преглед на общата си физическа ситуация. Някои от вас ще започнат да възстановяват здравето си. Възможно е да се чувствате разсеяни, да ви липсва концентрация. Бъдете внимателни и се опитайте да не губите различни предмети. Ще ви спохождат доста спомени. Кариерата ще изисква, да влагате доста енергия, но вие ще можете да се справите с това. След средата на седмицата, може да очкавате да попаднете на красиво място сред природата. Някои от вас, ще преживеят приятни мигове, уединени с по-красивата си половина (личния си партньор).

 

РАК

Много от вас, ще искат да се отправят на далечно пътуване, включително в чужбина. Но и за много от вас, това ще бъде свързано с някакво недоразумение или забавяне. Опитайте се, да набавяте своевременно цялата инфромация, свързана с организацията на трансорта, в тази връзка. И особено на полетната информация, ако смятате да ползвате въздушен транспорт. Все още е налична тенденция за реализация на загуби, включително финансови. Но от друга страна, това е напълно разбираемо, след като средата от седмицата ще се създадат условия за приятни усещания, свързани с вашите приходи. Можете да разчитате на тяхното стабилизиране. Някои от вас ще получат хубав подарък. Предстоят ви срещи, запознанства с чаровни дами.

 

ЛЪВ

Тази седмица е част от период, в който ще започнат да ви се обаждат различни познати от вашето минало. Ще коментирате различни спомени и ще изяснявате минали ситуации. Обърнете внимание на приходите си и се опитайте да ги организирате интелигентно, разумно. След средата на седмицата можете да разчитате, че нещата свързани с работа, кариера, бизнес ще се подреждат по най-добрия начин. Можете да разчитате на много положителна женска енергия в тази връзка. Някои от вас ще започнат да реализират творчески проект, който в последно време се е сблъсквал с някакви препятствия или просто липса на вдъхновение. Спазването на правилният дневен режим си остава правило, към което трябва да се придържате, за да поддържате здравето си в прекрасна форма.

 

ДЕВА

Работата, кариерата, бизнесът са нещата, които ще изискват цялата ви енергия. Ще се чувствате малко объркани, защото Меркурий ще прави така, че нещата ще се развиват със забавяне, ще има някакви обърквания. От друга страна, ви предстоят много срещи с активни хора. Някои от вас, ще обмислят или сключат сделка, свързана с недвижим имот или автомобил. Ще се чувстате малко напрегнато, блокирано по отношение на творчески идеи, креатвиност. Децата продължават да изискват вашето внимание по отношение на различни проблеми, които имат нужда от решения. В края на седмицата, отделете време за себе си. Опитайте се да направите нещо, което ви носи душевен покой.

 

ВЕЗНИ

Попадате в сложни ситуации, които може да възникват внезапно. Вашият баща, все още изисква доста от вашето внимание. Може да изясните някаква ситуация от миналото, свързана с него и вашите брята, сестри. Някои от вас ще преживеят моменти на общуване, в което техни учители или консултанти ще споделят знание, което е много важно в момента. След средата на седмицата ще се развие тенденция за промяна на основната енергия в ситуациите, свързани с изненада – в положителна посока.  Някои от вас отново ще могат да разчитат на страст и тайни удоволствия, други ще реализират отношение, което в последно време е изглеждало невъзможно. Все още се изисква повишено внимание при щофиране.

 

СКОРПИОН

Тази седмица ще постави началото на период, в който ще може да възстановите отношенията с вашия партньор. Някои от вас ще сключат брак или окончателно ще се обвържат с пратньора. Всички недоразумения с него, от  последния месец, ще бъдат разрешени. Ще имате възможност,  да се насочите към организацията на сделка, бизнес партньорство, които напоследък са били забавяни, поради различни обстоятелства. Усещате повишаване на енергията, по отношения на творчество, креативност, рализация на идеи. Бъдете внимателни, относно тенденцията за внезапни събития, защото това е област, в която е невъзможно да имате контрол. Но ако сте осъзнати за такава възможност, ще може да реагирате адекватно, в условията на всяка изнендаваща ситуация. Шофирайте внимателно.

 

СТРЕЛЕЦ 

Въпреки усложнената ситуация в отношенията с партньора ви, след средата на седмицата ще имате възможност да решите доста от конфликтите с него. Здравето му, също ще започне да се подобрява. Бизнес партньорствата, все още са в условия на повишена сложност. Имайте предвид, че не се препоръчва да сключвате договори до 12-ти юли. Ако има неотложна ситуация, в тази връзка, подходете с повишено внимание, към клаузите на договора. Ще се наложи да отделяте време и енергия за ремонт у дома или ще планирате как да го направите. Някои от вас, могат да влязат в нов дом, други ще придобият нов автомобил. Бъдете внимателни за възможноста от конфликт у дома в края на седмицата. Вероятно, поради необходимостта да отделяте повече време за работа.

 

КОЗИРОГ

Вниманието ви трябва да бъде насочено върху здравето. Имате възможност да намерите най-добрият начин, метод, за да го поставите в баланс. Опитайте се да действате осъзнато и да не позволявате на интригите от страна на колеги, да ви поставят в конфликти или да водят до развитие на недоброжелателни отношения с тях. По-добрият подход ще бъде, ако работите усърдно, дори да изглежда, че вършите и тяхната работа. Имате достатъчно енергия, за да се заемете с физически упражнения, спорт, фитнес. Тези дейности ще бъдат в подкрепа на общото подобрение на здравето ви и усилването на физическата ви сила. След средата на седмицата можете да разчитате, че ще ви хрумват много интересни креативни идеи. Ще се радвате на постиженията на децата, ще се забавлявате с тях. Някои от вас, може да очакват развитието на приятни романтични преживявания.

 

ВОДОЛЕЙ 

Дългосрочната тенденция за ненужни разходи на финанси или енергия, все още е на лице. Можете да контролирате това, ако се насочите към оттегляне в природата, ако отидете на стари места, на които отдавна не сте ходили или правите дарения, оказвате помощ на възрастни хора. Може би някой от вашите стари учители, ще се радва да му помогнете в труден за него момент… Имате доста идеи, но нещата с тяхната реализация изглеждат доста сложни. Не се притеснявайте. Обмисляйте ги, планирайте. Дори може да ги предложите за реализация. Но положителна тенденция за реализация има само за онези, които са  се появили отдавна и сега се насочвате към реализация. Ще очаквате помощ от познати и приятели, но те няма да са в състояние да я дадат. От друга страна, може да получите помощ от там, откъдето не сте очаквали. Помислете как можете да направите дома си още по-приятно място.

 

РИБИ

Подобряват се възможностите за общуване и комуникации. След средата на седмицата можете да получите подкрепа от страна на жена с креативно и творческо мислене. В същото време, няма да ви изненадаме, ако отново споменем напрежението свързано с дома, къщата. Там присъства много смесена енергия, която ви кара да се чувстате объркано, даже раздразнено. Повече яснота, спокойствие в това отношение, ще имате след средата на юли. Спортът, физическите упражнения или физическата работа, ще са наичините за спряване със стреса. В кариерата, бизнеса, работата, трябва да подхождате с повишено внимание при изпълнение на различните задължения, защото има опасност да не догледате някои от детайлите и това да причини объркване, закъснение, недоразумение. В края на седмицата можете да се отправите на пътуване до някое красиво място. Това ще ви накара да изпитате удоволствие от живота.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *