Ведическа Астрология Джьотиш | 25 – 31 Май 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 25 – 31 Май 2020 г.
Астрологична прогноза  по Лунен знак или  Асцендент
Период : 25 Май – 31 Май  2020 г.

 

Актуални позиции на планетите :

 

Слънце – Телец

Луна – Близнаци, Рак, Лъв, Дева

Марс – Водолей

Меркурий – Телец, на 25-ти май – Близнаци

Юпитер – Козирог (ретрограден)

Венера – Телец (ретроградна)

Сатурн – Козирог (ретрограден)

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

 

Безкрайното движение на планетите продължава и причинява промените в нашия живот, които са единственото сигурно нещо в него

И тази седмица ще премине под знаковата ретроградност на Венера, Юпитер и Сатурн, настъпила в средата на месец май. През миналата седмица се случи една особена астрологична промяна, която заслужава да бъде подчертана още веднъж. Раху, северен лунен възел, напусна съзвездието Ардра, в което усилваше енергията, която причиняваше доста сериозна дисхармония в живота, като при някои от жителите на планетата, негативните емоции, по една или друга причина са били усилвани до отделянето на сълзи. Още една положителна промяна ще се случи през тази седмица. Луната за пореден път ще разкъса стегнатия възел на Раху и Кету – т.н. каал сарп доша (разполагане на всички планети само от едната страна на оста на двата лунни възела). На 25 май Меркурий влиза в своя знак Близнаци и комуникацията, поне, докато стане ретрограден на 17-ти юни,  ще се реализира много по-лесно от досега.

 

 

ОВЕН

Няма да споменаваме отново, че ситуацията в кариерата ще изисква основно преразглеждане. Процесът е продължителен и не е нещо ново в момента. Остава възможността да реализирате себе си в общуването със семейството. Освен това, от понеделник ще имате възможност да общувате много лесно с много хора и  по всякакъв повод. Това ще се налага, но и ще ви харесва. В края на седмицата бъдете внимателни, поради възможност от пререкания с колеги. Но всеки разговор с тях, ще бъде за да се придвижва работата към успешен край.

 

ТЕЛЕЦ

Ще обмислите варианти за по-добро управления на семейните активи. Ще имате повече време и желание да разговаряте с всички членове на семейството. Усилията ви през тази седмица, ще са насочени към дома, близки приятели, които могат да ви псоетят вкъщи, творчество и креативност. В края на седмицата ще изпитвате чувства, които могат да се нарекат романтични.

 

БЛИЗНАЦИ

Меркурий, вашата планета влиза върху асцендента ви и ще остане достатъчно дълго, за да бъде и ретроградна. Това ще бъде коментирано допълнително, в друга публикация. Енергията на Меркурий, ще ви направи още по-активни от досега. Ще искате да общувате и ще го правите. Хората около вас, също ще ви търсят за да поговорят сериозно за работа или просто защото им е приятно да си побъбрят с вас. Отново ще имате възможност да пътувате на далечно разстояние. Вниамвайте да не правите неразумни разходи за луксозни предмети, защото това ще бъде загуба на средства. Има тенденция да изпитате удоволствия в леглото с личност, с която вече сте имали такива отношения.

 

РАК

Усилена тенденция за разговори, и търговия с чужбина. Някои от вас ще желаят, да се отеглят на самотно място, където да се отдадат на медитативни техники. Там ще намерят сродна душа, с която да обсъдят това, което ги интересува. Остава тенденцията за напрежението поради ретроградността на тежките планети. Здравето на партньора ви, все още не е извън възможността да бъде повлияно. Тази седмица също, ще можете да се срещате с чаровни жени, които не сте виждали от известно време. Разговорите с тях ще повдигат самочувствието ви.

 

ЛЪВ

Много позитивна енергия по отношение на работа, бизнес, кариера и свързаните с тях приходи. Разширяване на кръга от социални контакти. Нови запознанства, които биха били полезни за вас и вашите финанси. От друга страна стои тенденцията за конфликти от всякакъв вид и особено с колеги. Но ще имате достатъчно сила, за да се справите с тях.

 

ДЕВА

Тенденциа за забаяне на приходите. Или няма да получите това, на което сте се надявали. Преразглеждане на отношенията в работата. И разширение в тази насока през тази седмица. Тенденция да преосмисляте духовното си развитие. Желание да пътувате надалече. Тежест по отношение на романтичните преживавания. Най-вероятно, вече обмисляте преразглеждането на тезо отношения.

 

ВЕЗНИ

Напрежение у дома. Необходимост да се реоганизира средата там. Някои от вас, вече са в ново жилище или обмислят процеса по преместването. Притеснявате се и относно развитието на кариерата. Има тенденция за някави внезапно възникнали ситуации, свързани със вашата връзка.  Или за силна емоция, основана на страста към определена личност. Мисълта ви ще е заета с кариера, приходи и разходи. Духовното осъзнаване, ще бъде начинът, да усетите положителната страна на промените.

 

СКОРПИОН

Може внезапно да ви се обади личност, която е била много важна за вас в миналото. Разговорът с нея ще ви припомни вълнуващите моменти, прекарани заедно. Има тенденция да възстановите отношенията си с нея. Ще усещате напрежение в комуникациите с хората. Вероятно разговорите ще бъдат свързани с някакъв вече завършен проект. Ще се интересувате от езотерично знание или тази тайна информаиця ще ви намира сама.

 

СТРЕЛЕЦ

Възможност за нови ползотворни договори, сделки. Особено, ако се занимавате с търговия, комуникации, IT дейности. Ще искате да отделяте повече време на партньора си и да общувате за толкова много неща с него. Може даже, да се сетите за забавни игри (напр. карти, др.), които да ви карат да се забавлявате истински в тази комуникация. Сериозно внимание, все още, ще изскват семейните активи, спестяванията. В средата на седмицата, може да ви налегнат депресивни мисли, но бързо ще отминат. Начинът да елинирате тяхното влияние са физическите усилия, работа, спорт.

 

КОЗИРОГ

През тази седмица ще се срещнете с много от колегите си, с които не сте се виждали от известно време. Ще има много неща, които да си кажете. Предстоят ви срещи и с много нови хора. Ще имате възможност да говорите за психология, духовност. Бъдете внимателни по отношение на спекулативни сделки. Дори е по-добре да се въдържате от поемане на рискове. Помислете за хармонизиране на здравето си.

 

ВОДОЛЕЙ

Започва период, в който ще отделяте много време за романтични разговори. Може да е с повече от една личност. Положителна тенденция да обсъждате и реализирате креативни идеи във връзка с дейности, работа, които могат да ви осигурят желаните приходи.  Един от възможните начини за това, е да се обадите на всичките си познати с цел да ги мотивирате да използват вашия продукт или услуга. Имате достатъчно физическа и психическа енергия да направите всичко това.

 

РИБИ

Изглежда, че работата от дома ще бъде по-вероятната за вас. Но ще се налага да говорите доста и с хората вкъщи и с тези, които са извън дома. Това ще бъде основно и по повод работа, кариера. Може да обмислите промяна на нещо в работата. Предстои разширение в тази област след 30 юни, така, че моментът е подходящ да се замислите в тази насока. Изглежда, че има забавяне в приходите ви, но това е само забавяне. Търпението е това,което ще ви помогне в момента.

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *