Ведическа Астрология Джьотиш | 27 Юли – 02 Август 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 27 Юли – 02 Август 2020 г.

Астрологична прогноза  по Асцендент или  Лунен знак

Период :  27  Юли – 02 Август  2020 г.

 

Актуални позиции на планетите :

Слънце – Рак

Луна – Везни (27-28 юли), Скорпион (29-30 юли), Стрелец (31 юли – 01 август), Козирог (02 август)

Марс – Риби

Меркурий – Близнаци, Рак (01 август)

Юпитер – Стрелец (ретрограден)

Венера – Телец, Близнаци (01 август)

Сатурн – Козирог (ретрограден)

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

В началото на седмицата, ще се усеща повече психично напрежение, поради едновременното влияние на три негативни (по природа) планети върху знака Везни. Това са Марс, Раху и Сатурн. Напрежението ще бъде усетено по-силно в тази област от живота, за която отговаря знака Везни във вашия хороскоп. По време на транзита на Луната в Скорпион, тя ще получи позитивната енергия на Венера (директен аспект). При преминаването през Стрелец, ще попадне в съвпад с Кету и Юпитер и ще бъде аспектирана от Меркурий. Много от вас ще усетят необходимост от проявна на духовност – четене на такива книги, ритуали, посещения на духовни места. В края на седмицата, Луната ще бъде в съвпад със Сатурн и умът ви ще изпита определена доза ограничаване.

Венера ще промени знака си на 1 Август и ще премине в Близнаци. Ще бъде в съвпад с Раху и директно аспектирана от Юпитер. Меркурий ще премине в Рак, където ще е в съвпад със Слънцето и в директен аспект от Сатурн. Общата астрологична оценка за месец Август е положителна.

ОВЕН

В началото на седмицта може да попаднете в някакви пререкания с партньора или да изпитате определена доза напрежение, във връзката си с него. Бъдете внимателни. В случай, че бихте искали да напрвите някаква инвестиция, трябва да подходите с повишено внимание, защото този процес е подложен на риск от напрежение, евентуални проблеми. Началото на седмицата е добър момент да си купите нова дреха, да си направите някакъв подарък. През втората половина на седмицата и в края, умът ви ще бъде ангажиран с духовни дейности. Ще търсите и намирате инфромация, свързана с вашата духовна ориентация и интереси. В края на седмицата се въздържайте от вземане на важни решения, свързани с бизнеса, кариерата.

ТЕЛЕЦ

Помислете за дневния си режим, за занимянаия със спорт, за здравето си. Изобщо, погрижете се за себе си. Средата на седмицата ще ви накара да проявите повече емоционалност. Това може да бъде свързано и с отношенията между вас и бизнес партньорите ви. Може би някои документи, засягащи двете страни, няма да ви харесат или ще бъдат много удачни и вие ще проявите съответните емоции. Но периодът е добър за инвестиции. Тези, от вас, които са ангажирани с образованието си, могат да разчитат на положителна енергия. Личният ви партньор, също ще бъде обект и причина за проява на вашите чувства.

БЛИЗНАЦИ

Началото на седмицата, ще ви накара да проявите повече креативност. Ще бъдете под влияние на творческа енергия, която ще е причина за интересните идеи, които ще ви хрумват. От друга стана периодът не е особено подходящ за романтични отношения. Въздържайте се от вземане на решения в тази насока. Средата на седмицата изисква да се въздържате от спорове. Има риск да проявите повече агресивност. Но от друга страна ще бъдете изпълнени с много енергия и моментът е подходящ да започнете някаква диета или просто да разтоварите хранителния си режим. Бъдете внимателни относно тенденцията да проявите гняв.

РАК

Началото на седмицата ще създаде някаква ситуация на напрежение у дома. Това може да бъде свързано с отношенията между вас и членовете на семейството или с някакво недоразумение, относно ремонт, с който сте се заели. Някои от вас ще усетят желание да споделят знанията, които имат. Вероятно под формата на различни съвети към другите. Други ще отделят време, за да попълнят знанията в областта, която ги интересува в момента. Обърнете повече внимание на майка си. Особено, ако нейното здраве се нуждае от повече грижи. Бъдете внимателни в отношението към личния партньор, защото може да се прояви някакво напрежение между вас.  Краят на седмицата е добър момент да се заемете с някаква физическа активнотс, спорт.

ЛЪВ

В началото на седмицата може да се отправите на някакво кратко пътуване. Ще ви се налага да общувате с различни хора, да говорите повече с близки, роднини, приятели, с ваши учители. Ще можете да организирате енергията на общуване по най-положителния начин. Средата на седмицата ще ви накара да отделите повече внимание на вашата майка. Много от вас ще преживеят емоционален момент, свързан с нея. Някои от вас ще преживеят вълнуващи моменти у дома. Възможно е да бъде домашен празник. Ще трябва да свършите доста неща у дома или да работите за офиса от дома. Краят на седмицата, ще бъде време, което ще прекарате с децата си и те ще изискват повече от вашето внимание.

ДЕВА

Положителна седмица за вас. Ще бъдете ангажирани с организацията на вашите финанси. Може да си купите луксозна вещ. Средата на седмицата ще ви накара да бъдете много активни в комуникацията с другите хора. Ще искате да се изразявате активно и да задържате тяхното внимание. Това може да бъде положително, по отношение на вашите приходи. Моментът е подходящ да сготвите нещо вкусно, с което да зарадвате близките си хора. Може да се заемете с дейност, която е ваше хоби или просто ви доставя удоволствие. Краят на седмицата е период, в който ще трябва да отделите повече време за своите деца.

ВЕЗНИ

Началото на седмицата, все още ще усещате общото напрежение от влиянието на негативните планети върху асцендента ви, но в края на седмицата вашата планета – Венера преминава в Близнаци и това ще донесе облекчение в общото ви усещане за живота и света. Всеки случай, все още се изисква да останете мобилизирани, за  да преминете през този период по възможно най-добрият начин. Общата тенденция е, че нещата се подобряват. Разбира се, конкретното прявление винаги зависи от личната рожденна карта и личния период, през който преминавате. В края на седмицата ще бъдете ангажирани с повече общуване. Включително чат, и-мейли, анализиране на информация от медии, интернет…

СКОРПИОН

През тази седмица ще искате да се изолирате от другите и да погледнете навътре в себе си. Ще бъдете ангажирани със своите емоции, които ще останат скрити от другите хора. Но все пак, опитайте се да не оставате прекалено дълго изолирани. Срещайте се и общувайте с други хора. Някои от вас ще се отправят на пътуване в чужбина. Средата на седмицата ще зареди личността ви с енергия и вие ще започнете да обмисляте начините, по които можете да се реализирате. Ще осъзнаете, че изолацията не е добро дългосрочно решение и ще започнете да организирате своето личностно развитие.  Включително и финансовото си развитие. Бъдете внимателни относно храносмилането, храната, която поемате.

СТРЕЛЕЦ

В началото на седмицата, умът ви ще бъде ангажиран с хората от вашия социален кръг. Ще споделяте с тях някои от своите идеи. Въздържайте се от инвестиции. Има опасност да понесете загуби. Особено по време на средата на седмицата. Това е момент, в който е по-добре да останете насаме със себе си. Може да се отправите на далечно пътуване. Това е период, в който може да се опитате да реализирате идеите, които са ви хрумнали преди. Краят на седмицата е добър момент,в който да представите пред другите своите постижения. Можете да се реализирате по най-добрия начин, като личност, във всяко едно отношение. Вашите колеги ще получат необходимата помощ и подкрепа от ваша страна. Може да стартирате нов проект.

КОЗИРОГ

В началото на седмицата има тенденция да се отнасяте много емоционално към ситуацията в работата си. Има доста сложно планетно влияние, което може да прави нещата, да изглеждат объркани. Опитайте се да не разходвате прекалено много енергия, в тази насока, защото в края на краищата всичко ще се подреди по най-добрия начин. Имате достатъчно енергия, за да понесете и се справите с някоя рязка дума от страна на колега. Не губете мотивацията си и идете на място, което се определя, като духовно, високоенергийно. Ще получите съвета, който ви е необходим. В каря на седмицата ще искате да останете изолирани от другите хора. Някои от вас ще отделят време за своята истинска, вътрешна духовност.

ВОДОЛЕЙ

Периодът е добър за различни решения и идеи. Включително за такива, свързани с пътувания. Може да обмислите или организирате далечно пътуване. Въпреки всички материлани ограничения. Умът ви ще е зает с желанието да реализирате, заодоволите любопитството си по отношение на приключенията, свързани с едно далечно пътуване. Средата на седмицата, може да донесе тенденция за напрежение в работата. В най-добрият случай, ще усещате нежелание да вършите задачите, които имате. Бъдете внимателни за евентуални пререкания с колегите. Краят на седмицата, ще ви срещне с различни познати от вашия социален кръг.

РИБИ

В началото на седмицата, някои от вас ще преживеят интензивност в областта на личните отношения. Това може да бъде внезапна тайна среща, проявление на страст. Или просто някаква изненада. Опитайте се, да не се поддавате на тенденцията за депресивни мисли. Мобилизирайте енергията си. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да научите нещо ново. Периодът е подходящ за всички, които се занимават с учение или трябва да положат някакъв изпит. Отделете повече внимание на своя баща. Краят на седмицата, ще ви даде възможност да реализирате някои идеи, свързани с работа.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *