28 март – 03 април 2022 | Ведическа Астрология Джьотиш

28 март - 03 април 2022 | Ведическа Астрология Джьотиш

ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ – СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА 28-ми МАРТ – 03-ти АПРИЛ 2022 г.

ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – реалните астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор. Ако разполагате със своите позиции, изчислени по системата на тропическия зодиак, то върнете съответните астрологични позиции с 24 градуса назад и ще получите правилните положения на асцендента и планетите. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак  или т.н. “зодия”,  не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ :

Слънце – Риби

Луна –  Козирог, Водолей, Риби, Овен

Марс – Козирог

Меркурий –  Риби

Юпитер – Водолей

Венера –  Козирог, Водолей – 30-ти Март

Сатурн – Козирог

Раху ( Северен лунен възел ) – Телец

Кету  ( Южен лунен възел ) – Скорпион

Тази седмица полага началото на изумителният месец Април, който ще донесе големи промени в целия свят и във вашия живот. Повече информация за предстоящия месец, може да намерите в следното видео:

В текущата седмица, промени в позициите си, правят Луната и Венера, която преминава във Водолей  на 30-ти Март.  Можете да очаквате стремеж към различни социални прояви. Ще се повиши тенденцията да се срещате с креативнни хора и да общувате с такива в социалните мрежи.  Някои от вас ще станат по-заинтересовани от нова връзка, други ще успеят да стабилизрат наличната.

БЛАГОПРИЯТНИ / НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ

28-ми Март – Подходящ ден за покупки, за лечение, за реализация на творчески идеи. Денят не е добър за работа вкъщи. По-добре е да излезете сред обществото.

29-ти Март –  Можете да поработите ползотворно със съвременните техноогии, вкл. интернет. Денят е добър за подписване на договори, за пътуване,  особено в посока към морето. Избягвайте да пазарувате, да купувате нови дрехи, бижута.

30-ти Март – Подходящ ден за поемане на рискове и такъв вида работа. Може да ремонтирате колата си. Не започвайте нищо ново, особено партньорство в този ден.

31-ви Март – На този ден е по-добре да направите някакъв свой вътрешен себеанализ. Може да поемете някакъв ангажимент. Паричните операции ще бъдат ползотворни. Избягвайте пътувания и не спорете с врагове.

01-ви Април – Мислете позитивно и ще получите невероятни резултати. Може да обмените валута или да направите важна покупва. Подходящ ден за успешно завършване на проект. Не започвайте нова дейност, работа, проект.

02-ри Април – Добър ден за пътуване, за поставяне на ново начало, за нова дейност. Не е добър ден за силни и разтърсващи емоции.

03-ти Април – Действайте спонтанно. Денят е добър за работа в градината, а така също за дълго отлагани дела. Не е подходящ момент за пътуване, така че, ако ви се налага, го правете с повече внимание.

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата ви, започва с активност  на работното ви място. Възможно е да поемете някои ангажименти на ваши колеги или просто повече отговорности. Така или  иначе, имате достатъчно енергия и увереност да се справите с всички задачи. Средата на седмицата, ще ви кара да мислите за повишение на приходите ви. Ще чуете добра новина, в тази връзка. Бизнесмените, имат възможност да разширят кръга на своите клиенти. Ще може да се срещнете със свои приятели, които имат творческо мислене. В четвъртък, петък можете да направите някои покупки, които сте планирали от известно време. Разходи ще има, просто внимавайте и харчете парите обмислено, без да стигате до разхищение. Краят на седмицата, ще ви накара да се вгледате във външния си вид и ще се почувствате уверено и силни.

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата е подходящ момент да се ползвате от консултацията на някакъв експерт, специалист. Може да поговорите с баща си, защото той има нужда от вашата енергия. Средата на седмицата е момент,  в който може да стартирате креативен проект във вашата работа, бизнес. Изглежда, че ще ви осигури добри приходи. Ще имате възможност да разширите социалните си контакти, да се запознаете с нови творчески личности. Ще спечелите нови клиенти. Четвъртък и петък са подходящи дни за среща с ваши приятели и изобщо за участие в социални събития – кино, изложба или просто разходка на оживено място. Краят на седмицата, ще в накара да мислите и организирате пътуване, което ще е свързано с повишена физическа активност – разходка в планината, работа в градината. Някои от вас ще мислят за инвестиция или подобрения на недвижим имот.

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, може да ви изнерви с някаква внезапна ситуация. Не се нервирайте, това са обстоятелства, които не зависят от вас. Но бъдете внимателни към здравето си и особено към храносмилателната система.  Не яжте вредна храна. Шофирайте с повишено внимание. Вторник, сряда са дни, в които може да се отправите на пътуване. Може да отидете на йога. Използвайте помощта на надежден консултант. Ще получите ценен съвет. Поговорете с баща си. Помислете как може да изпълните своя дълг към обществото. Четвъртък, петък ще поставите начало на нова дейност или проект в работата, който ще се отличава с много креативност. В края на седмицата  може да посетите спортна проява или да отидете на място, където може да се танцува. Ще се срещнете с активни хора. Можете да помислите за пътуване, което да ви отведе на красиво място.

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Вашият партньор ще има повече нужда от вас, в началото на седмицата. Отдайте му нужното внимание. Бизнесмените може да подпишат нов договор. Бизнеспартньорите ще поставят свое искане пред вас. Средата на седмицата, може да се създаде някаква здравословна ситуация, свързана с храната, която поемате. Може да се наложи да действате импусливно. Може да научите някаква тайна. Ще имате повишен интерес към езотерично знание. Може да се заинтересувате от съветите на астролог. Може да пътувате в края на седмицата. Комуникацията ви ще стане по-активна. В края на седмицата, ще се наложи да обмислите организационни въпроси, свързани с работата ви.

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, може да ви постави в някаква конфликтна ситуация. Ще се наложи да общувате по-активно със своите колеги. Бъдате внимателни относно начина на хранене и избягвайте вредните храни. Погрижете се за опорно-двигателния си апарат, ставите. Направете масаж с масло или въведете в режима си подходщящи физически упражнения. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да отделите внимание на вашия партньор и да споделите, обсъдите въпроси, които го интересуват. Възможно е, да са свързани с неговата реализация.  Ще може да укрепите, стабилизирате връзката си. Онези от вас, които се занимават с бизнес, ще помислят как могат да увеличат клиентите си и да подобрят принципния договор с тях. Краят на седмицата е добър момет за пътуване.

ДЕВА – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, може да помислите за романтичните си преживявания. Уверете се, че не пропускате нещо във възпитанието на децата. Подредете идеите си, които ще може да предложите на колегите и клиентите през седцмицата. Време е да помислите как може да подобрите здравето си и по-специално,  относно хормоналната и отделителната системи. Пийте повече вода и сокове. Планирайте и организирайте пролетно почистване на тялото. Бъдете внимателни за тенднецията да се развие конфликт с вашите колеги, а така също и с роднини. През последните работни дни, може да подпишете нов договор или да се свържете с нов човек. Партньорът ви ще има нужда от вашето активно присъствие и разговори с вас. В почивните дни, може да поискате да останете насаме с близък човек. И няма да споделите с никого за това общуване.

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Преди да се заемете с другите дела, трябва да организирате нещата у дома и понеделник е моментът за това. Кариерата, също ще изисква повече внимание. Навлизате в период, в който ще ви хрумнат нови, творчески идеи, които да ви приближат към хора с подобни интереси. Децата ви, също ще проявят такива наклонности. Някои от вас ще усетят, че имат романтично настроение. Напълно в резон с настъпващата пролет. Ще може да участвате  в някакви  романтични преживявания. Може да организирате такъв вид среща. Четвъртък и петък са  дни, в които може да изпитате някакви притеснения. Възможно е, това да е свързано с някакви противоречия с ваши колеги. Почивните дни ще ви дадат възможност да получите енергия от вашия партньор. Може заедно да се заемете с физическа активност – спорт, разходка в планината.

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата започва с активна комуникация. Може да поговорите с вашата майка. Може да се наложи да работите от дома. Навлизате в период, в който ще мислите за подобрение на домашната среда. Може да си купите луксозен предмет за дома. Някои от вас ще обмислят покупката на луксозен автомобил. Ако мислите да направите ремонт у дома, то ще имате възможност да проявите много творчество.  В четвъртък, петък ще имате възможност да помислите за някои социални дейности. Може да организирате обща среща  с група ваши приятели. В почивните дни е добре да отделите време за спорт или друга активна физическа дейност. Но внимавайте да не попадате в конфликтна ситуация.

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Понеделник е ден, в който ще продължите да мислите как може да подобрите семейните активи. Може да решите, че е карйно време да въведете ред и да бъдете по-пестеливи. През тази седмица, ще имате възможност да стартирате някакво ново творческо хоби или да се заемете с изоставено такова. Предстои ви активизиране на комуникацията и по-специално с дами. Може би мислите за лично ново запознаство.  Ще имате възможност да пътувате или да учестите пътуванията на кратки разстояния. Четвъртък и петък са дни, в които е необходимо да обърнете внимание на майка си. Поговорете с нея и я подкрепете. Почивните дни са много подходящ момент да се проявите по-активно в романтична среща. Ще имате време да се занимавате със спорт заедно с децата.

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата изисква да се ангажирате с вашия външен вид. Ще изглеждате привлекателно и уверено. Помислете за това, кое ви носи спокойствие и ви кара да се чувствате добре. През тази седмица може да започнете да изпитвате привличане към сладките храни. Бъдете внимателни и не прекалявайте с тях. Може да приготвите нещо вкусно и да зарадвате семейството с него. Ако желаете, ще може да отидете на ресторант и да се насладите на вкусна храна. Бъдете по-активни в комуникацията  си в последните работни дни. Това ще ви даде предимство и в работата. Краят на седмицата  е добър момент да свършите някаква физическа работа у дома. Някои от вас ще обмислят сделка с недвижим имот. Може би е време да смените зимните гуми на колата, с летните.

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Не правете излишни разходи в началото на седмицата. Някои от вас ще прекарат понеделник в спомени и впечатления от свое пътуване. Средата на седмицата ще ви накра да запонете да мислите за своя външен вид и как да изглеждате по-красиво и привлекателно. Чарът ви ще се засили и ще бъдете търсени, като събеседници. Може да си купите нова дреха или бижу. Може да смените прическата си. Последните работни дни от периода са подходящ момент да обсъдите важен въпрос с вашето семейство. Финансите ви ще бъдат важен елемент от разговора. В почивните дни, може да отделите време за вашето хоби. Организирайте среща с ваши близки приятели. Поговорете си с тях. Може заедно да пътувате до подходящо място за спорт и физическа активност.

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода започва с повишена социална активност от ваша страна. Може да се срещнете с ваши приятели или просто да обмисляте, да се вълнувате от проблемите на определени социални групи. Може да получите някакъв приход. Повишава се тенденцията да правите повече разходи. Тези от вас, които имат връзка, ще преживяват приятни мигове в усамотение с половинката си. В следващите две седмици, някои от вас ще се отправят на пътуване в чужбина. Не харчете неразумно. Помислете за себе си и за нещата, които ви карат да се чувствате спокойни и щастливи. Направете нещо хубаво за себе си, нещо, което ви носи радост. В почивните дни, може да се заемете с готвене за семейството. Определено може да сготвите нещо, което изисква термична обработка, било то сладко или солено.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:

Facebook: Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *