Ведическа Астрология Джьотиш | 29 Юни  – 05  Юли  2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 29 Юни  – 05  Юли  2020 г.
Астрологична прогноза  по Асцендент или  Лунен знак
Период :  29 Юни  – 05  Юли  2020 г.

 

Актуални позиции на планетите :

 

Слънце – Близнаци

Луна – Дева, Везни, Скорпион, Стрелец

Марс – Риби

Меркурий – Близнаци (ретрогрдаден)

Юпитер – Козирог ( ретрограден), от 30-ти юни – Стрелец (ретрограден)

Венера – Телец

Сатурн – Козирог ( ретрограден)

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

 

Основното астрологично влияние в предстоящите седем дни, ще бъде реализирано от преминаването на Юпитер в Стрелец (на 30-ти юни) и Лунното затъменение в същия знак

Разглежданата седмица е втората половина на периода, между Слънчевото затъмение на 21-ви юни и последващото Лунно на 5-ти юли 2020 г. Лунното ще причини проявата на много нестабилна енергия, изразена основно, чрез нашите емоции. Ефектът от него, ще се прояви веднага (или най-много до месец от деня на затъмението), като бърза промяна, трансформация. На 5-ти юли, можем да очкаваме разкриване на важна информация, на истината, която до сега е оставала скрита. Това ще бъде неочаквано. Много хора ще попаднат в ситуация на стрес, но след това, ще се усети облекчение. Емоциите ще се освободят от напрежението. Моментът на затъмнението, ще създаде условия за двойнствена енергия – объркане, смущения, тъга, страдание, някакъв вид гняв. Ще се проявят чувства, като егоизъм, озлобеност. Ще бъдат вършени неща, които са безрезултатни, безсмислени. Ретроградният Меркурий, създаващ условия за недоразумения, ще окаже допълнителна подкрепа за развитие на описаните погоре тенденции. Но общият краен ефект, ще бъде за доброто на всички.

 

ОВЕН

Вашият баща ще изисква повече от вниманието ви. Това може да е въпрос, свързан с неговото здраве или относно съвет, с който вие не сте се съобразили, но сега ще трябва да преразгледате.  Накои от вас, ще се отправят на далечно пътуване, вероятно към място на което, вече са били и преди. Тези, които са заети с образованието си, могат да попаднат  в ситуация на спорове с учителите си. Краят на седмицата, може да създаде условия, да научите някаква тайна информация, засягаща ваши близки приятели. Някои от вас, могат да решат проблеми, да изяснят въпроси, в които са намесени братя, сестри, родител.

 

ТЕЛЕЦ 

В средата на седмицата, ще имате възможност да преразгледате ситуация, свързана с вашите инвестиции, или намерения да направите такива. Бъдете внимателни. Действия в тази насока, могат да бъдат ползотворни, само ако сте ги обмисляли от много време. Не действайте импулсивно. Все още има тенденция за недоразумения, спорове със семейството, особено на теми, свързани с общите семейни активи. Много от вас, ще помислят отново за консултации, в които ще бъде засегнато тайно знание, езотерика. Накои ще се завърнат към своя тайна връзка, която ще разкрие силни емоции, скривани досега.

 

БЛИЗНАЦИ 

Някои от вас, усетиха доста силно влиянието на Слънчевото затъменение на 21-ви юни. Трябва да имате още малко търпение и да съберете силите си, за да преминете и през предстоящото Лунно – в неделя. То ще окаже силно влияние на вашето отношение към партньора ви. В личен план, може да освободи силни емоции, поради разкриване на важна истина, свързана с партньора. Тези от вас, които са сериозно обвързани с партньори в бизнеса си, ще научат важна информация, свързана с тях. Това може да се случи на 5-ти юли или до месец от този ден нататък.

 

РАК

Изглежда, че винансовите въпроси, от страна на приходите, започват да се подреждат. Но внимавайте относно разходите, защото все още има тенденция да харчите неразумно. Средата на периода, ще ви накара да се замислите за здравето си. Ще имате възможност да се погрижите правилно за него. Преразгледайте дневния си режим. Ще се върнете към много стари рутинни занимания. Вашият съпруг, също ще има нужда от някаква грижа за здравето. Бъдете внимателни за връщане към някакви стари конфликтни ситуации, свързани с колеги. Това може да предизвика много силни емоции у вас.

 

ЛЪВ

Смятате, че правите всичко необходимо, за да получите желаните приходи, но нещата, някак не се получават. Бъдете търпеливи до средата на юли, когато ще отпадне забавянето, давано от ретроградността на Меркурий. Все още стои тенденция за липса на разбирателство, за недоразумения в средата на социалните ви контакти. Може да ви се обади стар познат и да поиска някакъв съвет. Някои от вас, отново ще започнат да  обмислят старо намерение за някаква рискова сделка. Не поемайте риск, ако не става дума за нещо, за което не сте мислили преди 29-ти март.  Отново ще имате възможност да реализирате креативността си и да творите, но това ще даде положителен резултат, само ако е нещо, което сте изоставили преди месеци. Вашите деца, ще изискват повече внимание. Възможно е да липсва пълно разбирателство между вас. Ще имате възможност да преживеете сърдечни вълнения, свързани със старо романтично увлечение.

 

ДЕВА

Напрежението, недоразуменията в кариерата, все още са налични. Някои от вас, ще искат да прекарват повече време у дома, но служебните задължения няма да им позволяват. Други ще се стремят към обратното, но работата, ще ги разочарова. Добра възможност да се заемете с довършване на стари дела в работата. Това ще ви помогне да изпитате някакво удовлетворение. Може да помислите за ремонт у дома. Това ще отвлече внимание от усещането за липса на щастие. В края на седмицата може да преживеете вълнуваща ситуация, свързана с личния ви партньор и усещането за щастие. При някои от вас, ситуацията ще бъде разтърсваща. А дали ще бъде с положителен знак, зависи от  рожденната ви карта.

 

ВЕЗНИ

Имате силна подкрепа относно информация, свързана с тайното знание. Можете да продължите да изследвате нещата, свързани с езотерика. Някои от вас ще продължат да се наслаждават на своя тайна връзка. Краят на седмицата ще предостави възможност за изясняване на ситуация, свързана с вашия баща. Вероятно е да касае здравето му или недоразумение с неговата реализация. Ще се наложи да изясните някои стари, нерешени въпроси с партнцора си. Това ще предизвика силни емоции, в края на седмицата. Бъдете внимаетлни в комуникацията с близките ви приятели. Има тенденция за неразбирателство, освен ако отношенията ви не се основават на дълбока духовна връзка и доверие.

 

СКОРПИОН

Възможно е да ви се случат неща, които да създават пречки, в реализацията на плановете ви. Отново ще се насочите към обмисляне на планове за своите стабилни активи, спестяванията си. Не вземайте бързи решения. Нещата в тази насока могат да се развият положително, само ако се завърнете към някакво старо намерение. Семейството ви, ще има нужда от вашата помощ, по отношение на някакъв въпрос от миналото. Бъдете внимателни относно тенднецията да поемате повече храна от необходимото количество. Насладете се на спокойствието във връзката с партньора.

 

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица, може да бъде момент, в който да вземете много важно решение във връзка с вашия партньор. Напоследък има доста напрежение, неразбиране в отношенията между вас и може би мислите как да решите някои проблеми. Има тенденция, да попаднете в доста силно емоционално преживяване в края на седмицата. Наякои от вас ще успеят да разкрият чувствата си пред партньора и да споделят всичко, което ги вълнува. В случай, че сте страна в бизнес партньорство, можете да очаквате, че в края на седмицата ще научите важна инфромация, свързана с партньорите, която ще стане причина да освободите доста силни емоции. Този процес може да се развива до месец след това.

 

КОЗИРОГ

Все още се чувствате малко изнервени. Някои от вас, дори попадат в конфликтни ситуации по-често от обичайното. Но все пак успявате да решавате съответните въпроси по правилния начин. Тази седмица ще ви накара да се замислите за пътуване, което да ви отведе до отдалечено място, на което вече сте били. Някои от вас ще реализират това пътуване. Онези от вас, които имат намерение да ползват въздушен транспорт, може да се сблъскат с някакви проблеми, които да предизвикат тяхната бурна емоционална проява. Мислете креативно и отделете повече енергия за творчесто и романтика. Онези, които следват духовни практики, ще подновят изоставени такива.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще се чувствате щастливо у дома. Отделете време за това да го направите още по-красиво място. Средата на седмицата,  ще създаде условия, за връщане на стари познати в живота ви. Ще усетите положителна енергия по отношение на приходите ви. Можете да разчитате на стари източници за тях. Някои от вас ще успеят да си върнат пари, които са били задържани някъде. Опитайте се да отделяте повече внимание на децата си и да разбирате какво ви казват. Не рискувайте с несигурни сделки. По-добрият период за поемане на риск е след средата на юли.  Предстои ви да научите някаква тайна, свързана с ваш познат, към който сте имали някакво романтично намерение.

 

РИБИ

Разговорите с чаровни жени, са тези, които могат да ви освобождават от напрежението у дома. Можете да се насочите към занимания, действия, свързани със саморъчно творчество, създаване на красота. Някои от вас ще напишат нещо  красиво. Работата ще ви накара да се върнете към стари проекти, с които сте се занимавали преди началото на април. Все още се изискват усилията ви, за да запазвате спокойствие по отношение на въпросите, свързани с дома. Изглежда, че краят на семицата ще бъде момент, в който емоциите ви, в тази връзка, ще бъдат освободени. Повод за това ще бъде информация, която до този момент е била скривана от вас.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *