Седмица 11 | 07-13 Март 2022 | Ведическа Астрология Джьотиш

Седмица 11 | 07-13 Март 2022 | Ведическа Астрология Джьотиш

ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ – СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА  07 – 13  МАРТ 2022 г.

ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – реалните астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента.  В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак или т.н. “зодия”, не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ :

Слънце – Водолей

Луна – Овен, Телец, Близнаци

Марс – Козирог

Меркурий – Водолей

Юпитер – Водолей

Венера – Козирог

Сатурн – Козирог

Раху ( Северен лунен възел ) – Телец

Кету  ( Южен лунен възел ) – Скорпион

ОВЕН  – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Малко трудно ще вземате решения през тази седмица. Но ще трябва да се замислите за някои промени в живота си. Мислете позитивно. Родителите ви, също ще изискват от вашата енергия. Трябва да помислите за спестяванията си и начина да ги стабилизирате. Може да си купите нещо скъпо, нещо, в което да инвестирате. Ще изпитвате силни емоции през този период. Ще общувате с много хора.  Ще искате да получите много нова информация. Ще организирате пътуване.  Разговорите с другите хора, ще ви вдъхновяват и мотивират. В края на седмицата, отделете повече време за вашия партньор. Въздържайте се от спорове. Погрижете се за здравето си през почивните дни. Починете си добре.

 

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Вие сте много чувствителни хора и през тази седмица ще изхождате от силните си емоции и ще искате да направите нещо добро за другите. Опитайте се, да не се поддавате на прекалената привързаност, която действа повече, като спирачка в развитието ви. Бъдете внимателни, защото някои завистници, може да действат увреждащо за вас. Това може да са клюки, но и действия, също. Във всеки случай, можете да действате активно за духовното си развитие. Погрижете се за здравето си. Може да се чувствате стресирано, поради това, че не може да вземете категорично решение, относно различните си желания. Може да има някакви проблеми в работата – недоразумения.

 

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Предстои ви една положителна седмица. Ще може да разчитате на помощ и подкрепа от страна на вашите приятели. Ще имате възможност да получите приходи, които заслужавате. Периодът е добър, за промени в областта на работата ви и в случай, че ги желаете. Ще имате възможност да насочите полед навътре в себе си и да оцените положението, в което се намирате, резултатите, които сте постигнали. Ще обмислите бъдещото си развитие. В края на тази седмица, ще бъдете много общителни с близките си. Може да сготвите нещо вкусно и да поседите с цялото семейство около масата. Периодът е добър, ако искате да направите някави покупки.

 

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Бъдете внимателни, защото през тази седмица, може да получите погрешни съвети от свои приятели. Обмисляйте всичко сами. Ще имате възможност да получите очакваните приходи. А може и неочаквани, вкл. от странични източници. Въздържайте се от емоционални решения В края на тази седмица, може да пътувате някъде. Ще искате да се оттеглите от шума на града. Възможно е през този период, да не успеете да завършите всички задачи, които сте планирали. Може да се развият някои спорове в работата и у дома.

 

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Ще правите планове за пътувания. Ще имате възможност да се срещнете със свои приятели или да общувате в социалните мрежи. Ще трябва да обсъдите някакви документи с вашия баща. Бъдете внимателни за тенденцията за неразбиране от страна на вашите началници. Но съответните въпроси ще изискват своето изясняване. Опитайте се да запазите спокойствие. В края на седмицата, помислете как да направите нещо хубаво за себе си. Може да отидете на спа или да си купите нещо лично за вас. Може да планирате своето развитие и под форма на ново обучение или курс. Философията, духовността ще ви привличат.

 

ДЕВА – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Вие сте много добре организирани хора и  сега ще трябва да устоите на стремежа си да вземате импусливни решения. Ще е трудно да останете спокойни. Ще ви въздейства много объркана енергия. Може да не знаете как да постъпите. Потърсете помощ от своя духовен съветник. Използвайте логиката си и ще може да въведете ред в нещата и да ги контролирате отново. Може да разчитате на подкрепа от страна на колеги. Може да се развият някои проблеми във връзката ви. Може да установите, че партньорът ви не е искрен с вас. Помислете, дали това  е проблем само на комуникация или има по-дълбоки причини.

 

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата може да ви напрегне ментално, може да изпитвате стрес. Не изпусквайте от внимание здравето си. Грижете се за него. Имате възможност да реализирате добра връзка с баща си. Помислете за насоката на вашето образование, за духовното ви развитие. В края на тази седмица, може да отпътувате надалече. Периодът е добър за начало на диета или спортни занимания. Внимавайте за тенденцията да сте агресивни към колегите си. Краят на седмицата, може да ви срещне с интересен нов човек. Направете си подарък – купете си нова дреха или друга лична вещ.

 

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Ще усещате, че общата ви енергия е малко по-ниска.  Опитайте се, да не проявявате агресивност в речта си. Най-важно е да разберете, кои цели в живота ви имат приоритет. Може да направите някакъв подарък, някому. Направете необходимата застраховка.  Периодът е добър за физическа активност, спорт. Подложете се на диета. Помислете за своя почивка. Може да я планирате. Опитайте се, да не бъдете обсебени от партньора си. Той може да иска да се занимава със себе си и да няма много време за вас. Емоциите ви, може да избухват рязко.

 

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Помислете за възможни инвестиции. Консултирайте се с надеждни източници на инфромация. Ще искате да бъдете заедно  с пратньора си, вкл. интимно. Може да искате да създадете дете. Не вземайте крайни решения, по принцип. В никакъв случай, не прекъсвайте връзка сега, защото ще съжалявате. Като цяло, периодът е положителен за вас. Ще имате време за децата. Ще може да използвате много своя енергия за творчески идеи, креативност. Средата на тази седмица, може да засили тенденцията за накакви сложни ситуации около вас. Някой може да действа некоректно. Ще имате възможност да разкриете тази тайна. Бъдете внимателни за хигиената си, за да не рискувате с някакво здравословно неразположение.

 

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Периодът ще ви накара да се чувствате леко и енергично. Ще имате енергия да започнете нов проект, нова дейност. Може да се сблъскате с някои препятствия, забавяния, но ще успеете да постигнете целите си. Опитайте се, да се отнасяте с отворено сърце и състрадание към другите и бъдете благодарни за това, което имате. Помислете как може да промените дома си, така, че да ви е по-удобно и красиво. Може да организирате малък ремонт. Не започвайте нова връзка. Децата може да се опитват да ви заблуждават, но ще имате силна връзка с тях. Ще искате да научите интересна информация за  нестандартни неща.

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата е положителен момент, в който може да получите приходи. Срещите с приятелите ви, ще са ползвотворни. Бъдете вмимателни за разходите си, защото при много от вас, енергията ще ви кара да харчите. Някои от вас ще мислят за сериозни инвестиции. Ако имате възможност – поработете в градината или поне с растенията у дома. Може да се развият някои недоразумения с партньора ви. Много от вас ще мислят за далечни пътувания. Комуникирайте активно. Това ще ви носи позитиви. Краят на тази седмица, може да ви предложи интересно запознанство.

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Необходимо е да бъдете внимателни с всяка инфромация, която получавате. Тя ще бъде много важна за вас. Включително имейли, обаждания… В края на седмицата ще се почувствате уморени и ще искате да си починете у дома. Може да обмислите инвестиция в автомибил или недвижим имот. Периодът е подходящ, за някаква промяна у дома. Може да почувствате, че губите увереност, относно вземане на решения. Ще проявите силни емоции, свързани с управлението на парите, финансите. Може да се притеснявате за тях. В семейството, може да има пререкания на тази тема.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси: 

Facebook:    Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *