Седмична Ведическа Астрология Джьотиш | Лунен знак

Седмична Ведическа Астрология Джьотиш | Лунен знак

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. Прогнозите се основават на СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК.  В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*.

Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак или т.н. “зодия” – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ

Слънце – Козирог, Водолей ( на 13-ти Февруари )

Луна – Овен, Телец, Близнаци

Марс – Стрелец

Меркурий – Козирог

Юпитер – Водолей

Венера – Стрелец

Сатурн – Козирог

Раху ( Северен лунен възел ) – Телец

Кету ( Южен лунен възел ) – Скорпион

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Доста заета седмица за вас. Изисква се да бъдете мног активни. Планирате нещо важно и ще успеете да го реализирате. Ще реализирате важна за вас комуникация. Може да е свързана с нов проект. Вероятно мислите за някаква промяна, свързана с поосоката, в която се движите по принцип. Не очаквайте да има особено разбиране от страна на приятелите ви, познатите ви. Вниманието ви ще бъде насочено към поартньора ви. Възможно е да се развие ситуация с децата, която да има нужда от вашата намеса, за да се разреши лесно. Изисквайте от тях да шофират внимателно и се опитайте да ги вразумите по отношения на неразумно каране на велосипед, екстремни занимания. Периодът е доста емоционален за вас. Вероятно е да отбележите някакъв празник у дома. В края на седмицата, може да направите кратко пътуване.

 

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Напоследък сте малко изолирани от приятелите си. Тази седмица ще продължи тенденцията. Заети сте в работата и нямате много време за общуване. Някои от вас отчитат повишаване на броя на клиентите. През тази седмица ще реализирате общуване с хора от чужбина. Работата ще ангажира вниманието ви. Може да е общ проект, по който работите с чужденци. Изглежда няма да имате възможност да действате праволинейно, целенасочено. Ще се чувствате объркано и няма да ви бъде лесно да вземате решения. Може да се появят някои пречки, но късметът е с вас и ще намерите начин да се освободите от тях. Комуникацията с близките и семейството, също ще се облекчи. Избягвайте да инвестирате в този период. Периодът не е благоприятен за романтика. Бъдете внимателни за начина си на хранене. В края на седмицата, може да излезете заедно с партньора си навън – ресторант, разходка.

 

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Очаквайте един положителен период. Може да бъдете натоварени в работата и да има някои смесени резултати в отношенията с приятелите, но като цяло, седмицата е положителна за вас. Ще усетите повишена енергия и ще действате много активно. Може да измените дневния си режим, заради ангажименти. Погрижете се за баща ви. Неговото здраве, може да изисква повече внимание. Може да започнете или да планирате курс за обучение или квалификация. Внимавайте в котактите си със съседи и близки приятели. Не бъдете агресивни в комуникацията с тях. Периодът е много емоционален, относно вашата връзка. Ще усещате силната енергия между двама ви. Ще мислите за недвижимо имущество. Някои ще реализират сделка. Може да си купите кола. Не купувайте неща, които не ви трябват.

 

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Умът ви ще бъде ангажиран с работата. Ще работите повече, но резултатите ще бъдат забавени, отлагани. Няма да успеете да постигнете всички цели. Изглежда, че нещата няма да се движат лесно в посоката, в която вие се стремите. Средата на седмицата ще ви даде възможност да общувате с много приятели, познати. Бъдете внимателни, защото някои от тях може да не са съвсем искрени. Някои може да се оттеглят от общуването с вас. Периодът може да прояви енергия за развитие на спорове. Включително с братя, близки приятели. Внимавайте в комуникацията си. Ще се наложи да проведете сериозен разговор с партньора ви. Опитайте се да бъдете внимателни и спокойни. В края на седмицата, ще вземете важно решение за пътуване.

 

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

През тази седмица ще имате възможност да реализирате добри връзки със свои клиенти. Ще получите приходи. Подобрение на благосъстоянието ви, също е възможно. Но не очаквайте главозамайващи резултати, защото ще влагате доста усилия, а хората може да не разбират това, което правите или искате да им кажете. Резултатите, също няма да идват в очаквания срок. Имате нужда от някой, който да ви подкрепи с реална помощ или идея, а не само с морална подкрепа. Но времето е много добро, за да направите планове, да обмислите бъдещото си развитие. Периодът не е особено благоприятен за романтика. Не създавайте нова връзка през тази седмица. Краят на седмицата е подходящ за пътуване.

 

ДЕВА – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Бъдете готови да понесете някои притеснения, напрежение. От една страна разполагате с достатъчно енергия, но от друга не получавате желаните резултати. За да намерите баланс в ежедневието, е добре да не се опитвате да пресирате нещата. Не следвайте сляпо съветите, които ви дават. Мислете, така, както вие можете – логично. Запазете спокойствие. Въздържайте се от сериозни покупки, инвестиции. Ако трябва да предприемете такова действие, то краят на седмицата е по-добрия момент. Има тенденция за трудности при организацията на пътувания. По-добре е, да се въздържате от шофиране. Краят на седмицата няма да ви донесе удовлетворение от работата, но е добър момент за ново познанство или дори за среща.

 

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата може да ви причини някакво объркване, стрес. Причината може да са въпроси, свързани с пари. Вашият партньор ще се прояви по-емоционално. В средата на седмицата бъдете внимателни за здравето на вашите близки. Не вземайте решения за кариера, развитие в този момент. Може да ви липсва някаква информация и да действате объркано, притеснено. Може да се наложи да изясните нещо, свързано с документи, относно семейни активи, инвестиции. В края на седмицата ще усетите, че късметът ви се засилва. Може да разчитате на надеждна консултация, съвет. Тогава може да се свържете с човек, който е бил важен за вас в миналото ви. Ще имате възможност за пътуване.

 

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Като цяло е добра седмиа за вас. Но трябва да бъдете внимателни с подписването на документи. В началото на седмицата, бъдете внимателни, относно проблеми с приятели. Някои от тях може да се опитат да ви използват. Обмислете действията си, свързани с вашите финанси, инвестиции. Може да участвате в някои спорове. Има тенденця да сте объркани по отношение на решения, свързани с пратньорства. Не е най-добрият момент за вземане на такива решения. По-добре да ги отложите. А така също и въпроси, свързани с имущество. Умът ви лесно ще се обърква, комуникацията няма да се случва лесно. Обърнете внимание на здравето си, идете на фитнес или правете упражнения у дома. Кету, все още е на асцендента ви и сте оттеглени от приятели и активен живот, но това е още, само за два месеца.

 

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата може да предизвика някакво объркване с финансите ви или ще се наложи да направите непредвиден разход. Възможно е да има недоразумение с колегите ви. Въздържайте се от подписване на документи. Не започвайте нова връзка. Не се ангажирайте с някакво задължение. Средата на седмицата, може да ви притесни, заради ситуация в работата, бизнеса. Може да се сблъскате с проблеми при пътуване. Опитайте се да бъдете любезни с хората. Последните три дни на седмицата са благоприятни и може да направите нешата, които не сте успели в първата част на периода. Но задължително преглеждайте внимателно всяка документация, която трябва да подпишете. Възможно е да има неизправни елементи или да бъде подвеждаща. Спазвайте правилен дневен режим или неотложно го съзадйте.

 

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, ще задържи вниманието ви у дома. Ще работите от дома или ще мислите за подобрения у дома. Някои от вас ще правят планове за пътувания. Не създавайте връзка през тази седмица. Краят на седмицата е добър момент за поемане на ангажимент, за ново начало. Може да бъдете активни и да се срещате с различни хора. Комуникацията ви ще се развива добре. Ще проявите емоции, спрямо партньора ви. Опитайте се да не са в посоката на агресия, его. Бъдете отговорни към здравето си и начина на хранене. Възможна е слабост в долната част на корема. Бъдете по-активни в насока на физически упражнения, дневен режим, правилен начин на живот.

 

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Ще бъдете много активни през тази седмица. Ще искае да пътувате, да действате. Комуникацията ви, също ще бъде активна. В средата на седмицата, може да им някакви недоразумения или спорове у дома. Бъдете внимателн в общуването с майка ви. Средата на седмицата, кято цяло е по-сложен момент. Може да ви се обади човек от миналото ви. Краят на седмицата е благоприятен момент за романтични прояви. Може да пътувате. Вие сте в период, в който късметът ви е силен и каквото и да се случва, ще успявате да постигате желания резултат. Все пак бъдете внимателни в средата на седмицата, когато има тенденця да вземете грешни решения, вкл. свързани с работа. Краят на седмицата, може да ви донесе нов договор или нов клиент.

 

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Умът ви ще е зает с финансово планиране. Ще планрате инвестиции. Ще мислите за своето развитие. Има възможност да преживеете някои романтични моменти, но дори тогава, ще мислите аналитино и логично. Ако планирате пътуване, бъдете внимателни, защото изглежда ще има закъснения, обърквания. Тази тенденция е по-силна в края на седмицата. Отделете време за семейството и се опитайте да елиминирате проблемите в общуването с близките хора, по пътя на доверието и разбирането. Погрижете се за здравето им. Бъдете внимателни в намеренията си, относно имушество, недвижими имоти. Не спорете през тази седмица.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:

Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *