Транзит на Венера в Телец | 28 март – 31 юли 2020 г.

Транзит на Венера в Телец | 28 март - 31 юли 2020 г.
Астрологична прогноза
за периода, транзит на Венера в Телец
28 март – 31 юли 2020 г.
Ретроградна в Телец 
13 май – 25 юни 2020 г.

 

Знакът Телец – основни елементи: финанси, пари, но като знак, управляван от Венера, той изразява още изкуство, творество, чувства, красота…

Венера, обичайно, остава около месец в един знак. Но в този случай, бивайки ретроградна, ще остане в Телец от 28 март до 31 юли 2020 г. и ще влияе положително на съответните елементи от живота, за по-дълго време.

Как се проявява нейната ретроградност?

По-различен начин. Но когато е в своя знак – Телец – може да очакваме, че това ще бъде едно много положително влияние. Нека първо разгледаме самото движение. Планетата, първо преминава директно през определен участък от зодиакалния знак, след това се връща обратно, ретроградно (в случая ретроградността ще се развие в областта между 11-ти и 27-ми градус на Телец) и отново преминава в директно движение, като за трети път ще окаже влиянието си върху съответния участък от вашия хороскоп и съответната област от живота ви. Особено, ако имате планети, разположени в тази зона на зодиака (Сидералния!).

Това е периодът, в който може да очакваме положително развитие на икномиката. Особено, след 25 Юни, когато Венера, вече започва своето категорично директно движение. Периодът от 13 май – 25 май е по-скоро период, в който ще се реорганизират процесите в икономиката.

           

ОВЕН

Определено ще мислите за инвестиции. Периодът е благоприятен за това. Обмислете ги добре и действайте разумно. Инвестиците може да са свързани с красиви вещи. Ще се наслаждавате на вкусна, изискана храна. Много хора ще се наслаждават на спососбността ви, да се изразявате красиво.

 

ТЕЛЕЦ

Ще изглеждате впечатляващо красиво. Ще бъдете очарователни. Хората ще се привличат от вашата харизма. В този период, центърът на внимание ще бъдте вие.

 

БЛИЗНАЦИ

Възможност да преживете удоволствие в леглото с човек, с който сте имали връзка преди. Ако в хороскопа ви, няма условия да се развие такава ситуация, то вие ще мечтаете да сте отново заедно и може да сънувате тази личност.

 

РАК

Отново ще общувате с ваши стари приятели, които са били отдалечени поради някаква причина. По-вероятно е те да са приятни, интелигентни, красиви жени. Но във всеки случай са много чувствителни хора. Новите приятелства, също са възможни. Ще посещавате събития, свързани с творчески изяви.

 

ЛЪВ

Много положително развитие в работа, кариера. Ще получите признанието на другите хора, колеги. Част от това признание, ще бъде свързано с неща, които сте направили  в миналото и сега получавате отплатата за това.

 

ДЕВА

Прекрасен период за среща с духовни учители – жени. Хубави емоции, поради общуване с баща ви или приятни спомени за него. Добри възможности за далечни пътувания. Тенденция да преживеете романтични моменти по време на пътувания.

 

ВЕЗНИ

Вселената, посредством свои знаци, ще ви напомня за хора от вашето минало, с които сте преживявали страстни моменти. Тайно, ще се надявате тези моменти да се върнат отново. Някои от вас ще имат възможност да ги преживеят.

 

СКОРПИОН 

Възможност да възстановите стара романтична, любовна връзка. Отношенията ви ще се развиват в хармония и любов.

 

СТРЕЛЕЦ

Ще възстановите романтични отношения, които са били свързани с вашата работа, кариера. Ще осъзнаете, че този човек ви липсва много. Ще придобиете красиво животно. Може да го купите или то само да ви намери…

 

КОЗИРОГ

Ще бъдете благословени с прекрасни нови идеи и възможности да се реализирате творчески. Ще очаровате хората със своите прояви. Прекрасни романтични преживявания.

 

ВОДОЛЕЙ

Някои от вас ще си купят удобна, луксозна кола. Очаква ви обновяване на средата у дома. Ще се заемете с декорация и подреждане на красиви неща вкъщи. Ще рисувате, творите, създавате красиви неща у дома.

 

РИБИ 

Ще реализрате общуване, което ще ви кара да изпитвате удоволствие. Всяка комуникация ще ви кара да се чувствате щастливи. Може да пишете в блогове. Някои ще завършат книгата, която пишат.  Ще обсъждате изкуство, творчество. Много от вас ще изгледат много филми или други творчески прояви, разпространявани през медиите.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *