Ведическа Астрология Джьотиш | 02 декември – 08 декември 2019 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 02 декември - 08 декември 2019 г.

 

ПОПИТАЙ ДАНА – ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ

 

Астрологична прогноза
02 декември до 08 декември 2019 г.

 

Актуални позиции на планетите :

Слънце – Скорпион, Стрелец

Луна – Козирог, Водолей, Риби, Овен

Марс – Везни, Скорпион

Меркурий – Скоприон, Стрелец

Юпитер – Стрелец

Венера – Стрелец, Козирог

Сатурн – Стрелец

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету  (Южен лунен възел) – Стрелец

 

Подходящи/неподходящи дейности през седмицата – общо, принципно.

 

Понеделник

Подходящ за посещение на културни мероприятия – балет, театър, опера, концерт; за религиозни ритуали; за пътувания, за дейности, които изискват енергичност, груба сила, за градинарство, за медитация и йога, за покупка на бижурта и скъпоценни камъни. Неподходящ за сериозно обвързване и интимни отношения, за работа в къщи, вкл. почистване, за формиране на ново партньорство.

 

Вторник

Подходящ за бизнес сделки, подписване на договори, за пътуване, повишаване на квалификация и други обучения, за лечебни процедури, за купуване на автомобил. Неподходящ за нови проекти, за съдебни дела, за финансови дела.

 

Сряда

До обяд – като Вторник.

След това: Подходящ за рискова работа, свързана с опасност; за работа с механични и технически инструменти и съоръжения, за работа в градината. Неподходящ за нови проекти; започването на ново дело, работата ще доведе до ситуаиции, които ще предизвикат разочарование и загуби.

 

Четвъртък

До обяд: Подходящ за рискова работа, свързана с опасност; за работа с механични и технически инструменти и съоръжения, за работа в градината. Неподходящ за нови проекти; започването на ново дело, работата ще доведе до ситуаиции, които ще предизвикат разочарование и загуби.

След това: Подходящ за: Медитация, за тихи, спокойни дейности, за поемане на ангажименти и обвързване, за начало на строителни работи. Неподходящ за : пътуване, за действия, изискващи бързина и активно поведение.

 

Петък

Подходящ за: Медитация, за тихи, спокойни дейности, за поемане на агажименти и обвързване, за начало на строителни работи. Неподходящ за : пътуване, за действия, изискващи бързина и активно поведение.

 

Събота

Подходящ за търговия, за религиозни ритуали, за сключване на брак и романтична вечер, за покупка на недвижим имоти автомобил, за лечебни процедури. Неподходящ за всякакви груби работи, за нови работни проекти, за хирургични процедури

 

Неделя

Подходящ за поставяне на ново начало, за физически упражнения, за лечебни процедури, за търговия, покупки, за кръщения. Неподходящ  за сключване на брак, за поемане на алкохол и други токсични вещества, за поставяне на финал на каквато и да е дейност или проект.

 

Прогноза по  Лунен знак, асцендент
Период  от  02 декември до 08 декември 2019 г.

 

ОВЕН

Тенденция да пътувате. Огледайте документите, относно внесени/невнесени данъци. Обърнете внимание на баща си. Аргументирайте се добре, когато ваши приятели се опитат да спорят с вас.

 

ТЕЛЕЦ

Започва период, който ще донесе различни промени в живота ви. Може да се наложи да решавате въпрос, свързан с наследство или данъци. Запазете спокойствие. Насочете силите си към професионалното си развитие.

 

БЛИЗНАЦИ

Не участвайте  в планове, в които присъстват други хора. Помислете за отношенията си с партньора. Чувствате се доста объркани. Бизнес пратньорствата също имат нужа от изясняване на отношенията.

 

РАК

Вземете необходимите мерки, за да възстановите физическата си сила. Здравето е малко отслабено. Може да се случи внезапна ситуация, свързана с него. Свършете рутинната работа. Още повече, че идва края на годината и не бива да оставяте нещата недовършени.

 

ЛЪВ

Може да ви липсва малко късмет. Обмислете творческа промяна. Креативността е силата, която ще ви движи през тази седмица. Заемете се с нещо, което ви доставя удоволствие.

 

ДЕВА

Поговорете с майка си. Не бързайте да променяте нещата в живота си. Огледайте оферти за недвижими имоти. Дори и да само, за да бъдете информирани за пазара.  Огледайте коледната украса или си купене нови елементи за нея.

 

ВЕЗНИ

Ще действате импулсивно и енергично. Ще се наложи да работите по-усърдно. Разгледайте възможностите за пътуване по празниците. Добър период за занимания със спорт, физически упражнения.

 

СКОРПИОН

Помислете за инвестициите си. Внимавайте за здравето си и шофирайте внимателно. По време на шофиране не  ползвайте средствата за комуникация. Бъдете внимателни относно неразумни разходи.

 

СТРЕЛЕЦ

Вече се чувстате малко по-стабилно, но все още изпитвате някои притеснения. Психиката се натоварва, поради сложните енергийни влияния, но те са следствие на ваша предходна карма. Разбирането на този процес, ще ви води в правилната посока.

 

КОЗИРОГ

Ще полагате усилия, свързани с духовни знания. Ще навлезете навътре в себе си. Може да обмислите преместване. Ще имате усещане, че полаганите усилия са повече от получения резултат.

 

ВОДОЛЕЙ

Обмислете нов проект, който може да стане източник на нови приходи в бъдеще. Кретаивността ви ще ви покаже правилната насока за работа. Звездите изпращат енергия за добри приходи.

 

РИБИ

Мислите относно ситуациите, свързани с работа. Дори нещата да изглеждат сложни, винаги може да се намери оптимално решение. Опитайте да не се поддавате на стрес, поради обстановката в работата.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *