Ведическа Астрология Джьотиш | 04 ноември – 10 ноември 2019 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 04 ноември - 10 ноември 2019 г.

ПОПИТАЙ ДАНА – ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ

 

Тази седмица – 4-ти ноември 2019 г., Юпитер влиза в знака Стрелец. Вече се усеща позитивното влияние, което планетата ще окаже върху всички ни, в продължение на една година.

 

Астрологична прогноза
04 ноевмри до 10 ноевмри 2019 г.

 

Позиции на планетите:

Слънце – Везни

Луна – Козирог, Водолей, Риби, Овен

Марс – Дева, Везни – 10 ноември 2019 г.

МеркурийРетрограден – Скорпион, Везни (от 6-ти ноември)

Юпитер – Скорпион; Стрелец – от 04-ти ноември. Очаквайте специалната публикация за транзита на Юпитер в Стрелец

Венера – Скорпион

Сатурн – Стрелец

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

 

Подходящи/неподходящи дейности през седмицата – общо, принципно

Понеделник – Подходящ за започване на нови проекти, настаняване в нов дом, за сделка с недвижим имот, за лечение, за ползване на мерки, за коригиране на неблагоприятни въздействия на планетните енергии, религиозни дейности, ритуали, за консултации, за занимания с музика, медитация, философия, за дейности, свързани с политика, покупка на нови дрехи или вещи за дома. Неподходящ ден за проява на агресивно поведение, за дейности, свързан с поемане на сериозен риск, за вземане на пари назаем, кредити, за дейности, свързани с ръчна работа, за дейности, свързани с осиновяване на дете.

Вторник – Подходящ за творчески дейности, всякакви социални дейности или занимания в група, за покупка на движима и недвижима собственост, за пътувания, за дейности, които изискват агресивно поведение или по-голяма активност, за вземане. Дване на кредити и финансови операции, за медитация, йога, покупка на нови дрехи, скъпоценни камъни, бижута, за обучение относно използването на техника. Неподходящ за сключване на брак, сериозно обвързване, за интимност, за съдаване на нови партньорства, за домашна работа, като почистване, за поведение, което изисква тактичност, любезност.

Сряда – Подходящ за дейности, свързани с обучение, за подписване на бизнес договори, йога и медитация, за интимност, за медицински терапии, за пътувания в посока към морето. Неподходящ за поставяне на ново начало, за започване на нов проект, за съдебни дела, за финансови операции, за дейности, свързани с дома.

Четвъртък – Подходящ за дейности, свързани с риск и опасност, за приключване на проекти или отношения, за земеделска работа, за дейности, свързани с вода, включително плаване. По принцип неподходящ за повечето неща, с изключение на споменатите по-горе. Особено неподходящ за заповане на нов проект, за интимност, за работа или отношения с държавни органи или власти. Много от дейностите, които се започват ден, с подобно влияние, завършват безрезултатно, със съжаление, тъга и минавайки през много трудности.

Петък – Подходящ за дейности, изискващи спокойствие, за изследвания, медиатция, за поемане на обещания или задължения, за брак, за финансови операции, за артистични дейности, за работа в градината. Неподходящ за пътуване, за общуване или дела, свързани с врагове, за дейности, които изискват бързина, за даване на пари назаем, за прекалено много физическа работа.

Събота – До обяд – като петък. След това – подходящ за всички дейности, които имат позитивна природа, за сключване на брак, сексуални отношения, за купуване на автомобил, за творчески занимания, за благотворителност, дарения, за почивка, релаксация. Неподходящ за нови начинания, за дейности, изискващи проява на грубост или груба сила, за враждебност, за справяне с препятствия, решаване на проблеми, за катерене и разходки в планината.

Неделя – До ранния следобяд – като Събота. След това – подходящ за поставяне на ново начало от всякакъв тип, за приемане на лекарства, лечения, за физически упражнения, за СПА процедури, за пътуване, за покупки. Неподходящ ден за сключване на брак, за приключване на проекти, работа, за   дейности, изискващи проява на тактичност, търпение, за дейности, свързани с тежки, силни емоции.

 

Прогноза по астрологични знаци – Лунен знак, асцендент
Период от 04 ноевмри до 10 ноевмри 2019 г.

 

Овен

Може да имате спорове с млади колеги от мъжки пол на работното си място. Не се препоръчва да подписвате договори, поне до средата на месеца. Може да се наложи да коригирате вече подписан. Предстои ви да се заинтересувате посериозно от духовно знание. Опитайте се да не подтискате партньора си, когато обсъждате връзката си. Може да си купите нещо, което да ви достави удоволствие.

Телец

В средата на седмицата може да станете по-отговорни към здравето си. Добре е да помислите, как да го поддържате в добра форма. Може да очаквате повишаване на интереса ви към езотерично знание. Може да ви се случи нещо внезапно, което не сте очаквали.

Близнаци

Има възможност да изясните ситуация, въпрос, свързан с роматично преживяване. Заемете се или довършете дейностите, които изискват подобрения у дома – включително почистване, малък ремонт. Направете план за договори, които можете да сключите през следващите 12 месеца. Помислете за личност, която е подходяща за сериозно обвързване.

Рак

Опитайте се да изясните въпросите, свързани с дома ви, без да проявявате егото си. Не се препоръчва да правите покупки за дома през тази седмица. Ако е неотложно, то много добре преглеждайте договорите и обмисляйте покупката, за да не се наложи след това да връщате закупената стока.

Лъв

Предстои ви отново да обсъдите някои неща с близки приятели или роднини. Може да се наложи, ваши по-малки братя, сестри да имат нужда от съвета или физическата ви помощ. Децата ви ще се радват да подкрепите тяхна творческа дейност или нова идея.

Дева

Може да възникнат внезапни пререкания с членовете на семейството, свързани с негова собственост, активи. Може да решите въпрос свързан с наследство. Помислете в посока разширение на дома или как да го направите по-удобен.

Везни

Помислете по-задълбочено относно проявата на его или липсата на самочувствие. И двете чувства за крайни и няма нужда да пречат на правилната ви реализация. Направете преоценка или изяснете важен въпрос, свързан с вашия партньор, вкл. в посока сериозно обвързване с него. Обмислете, как разширяването на възможностите за комуникация, може да бъде полезен за вас. Може да помислите за учене на чужд език.

Скорпион

Бъдете много внимателни при пътувания на далечни разстояния, в чужбина. Не се разсейвайте ако шофирате и винаги преглеждайте по два пъти билетната, полетната инфромация. В случай, че се отдадете на удоволствия в леглото, то през тази седмица ще се наложи и доста да си поговорите с партньора. Внимавайте, да не харчите пари по неразумен начин.

Стрелец

Още тази седмица може да очкавате събития, които ще са свързани с разширение на вашата личносттна реализация. Може да получите приходи, които са били забавени. Но е възможно и да има такива, които да бъдат отложени до 20 ноември. Не се притеснявайте. Това е само забавяне. Внимавайте, като общувате със своите познати – може да възникват недоразумения.

Козирог

Време, което може да използвате за реорганизация, свързана с вашата кариера, работа. Това може да е просто промяна на работната среда, в посока към повече красота, естетичност или преглед на дейността там. Ще проявите креативност, за да постигнете целта си. Ще общувате с красиви жени на работното си място. Помислете за евентуално пътувание в чужбина през следващата година.

Водолей

Още тази седмица ще почувствате че приходите ви могат да бъдат повишени. Сега обаче ще сте заети с изследване, разговори на духовни теми или далечни пътувания и пътешествия. Възможно е дори те да станат източник на увеличаване на доходите ви. Започвате да се запознавате с нови хора.

Риби

Има възможност да се случи внезапна промяна, която може а е свързана, включително с кариерата ви. Във всеки случай, промяната ще е за дорбо. Така или иначе, през следващата година ще усетите такава промяна. Може да обсъждате тайнаи срещи с интимен партньор. Може да реализирате такава среща.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунен знак (позицията на Луната в момента на раждането) или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт.

За контакти и въпроси:

Facebook: Danna Veda Yordana

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *