Ведическа Астрология Джьотиш | 06 януари до 12 януари 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 06 януари до 12 януари 2020 г.
Астрологична прогноза
06 -12 Януари 2020 г.

 

Актуални позиции на планетите :

Слънце – Стрелец

Луна – Овен, Телец, Близнаци, Рак  / Лунно затъмнение на 10-ти януари.

Марс – Скорпион

Меркурий – Стрелец

Юпитер – Стрелец

Венера – Козирог, Водолей

Сатурн – Стрелец

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

 

ПЪЛНО ЛУННО ЗАТЪМЕНИЕ НА 10-ти Януари 2020 г.

Затъмнението започва в 17:10 часа (UTC). В 19:10 часа ще се прояви пълното затъмнение и ще приключи около 21:10 часа. Ще бъде видимо за почти целия свят. Точното затъмнение се случва на 25 градуса и 53 минути в Близнаци.

Както вече писахме по-рано, по повод Слънчевото затъмнение на 26 декември 2019 г., Лунното е в пряка зависимост от Слънчевото. Особеното е, че Лунното затъмнение се оказва онзи особен елемент, който включва проявлението на съответните астрологични енергии, влияния. Неговото конкретно влияние може да се прояви в период, който продължава до 20-30 дни, считано от момента, в който се е проявило явлението.

Луната е тази, която изразява нашите емоции, така, че може да се очаква разкриването на различни скрити, натрупани чувства. Тяхното проявление ще бъде, както на лично ниво, така и на обществено. В този момент, ще бъде по-добре, ако оставим нещата да се случват и да изчакаме с реализирането на амбициите или преследването на желанията. В случай, че може да отложите пътуванията – направете го. Ако трябва да се отправите на път, то бъдете много внимателни, особено ако шофирате. Огледайте още веднъж, дали носите всички необходими документи, дали полетът ви е организиран коректно, др.

Повишената емоционалност прави труден разумният подход и човек много лесно се поддава на импулсите, които го карат да действа припряно и необмислено. По-добрият начин на действие ще бъде, ако не позволявате на импулсивните мисли, които идват в ума, по време на затъмнение, да бъдат превръщани в реалност.

Първата половина на месец януари, ще бъде напрегната, но скоро предстои пренареждане на планетите. Основното влияние на Лунното затъмнение, както беше и при Слънчевото на 26 дек. 2019, ще бъде по оста Близнаци – Стрелец (Сидерален зодиак !). Нашите емоции ще бъдат противопоставени на виждането на другите хора, на тези, които са отсреща на вас. Това може да са бизнес-партньори, или вашият личен партньор или просто хора, с които разговаряте…

Разбира се, конкретното влияние във вашият живот, ще зависи от личната ви рождена карта, от разположението на планетите в нея, личните периоди, през които преминавате, и още много, много други астрологични фактори. Всички знаете, че животът на всеки човек е уникален. Тук разглеждаме една обща астрологична прогноза, в която обобщаваме информацията по стеснен кръг от признаци – Асцендент, Лунен знак (Не по т.н. Слънчев знак!).

 

Подходящи/неподходящи дейности през седмицата – общо, принципно.
Понеделник

Подходящ за вземане на крайни решения, внезапна промяна и поставяне на край на нещо, за приготвяне на храна (особено за важни събития), за подстригване, за търговски дейности. Неподходящ за социални дейности, срещи с познати, за дейности, които изискват проява на дипломатичност, за релаксация.

 

Вторник

Подходящ за поставяне на ново начало за финансови операции, за лечебни процедури, за сключване на брак, за покупка на дрехи, бижута, лични вещи. Неподходящ за проява на грубост и извършване на груби дейности, разрушаване.

 

Сряда

Подходящ за пътуване, забавления, за туризъм, за артистични дейности, посещения на концерти, театър, за рекламни и търговски дейности. Неподходящ за сключване на брак, за груби дейности, за решения, които обвързват дългосрочно.

 

Четвъртък

Подходящ за разрушителни дейности, за решаване на сложни проблеми, за решаване на спорове. Неподходящ за поставяне на ново начало, за нов проект, за пътуване.

 

Петък 

До обяд – като четвъртък. След обяд – подходящ за пътуване, за СПА процедури, за творчески дейности, за занимания с йога, медитация, за забавления. Неподходящ за кредитни дейности, за работа със закона.

 

Събота

Подходящ за стартиране на нов проект, за пътуване, за решаване на проблеми с враговете, за търсене на помощ от други хора. Неподходящ за сключване на брак и за разрушителни и груби дейности.

 

Неделя

Подходящ за проява на груба сила, за интимно общуване, за дейности с ниска степен на риск. Неподходящ за ново начало и организиране на празници, за бизнес; за даване и вземане на заеми.

 

Прогноза по Лунен знак или асцендент
Период: 06 -12 Януари 2020 г.

 

ОВЕН 

Ще реагирате емоционално в насоката, областта, в която влагате личните си усилия, включително ваши физически усилия. Общуването, комуникацията с другите ще предизвиква проява на силни чувства. Може да избухвате. Хубавото в случая, е че Марс не участва в системата на затъмнението и освен това се намира в собствения си знак, Скорпион, от където ви дава силната си подкрепа, да се справите с всяка ситуация.

 

ТЕЛЕЦ

Проявата на вашите чувства, ще бъде свързана със семейството и неговите активи, спестявания. Възможно е, членове от семейството, да проявят внезапна нужда от парични средства или да се наложи да харчите за семейството, непредвидено. Това ще ви накара да се чувствате изнервени, разстроени. От друга страна можете да разчитате на възможност за добри приходи и положително развитие на нещата в работата. Периодът не е добър за покупки, още по-малко за сериозни инвестиции.

 

БЛИЗНАЦИ

Затъмнението се случва във вашия знак. Това ще ви накара, да усетите сериозна промяна, която може да бъде свързана с вашия личен или бизнес-партньор. Ще бъде разкрита някаква скрита информация. Възможно е, тя да се отнася до неговите чувства, но ще повлияе и на вашите също. Меркурий се намира в Стрелец и разговорът, разумният, интелигентният подход към ситуацията ще ви помогнат да се справите и да намерите най-подходящия изход и за двете страни.

 

РАК 

Може да се почувствате разочаровани от разходите, които направите през този период. Особено на 10-11 януари. Бъдете внимателни и ако има възможност – просто изчакайте. Опитайте се, реализацията на вашето его, да не води до конфликти с колегите. Правилното изпълнение на рутинните ви задължения, ще ви кара да се чувствате балансирано.

 

ЛЪВ 

Най-важната планета за вас – Слънцето – винаги се ангажира, при всяко затъмнение. Ще проявите разкриване на емоциите си по отношение на вашите познати, социалните ви кръгове. Може да реагирате емоционално на житейска ситуация, свързана с някой от тях. Творческите ви способности ще се развиват в усложнена среда, но от друга страна, ще имате достатъчно интересни идеи. Може да получите неочаквани проходи.

 

ДЕВА 

Вашата кариера ще бъде под силното влияние на планетарните енергии на затъмнението. Ще бъде разкрита някаква тайна. Може да се стигне дори, до сериозна промяна по отношение на работа, кариера. Не означава, че задължително трябва да сменяте работата си, но във всеки случай, ще бъде важна промяна за вас. От друга страна, отношенията у дом остават сложни, напрегнати, но постепенно, всичко ще бъде успокоено – и в работа, и у дома. Не действайте необмислено.

 

ВЕЗНИ

Има тенденция да срещнете неразбиране от страна на вашите учители, баща ви, хора, които имат по-висок статус и повече власт от вас. Това няма да предизвика положителни емоции у вас. Може да се стигне до усложняване на комуникацията с тях. Има тенденция, техен съвет да ви отведе в грешната посока на развитие или да ви причини загуби. Бъдете внимателни и по отношение на общуването с близките си роднини, братя, сестри.

 

СКОРПИОН 

Планетите ще повлияят силно в област от живота, която носи непредвидени промени, неочаквани събития, трансформация. Тези всички неща се случват внезапно. За да се научите да реагирате правилно на критичните промени. Разбира се, промяната може да бъде и много положителна – например печалба от лотария или положително развитие на нещата от живота, връзки, които вече никак не сте очаквали. Бъдете внимателни и подготвени, че всички тези неща са възможни.

 

СТРЕЛЕЦ 

Все още продължава силното влияние върху вашия знак. Цели пет планети, все още му въздействат пряко. От друга страна, затъмнението ще доведе до ситуация, която може да стане причина за разкриване на емоциите на вашия партньор. Самите вие, се чувствате доста напрегнати и стресирани, така, че емоциите на партньора, няма да са енергията, която ще ви успокои. Напротив, ще се наложи да обърнете внимание и на него. Това ще бъде един от важните моменти в брака, за хората, които са женени. Какво решение ще вземете в конкретната ситуация, зависи от положението на рождените ви планети. По-добре е, да отложите всички важни решения за периода, след 12-ти януари и нататък.

 

КОЗИРОГ 

Тенденция да се сблъскате с различни препятствия. Конфликтите, както на работното място така и от всяко друго естество, също са възможни. Опитайте се да изпълнявате рутинните си задължения и всичко ще бъде наред. Бъдете внимателни за спазването на правилен ежедневен режим, за да не се налага да се тревожите за неразбории, свързани с организацията на деня. В случай, че имате възможност да отложите комуникация или отношения, които могат да прерастват в конфликт – направете го. В бъдеще ще имате по-добри възможности за развитие на конкретните, засегнати елементи от живота.

 

ВОДОЛЕЙ 

Ще се чувствате така, сякаш има някакво блокиране по отношение на идеи, творчество, креативност. Отношенията с децата ще бъдат по-сложни през тази седмица. Ако става дума за тяхното здраве, то бъдете особено внимателни на 10, 11-ти януари. В никакъв случай, не предприемайте действия, целящи резултат от спекулативни, рискови сделки, защото това ще бъде много трудно постижимо. Има опасност да понесете загуби.

 

РИБИ  

Може да се наложи да пътувате, въпреки, че не желаете. Може да се наложи да направите някои нежелани промени у дома. Това може да са неочаквани поправки на някакви повреди. Вашата майка няма да бъде в най-добрата си форма, през този период. Може да усещате някакво напрежение между вас. Но всичко това ще бъде повлияно за много кратко време и скоро всичко отново ще функционира нормално.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *