Ведическа Астрология Джьотиш | 05 ноември 2019 – 19 ноември 2020 г.

Транзит на Юпитер в Стрелец

Ведическа Астрология Джьотиш | 05 ноември 2019 - 19 ноември 2020 г.

ПОПИТАЙ ДАНА – ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ

 

СЕРИОЗНО ЗА АСТРОЛОГИЯТА:

Използва се Сидералният зодиак. Отчетена е ПРЕЦЕСИЯТА – наклона на земната ос и реалните позиции на планетите в Зодиакалните знаци.

Моля, да вземете това предвид, при ползване на прогнозата. Ако използвате Тропичесия зодиак – ще получите некоректна информация. В случай, че не знаете своите Асцендент и Лунен знак, изчислени, съобразно горното правило – можете да изпратите рожденните си данни на лично съобщение и ще получите отговор от Астролога с точните техни позиции.

Юпитер е свобода, знание, религия

Това е много вълнуващ транзит, който ще даде търсената и очаквана свобода. Ще донесе много сериозна промяна, по отношение на духовността за всички. Още през ноември, много хора ще усетят своя личен, силен стремеж в тази насока. Възможно е у някои от тях този стремеж да се развие фанатично. Не се изключва възможността от конфликти на тази основа. Може да се очакват и политически промени. С навлизането на Юпитер в Стрелец, и до 4-ти януари 2020 г., може да се очакват някои силни енергийни влияния, които ще донесат промени в обществото – недоволства, протести, искания, ще бъдат изразявани масово в различни точки по света.

 

Прогноза от Асцендента или Лунния знак

 

Овен

Много благоприятен транзит. Предстоят и много пътувания в чужбина. Много ползотворно влияние ще има при решаването на въпроси, свързани с чужбина, чужденци. Може да пътувате във връзка с висша философия, среща с Гуру, относно знания и нови разбирания за света и живота. Студентите ще намерят правилната посока на своето оубучение.

В случай, че досега сте учили нещо, което не ви е харесвало, то сега е момента да намерите правилната посока за своя живот. Много пътища ще бъдат отворени пред вас, ще имате много възможности, в които ще се реализирате успешно. Ще се усили вярата в самите вас. Хората от страни ще виждат, че имате самочувствие и това ще ги кара да вярват във вас. Ще бъдете изпълени с оптимизъм по отношение на плановете, които искате да реализирате. Връзките с близките ви ще се подобрят. Много добри отношения с децата.

Тези от вас, които биха искали да родят дете, ще имат подкрепата на планетата в тази насока. След 23-ти януари 2020 г., Сатурн влиза в Козирог и от този момент Юпитер няма да може да разкрива цялата си позитивност. Това не означава, че ще се обезсили, но е добре да вземете някои мерки, с които да омилостивите енергията на Сатурн. Това може да бъде пост в събота или носене на черно и тъмно синьо в събота. Почитайте го с мантра. Много важно е през ноември, декември и януари (до 23-ти), да направите всичко възможно, за да се възползвате докрай от положителната енергия на Юпитер. Така ще може след това да продължите развитието си в правилната насока, дори и без да имате цялостната подкрепа на планетата.

Телец

За вас, този период ще бъде много благоприятен период, по отношение на източници на приходи. Възможно е да създадете ново партньорство. Може да реализирате нов бизнес проект. Последните две години не са били много лесни, във връзка с приходите ви. Може да сте имали много неконтролируеми ситуации, свързани с кариерата ви. Това е поради влиянието на Сатурн. След 23-ти януари 2020 г. ще можете да подредите финансите си и дори да спестите пари през следващите 12 месеца.

През следващата година, също се очаква да имате внезапни промени в живота си. Но сега вече ще сте в състояние да ги контролирате. Ще се справяте успешно, защото стресът ше бъде малък и ще успявате да балансирате ситуациите. Ще се подобри животът у дома. Следващите 12 месеца са добър период за инвестиране в недвижим имот, особено в дом. В случай, че напоследък семейството е претърпяло някои загуби в семейните си активи, то сега е период през който ще може да балансирате и оздравите тази област от живота ви. Може да прекъснете нежелани връзки и да се фокусирате върху собственото си духовно развитие.

Близнаци

Много благотворен период за вашето развитие. Ще се чувстате много уверени в себе си. Сатурн все още може да ви причинява стрес по отнопение на личния ви живот – до каря на януари 2020 г. Може да сте се чувствали малко отделени от партньора. Но сега Юпитер ще оздрави ситуацията. Ще се възстанови комуникацията между вас. Вашето самочувствие ще се повиши. Ще намерите нов източник за приходи. Той може да е свързан с близки приятели, близки роднини или някакъв нов проект. Предтсои ви нов вълнуващ период, през който в живота ви ще влязат нови хора. Ще ви се представят нови възможности. Във всякакви области от живота. И нещо много важно – връзката с партньора ви, ще се обнови, с много по-силна вяра един в друг.

Ако връзката ви е напълно прекратена и вие искате да бъдете свободни – тогава Юпитер ще ви даде тази свобода. Ако искате да намерите нова връзка – това е най-добрия период да се заемете с тази цел. Ще бъде по-добре, ако направите това преди 23-ти януари 2020 г. След това може да резултатите от някои неочаквани развития, събития. Особено ако Близнаци е Лунния ви знак. Не е нужно да се страхувате и притеснявате от Сатурн, тъй като Юпитер ще даде цялата си защита, по отношения на въпросите, свързани с личния ви или бизнес партньора ви. Използвайте най-доброто от този транзит – срещнете нови хора, заздравете връзката си, увеличете приходите си. Направете нещо вълнуващо, което е съвсем ново във вашия живот. Имате цялата подкрепа, за да постигнете успех.

Рак

Може да усетите, че тенденцията за конфликти в живота ви се увеличава. Може да се заемет със съдебни дела. Здравословните въпроси ще бъдат решавани положително. Неочаквани промени, свързани с ежедневието. Но от 23-ти януари ще имате подкрепата на Сатурн в Козирог по всички тези въпроси. Май- Юни 2020 г. е много добър период за проява на уважение от страна на другите към вас. Ще получавате много добри новини.

През този транзит ще има много добро развитие на въпроси, свързани с работата ви, кариерата ви. Ако искате да пътувате в чужбина – периодът ще бъде много подходящ. Ще се решат всички въпроси, свързани с конфликти на работното място. Вашата работа и финансите ви ще получат положително развитие през следващите 12 месеца. Ще имате възможност да спестите пари. Най-добрият източник на помощ за вас, е всеки контакт или дейност, човек, свързани с чужбина. Всяко пътуване навън – ще ви носи ползи – и за духовно пътуване или просто да се отдалечите от работа.

Лъв

Ще усетите един от най-благоприятните транзити на Юпитер – в 5-ти дом. Място на мъдрост и образование. Ще разкрите огормен капацитет на възможностите си за учене. Така също за постигане на окултно и духовно знание. Много добър период за далечно пътуване, свързано с духовни цели. Ще се повиши възможността за допълнителни, извънредни приходи. Усещането за увереност, стабилност ще се повиши. Ако искате да имате деца – сега е момента.

Вашата креативност, творческа способност ще бъдат разкрити и реализирани по най-добрия начин. Това ще доведе и до повишаване на приходите ви. Особено след 23-ти януари 2020 г. Тогава всички всички конфликти, пречки в работата, средата с колегите ще бъдат елиминирани и напълно контролирани. Положително решение на всички въпроси свързани със здравето. Ако до сега сте били в неправилната посока на вашето образование, след януари 2020 г. ще се насочите на там, на където в правилния път в живота ви. Много благоприятен период за вас – вашата увереност, здраве и комфорт ще се повишат.

Дева

Периодът ще донесе спокойствие на ума, особено от ситуации, свързани с ваши роднини и близки, на които бяхте свидели или участвахте през последната една година. Отношенията между вас, ще бъдат стабилизирани. До края на януари 2020 г., това положително развитие на нещата ще бъде слабо изразено, но след това можете изцяло да се насладите на облекчението, което Юпитер ви носи. Тези психологически напрежения са били усетенеи по-вилно от тези отвас, които имат Луна в Дева, тъй като преминавате през особения период Саде Сати. Може да сте имали много сериозни конфликти и с майка си, близки, всякакви проблеми с връзката ви. Може би разяла. Но след януари 2020 г. предстои да се почувстват много облекчени.

Юпитер ще се прояви, като увеличи мъдростта ви, духовното ви знание, ще откриете мир и покой, вътре във вас, ще се чувствате спокойни. Със сигурност ще направите сериозни подобрения у дома. Може голям ремонт. Може да си купите нов автомобил. Кариерата ви ще се стабилизира. Всички трудности от последната година и половина, ще бъдат отстранени. Ако търсите нова работа – това е периодът да я намерите. Може да пътувате до чужбина, където да намерите духовност, да направите поколение. Периодът все още не стабилен финансово, но новата работа, ще донесе тенденция за стабилизиране. Ще се освободите от напрежението на много драматична година. Предстои ви да се насладите на спокойствие. Най-вече след януари 2020 г. Дотогава, може все още да изпитвате затруднения в общуването с вашия партньор.

Везни

До сега Юпитер даваше много силна защита на финансовото ви състояни. Вече навлиза в нова област. Ще бъдете подвластни на доста нестабилен транзит, особено, ако Везни е знакът, в който се намира Луната ви. Юпитер ще причини влияние, което ще ви кара да се чувствате притеснено, неспокойно. Ще се тревожите за едно или друго. Може да с еокаже, че не може да спите спокойно нощем. Ендензиата за тези проявления ще е по-спокойна до каря на януари 2020 г., но след това Сатурн преминава в 4-ти дом и ще ви отнеме част от усещането за шастие у дома. Ще се изисква да проявявате много голямо търпение. Особено у дома, но и по въпроси, свързани с кариера, работа. Но въпреки всичко, ще усетите и много благотворно влияние от страна на Юпитер.

През периода април – юни 2020 г. той ще направи така, че да усетите успокоение от тревожното въздействие на Сатурн. През следващите 12 месеца ще имате възможност да усетите такова успокоение два пъти – до края на януари 2020 г. и през пролетта – април – юни 2020 г. Бъдете внимателни при далечни пътувания. Не е време за сериозни пътувания, Може да имате притеснения и във връзка с приходите. Огледайте и помислете добре относно връзката си с личния партньор и в бизнеса. Има тенденция да оставате неразбрани от тези хора. За да избегнете това, ще трябва да сте много честни, открити, общителни, за да няма недоразумения. Когато сте такива – ще се чувствате щастливи .

Скорпион

Юпитер преминава през вашия 2-ри дом – много благословен транзит за вас. След края на януари 2020 г. ще се разкрие най-благотоворната част на този тразнит. Юпитер е изключително благотоворен за вас. Ще организирате режима си на хранене по най-добрия начин. Ще регулирате теглото на тялото си. Ще се чувстате реновирани. Може да смените начина на хранетето си с вегетариански. Ще имате духовно отношение към храната. Очакват ви прекрасни събития в семейният живот, хармония в отношенията с партньора. Ще се стабилизират семейните ви активи.

Всичко ще се подрежда положително. Ако търсите нова работа – ще намерите най-доброто предложение. Ако имате неразбирания с колегите – през този период, всичко ще е нормално и те ще се елиминират. Ако търсите партньор в бизнеса – ще намерите правилния партньор. В кариера имате всички възможности за прекрасна реализация. Ще се радвате на уважението на другите в тази насока. Вратите за различни възможности ще се отварят по магически начин пред вас. Не се страхувайте относно работа, която не се случва в момента. Въпреки, че я целите, търсите. По вълшебен начин ще се открият възможности, които ще ви отведат до тази, която е най-благоприятна за вас и в която ще се реализирате по най-добрия начин. Особено след януари 2020 г. Вървете напред и не се страхувайте от промените. Те ще ви заведат до вашия успех.

Стрелец

Вниамние ! Прогнозата е разлинча за тези, които имат Луна в Стрелец и за онези, които имат асцендент в Стрелец.

Ако вашият Лунен знак е Стрелец, то Юпитер ще направи така, че да изпитвате безпокойство. Ще се чувствате разстроени, разочаровани, разтревожени. Но трябва да бъдете търпеливи. Защо се случва това, след като Юпитер е много благотворна планета и влиза в собствен знак? Защото все още се намирате в средата на периода Саде Сати. Сатурн е върху Лунта. Цялото ви съществуване е ограничено в много сериозна степен.

Когато Юпитер влезе при Сатурн – ще усили тези притеснения и тревоги. Всяко нещо ще ви тревожи. Но има много добър начин за справяне с тези грижи – спокойната, дълбока медитативност. Макар, че умът ще бъде неспокоен, Юпитер може да му даде най-добрите възможности за духовно успокоение. По въпроси, свързани с вашите деца, чуждестранните ви стремежи, усилията, които полагате – ще има много закъснения, отлагания. Децата ще бъдат непослушни, ще ви противоречат и няма да вършат правилните неща. Ще се чувствате ограничени, нервни, гневни заради това.

Същата тенденция се развива и по отношение на партньорството – няма да знаете какво правите заедно. Ще сте нервни. Няма да одобрявате неговите действия и той вашите. Ще има много противоречия, спорове. Бъдете спокойни и любезни. Опитайте да сте търпеливи. Далечните пътувания няма да се развиват добре, освен ако не са духовни. Ако пътувате за забавление, ще се чувствате ограничени. Нещата ще се случват с много закъснения. Но има и добър период – през пролетта (април – юни 2020 г.) – може да намерите сериозен нов партньор. Не забравяйте, че сте в периода Саде Сати и трябва да преминете през него. Опитайте да запазите спокойствие и медитирайте. В края на следващата година, ситуацията ще изглежда много по-спокойна.

Хората с Асцендент Стрелец ще изпитат съвсем различен ефект. Юпитер ще осветли живота ви. Ще се движите напред в позитивна посока. Особено след януари 2020 г. Може да се чувствате много нетръпеливи по отношение на децата. Ако поискате да имате дете – има възможност да се роди. Много позитивни събития и усещания във връзка с децата, които имате. Връзката с личниа и бизнес партньорите ще се развива много положително. Особено след януари 2020 г. Периодът е чудесен за обучение и стремежи, свързани с чужбина. Ще се чувствате много уверени. Личността ви ще се реализира в много области. Прекрасна година за вас.

Козирог

Изключително важен период за вас. Независимо дали сте с Лунен знак или с асцендент в Козирог. Юпитер излиза от 11 дом, където е довел нови хора във вашия живот. Накарал ви е да изживеете много вълнуващ социален живот, да реализирате нови възможности. Сега ще ви даде време за оттегляне от суетата. Ще бъде период, през който ще навлезете вътре в себе си. Ще се развиете духовно. В това отношение ще намерите подкрепа от чужбина. Пътуванията в чужбина ще бъдат изключително ползотворни за вас. Особено от духовна и поклонническа гледна точка. Ще получите подкрепа, помощ в тези пътувания. Ще разгледате религиозните вярвания и ще намерите тази, която ви съответстват най-много. Ще подредите и живота у дома. До известан степен, той не ви е устройвал досега. Но сега настъпва много важен период, за обновяване на живота в къщи. Някои от вас може да се преместят в нов дом.

Много силна енергия да направите това, което искате. Тази тенденция е налична за дълъг период от време, особено след 23 януари 2020 г.. Може да се увеличат малко конфликтите в работната среда. Може малки здравословни въпроси. Но най-важното – духовност и медитация и мир. Повече от всички други, ще се насочите към елиминиране на стреса през този период. Бъдете много внимателни, при започване на нов бизнес проект, ново начинание. Помислете кой сте в действителност, в новото партньорство. И дали наистина то ще работи добре за вас, дали наистина е финансово положително, и стабилно за дълго време. Ако е така – тогава добре, но ако не – не се заемайте. Изчакайте и открийте кое наистина е важно за вас в дългосрочен план.

Водолей

Ще се чувствате много щастливи през тази година. Къметът ще ви съпътства пре зцалото време. Всякакви ограниечния ще отпаднат. Особено свързани с нови проекти, бизнес, деца, креативност. Ако търсите ново бизнес партньорство – сега е времето да го създадете. Ако искате да имате деца – сега е моментът. Положителен период и за развитието на тези деца, които имате. Има възможност да намерите прекаресен личен партньор. Романтиката ще ви съпътства през цялото време. Периодът ще ви носи удовлетворение и комфорт по отношение на всички области от живота.

Използвайте това изключително щастливо време. Освен това, може да очаквате увеличение и на приходите ви. Ще се чувствате успешно в работната си среда, кариерата. Вярвайте в себе си. Принципно не се стремите към големи промени, но сега има възможност да промените това, което искате. Особено по отношение на другите хора. Време за нови запознанства и нови хора в живота ви. Бъдете навън и търсете нови контакти, нови възможности и за обучение, образование. Изключително благословен период за вас.

Риби

Положително развитие на всички въпроси, свързани с кариера, статус и слава, уважение. Досега положителните ефекти на Юпитер бяха блокирани и не можеха да се разкрият докрай. Миналата година е била ограничителна за вас. Може дори да сте позагубили статуса си в обществото. Или просто сте били нещастни в работата. Но предстои промяна. Особено след края на януари 2020 г. Тоагава вашата кариера ще разцъфти. Може да намерите нова прекрасна работа. Ще успеете да спестите пари.

Всеки стрес в семейството ще се заличи и ще се чувствате спокоен у дома. Всички въпроси свързани със здравето ще бъдат решени положително. Всеки конфликт с колеги ще бъде лесно елиминиран. Положителното развитие за кариерата е по-скоро за хората, които имат асцендент в Риби. В случай, че Луната ви е в този знак, то ви предстои да изпитате облекчение от стреса, който имате в работата.

За контакти и въпроси:

Facebook: Danna Veda Yordana

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *