Ведическа Астрология Джьотиш | 21 Септември – 27 Септември 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 21 Септември – 27 Септември 2020 г.
Астрологична прогноза по Асцендент или Лунен знак
Период :  21-27 Септември 2020 г.

Актуални позиции на планетите :

Слънце – Дева

Луна – Скорпион, Стрелец, Козирог,

Марс – Овен  ( ретрограден )

Меркурий –  Дева, ( от 22 септември – Везни )

Юпитер – Стрелец

Венера –  Рак

Сатурн – Козирог ( ретрограден )

Раху ( Северен лунен възел ) – Близнаци

Кету  ( Южен лунен възел ) – Стрелец

Продължаваме да следим интересните астрологични промени през Септември и тяхното влияние върху живота ни…

  1. През тази седмица, Меркурий ще излезе от знака Дева, където беше екзалтиран и ще навлезе във Везни. В този знак му предстои да бъде ретрограден, от 14 октомври до 3-ти ноември 2020.
  2. На 22 септември ни предстои да преминем през Есенното равноденствие. В тази връзка 22-23 септември са много важни дни и тогава, е добре да се опитате да балансирате енергията си. Медитативните техники са един от начините за това.
  3. През тази седмица Луната ще попадне в съвпад с Кету и вие ще усетите, че умът ви се насочва към дълбоки размисли относно вашия жвиот. Някои от вас ще подходят по-калкулативно към преценката на нещата и обстоятелствата, но определено много хора ще усетят някакви притеснения, включително свързани с вашата връзка.
  4. И разбира се, най-важното събитие през тази седмица е смяната на знаците на Раху и Кету ( сев. и юж. Лунни възли). Те преминават съответно в Телец и Скорпион. Тези тайнствени планети ще определят голяма част от живота ни през следващите 18 месеца по-начин, различен от последната година и половина.
Повече информация за транзитите на планетите, можете да получите, тук – на сайта на телевизия MMTV, или на страницата на астролога във Фейсбук: Facebook: Danna Veda Yordana
ОВЕН

Обърнете внимание на вашата лична връзка. Погрижете се за здравето си, в случай, че усещате някакво неразположение. Внимателно подхождайте към решенията, свързани с инвестиции. В средата на седмицата ще усетите прилив на положителна енергия и късметът ви ще се увеличи. Но в същото време, ще размишлявате над философската, духовната част от вашия живот. Някои от вас, ще планират интересно пътуване.  Ще имате възможност да увеличите знанията си или да подобрите уменията си. В края на седмицата, ще се сблъскате с различни ситуации на закъснения, трудности. Някои от тях, ще са свързани с вашия бизнес, кариера, други – с дома. Този момент, не е подходящ за вземане на решения, свързани с недвижими имоти, автомобили.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви да обмислите начините за инвестиции. В началото на седмицата, трябва да поговорите с вашия партньор. Разговорът ще е сериозен и ще изисква да вникнете по-дълбоко в конкретната тема.  Ще попаднате в ситуация, при която общуването с децата ще бъде ограничено. Възможно е даже да се развива конфликтно. Средата на седмицата, може да ви причини някаква стресова ситуация, за която е по-вероятно да се развие, следствие някаква комуникация, общуване. В края на седмицата, може да пътувате на далечно разстояние, но са възможни различни пречки по пътя, или закъснения. Така също, можете да се заемете с развитие, увеличаване  на знанията, които имате. Това е момент, в който е възможно да имате някои противоречия с вашия баща. Няма да бъдете доволни и от решенията на вашите учители, съветници.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата започва с някакво притеснение, напрежение. Възможно е да попаднете в различни конфликтни ситуации, вкл. с ваши колеги. Опитайте се да спазвате правилен дневен режим и да подхождате разумно към начина си на хранене.  Може да се наложи да положите повече грижи към домашния си любимец. Средата на седмицата, ще ви предостави положителна енергия, по отношение на вашата връзка. Ще се свържете и ще общувате с различни свои приятели.  В края на седмицата, може да се наложи да се притесните относно някакви дела, свързани с разботата. Може да се наложи да поработите в този период. Важно за вас е, че през разглеждания период, Раху напуска вашия асцендент / лунен знак и вие ще започнете да дишате по-спокойно.

РАК

В началото на седмицата, ще отделите енергия за творчески дейности, идеи, мислене. Ще общувате с различни хора. Вашите деца ще заемат част от мислите ви и времето ви.  Бъдете внимателни относно романтичната ви връзка, защото има тенденция да се развие някакво недоразумение, неразбиране. Онези от вас, които участват в някакъв съдебен спор, ще имат възможност да го придвижат напред. Проблемът може да се окаже голям, но ще имате възможност да го решите по подходящ начин, във времето.  Не се поддавайте на неконтролирано желание да ядете сладко. Имате възможност да се координирате с колегите си по най-добрия начин. В края на седмицата, може да усетите някакво напрежение, свързано с личната ви връзка. Онези от вас, които се занимават с бизнес, ще трябва да изяснят някои детайли, свързани със споразумение с партньор. Имайте предвид, че относно тази част от живота ви, нещата след 30 септември, ще се развиват по-добре.

ЛЪВ

Ще усетите някакво отдалечаване от въпросите свързани с дома. Повечето ваша енергия, ще бъде насочена към работа, към работната среда. В средата на седмицата, ще имате възможност да помислите за някакво романтично преживяване или да усетите някаква романтична енергия. Ще се радвате на общуването с децата. Онези от вас, които искат да създадат дете, ще имат добри възможности, особено до 20 ноември 2020 г. Не вземайте важни решения за любовната си връзка през тази седмица. Краят на седмицата, ще ви накара да се опитате да останете изолирани от другите. Дневният ви режим в този момент ще бъде много стриктен. Ще се координирате много добре с хората около вас, колегите. Периодът е добър за продажба на недвижим имот, но не за покупка.

ДЕВА

В началото на седмицата, може да се сблъскате  с някакви спорове с близки роднини, приятели.  След това ще имате възможност да вземете правилни решения, засягащи ваши недвижими имоти, автомобили. Ще се чувстате щастливи в средата на седмицата. Периодът поставя началото на едно освобождаване от ситуациите на липса на контрол у дома в последните година и половина.  Някои от вас, може да планират промяна на местоживеенето си. Настъпват положителни промени и в работата ви. Краят на седмицата, ще ви накара да усетите някакви проблеми, свързани с романтичната енергия…които вече наблюдавате от доста време.  Но ще трябва да се справите с това.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни по отношение на това, което говорите. Особено в посока към хората от вашето семейство. Хранете се разумно. В противен случай, можете да преживеете стомашно неразположение. Има тенденция да изпитвате гняв, така че се опитайте да контролирате това, поне, като не посягате към люта, пикантна храна. В средата на седмицата, можете да разчитате на много активна и позитивна комуникация с всички. В края на седмицата ще  трябва да се справите с някакво объркване по отношение на решението за някакъв недвижим имот. По-добре е да оставите това решение за следващия месец. Онези от вас, които са се заели с някакъв ремонт у дома, могат да разчитат, че нещата след края на септември, ще започнат да се подобряват.

СКОРПИОН

Началото на седмицата ще ви накара да отделите внимание на вашата майка. Ще започнете да изпитвате желание да останете изолорани от другите хора. Кету навлиза върху асцендента ви и тази тенденция ще остане доста дълго време. Вашият партньор става по-силният от двама ви във вашата връзка и ще трябва да се съобразите с това.  В средата на седмицата ще имате възможност да участвате в приятно семейно събиране и общуване. Има много добра тенденция да се развиете финансово в следващите два месеца. В края на седмицата може да усетите някакви проблеми, свързани с комуникациите.

СТРЕЛЕЦ

Появява се тенденция за сериозни разходи. Ще усетите привличане в насока на духовното си развитие, но не очаквайте, че то ще се развива особено активно. Раху ще ви държи обвързани с ежедневните неща от материалния свят. В началото на седмицата, ще искате да останете насаме със себе си. В същото време, ви предстои, да се срещнете с различни познати, приятели през тази седмица. Ще имате възможност да се свържете и с членовете на семейството си. Опитайте се в края на седмицата да избягвате тежката, мазна храна.

КОЗИРОГ

Положителна седмица за вас. В началото, ще искате да се срещнете с различни хора от вашето социално обкръжение.  Но в същото време, ще е налично някакво ограничение, пречки  да се случи това. Или хората, с които се срещате,    няма да ви разбират. Няма да може да инвестирате по най-желания от вас начин. Но във всеки случай, вече  усещате тенденцията за подобрение на общия план във вашия живот. Предстои, вашата планета – Сатурн да премине в директно движение,  в края на месеца и това ще ви даде силна енергия да придвижите напред всички свои дела, за разлика от последните 4 месеца. Не бързайте през тази седмица. Огледайте нещата и планирайте. Действието ще бъде продуктивно след края на септември.

ВОДОЛЕЙ

Започвате с решаване на въпроси, свързани с работната ви среда. Но е възможно, да не можете да откриете точното решение в началото на седмицата.  Очаквате някакви добри новини, относно разботата си, но сякаш те се губят накъде. Някои от вас може да се опиатват, да си сменят работата или очакват предложение. От друга страна се появяват напрежение и сложности у дома. Налична е тенденция за много добри приходи. Кръгът ви от социлани конаткти, ви дава възможност за много срещи с различни приятели.  Краят на седмицата, ще ви накара да отидете на място, където ще се наложи да се заемете с някаква физическа работа –  разчистване на стари вещи, работа в градината.

РИБИ

Започвате седмицата с размисли за духовното си развитие, за отношението си към религията. Накои от вас, ще се отправят на пътуване на сравнително далечно разстояние. Не очаквайте много от своя баща. Може да се сблъскате с някакво недоразумение, свързано със съвет, даден от компетентни хора. Средата на седмицата, ще ви даде възможност за много положително резвитие, в областта на кариера, работа, бизнес. Ще имате възможност да привлечете нови клиенти. В момента сте привлечени от храна, която не може да се определи, като здравословна, но трябва да обърнете внимание на това и да промените ситуацията.

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *