Ведическа Астрология Джьотиш | 23 Ноември – 29 Ноември 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 23 Ноември – 29 Ноември 2020 г.
Астрологична прогноза по Асцендент или Лунен знак
Период : 23 – 29 ноември  2020 г.

Актуални позиции на планетите :

Слънце – Скорпион

Луна – Водолей, Риби, Овен

Марс – Риби

Меркурий – Везни, Скорпион

Юпитер – Козирог

Венера – Везни

Сатурн – Козирог

Раху ( Северен лунен възел ) – Телец

Кету  ( Южен лунен възел ) – Скорпион

ОВЕН

Ще се срещнете със свои приятели или ще чуете някакви новини от тях. Ще си взаимодействате с вашите началници или инвеститори, в случай, че се занимавате със собствен бизнес. Ше размишлявате над ситуацията, свързана със няккакво закъснение на приходте ви. В края на седмицата, ще можете да се проявите активно, може би дори агресивно. Внимавайте за тази възможност. Ще може да проявите чувставата и идеите си. В момента, всички области от живота ви са активирани и трябва да се опитате да бъдте мъдри и да вземате правилните, разумните решения. Времето е подходящо за полагане на изпити.

ТЕЛЕЦ

Започвате седмицата с мисли за вашия бизнес и реализацията ви в работа, кариера. Ще се чувстате емоционално в тази връзка. В средата на седмицата, ще се срещнете със свои приятели, които са доста активни личности. Оделете време и за по-големите си братя, сестри, ако имате такива. Бъдете внимателни, защото може да възникне конфликт между вас, основан на силни чувства. Може да претърпите някаква финансова загуба или да разберете, че няма да получите очакван приход. Някои от вас, могат да приключат с някаква романтична връзка. В края на седмицата, ще бъде много подходящо за вас, ако се оттеглите сред природата или отидете някъде, където да останете сами.

БЛИЗНАЦИ

В началото на седмицата, ще бъдете настроени философски. Отделете малко време за вашия баща и поговорете с него. Някои ще пътуват до сравнително отдалечено място. В този момент е добре да натрупате някакво знание, свързано с духовност, философия. В средата на седмицата, ще проявите по-силни емоции, свързани с вашата кариера. Може да възникнат спорове с колеги. Може дори да се развие някакъв конфликт. Опитайте се да не се поддавате на гнева. Сдържайте емоциите си. Може би очаквате прекалено много от другите. В края на седмицата, ще ви се иска да получите някакви добри новини, но може би нещата няма да се развият точно така.

РАК

В началото на седмицата, може внезапно да научите някаква новина, която няма да ви хареса. Ще трябва да направите нещо, но няма да имате възможност. Бъдте внимателни, относно тенденцията да се развие внезапно спречкване с вашия партньор. Може да има връзка с баща ви или той също да участва в този конфликт. Шофирайте изключително внимателно. Бъдете много внимателни, ако трябва да вземете решение за някаква инвестиция. В средата на седмицата, ще трябва да решите въпроса, свързан с баща ви. Може да се наложи да пътувате. В края на седмицата, изглежда, че ще се налага да решавате проблеми, свързани с бизнеса ви и кариерата. Опитайте се, през тази седмица да сдържате емоциите си и нещата ще се развиват положително.

ЛЪВ

Началото на седмицата ще мислите за своя партньор. Може да проведете разговор, в който да проявите своите емоции. Те може да са свързани с проблемите, които имате напоследък (по принцип), включително с деца, инвестиции, някакви внезапни промени. Моментът не е от най-подходящите за сключване на договори, но все пак, това в детайли зависи от личната ви рождена карта. Периодът не е подходящ за събиране с много хора. Средата на седмицата, ще ви постави в ситуация, в която ще усетите емоциите си усилени, ще се чувстате развълнувано. Причината, ще бъде някакъв кофликт. В края на седмицата ще се замислите за духовния си живот. Може да посетите духовен храм. Поговорете с баща си.

ДЕВА

В началото на седмицата е добре да обърнете внимание на дневния си режим и начините за оздравяване на тялото ви. Може би, трябва да направите нова организация в режима си. Бъдете внимателни, относно тенденцията за конфликти с колегите си. Онези от вас, които имат собствен бизнес, ще се чувстват малко изнервени, поради действията на конуренцията. Не давайте пари назаем, освен ако не чакате да ви ги върнат. Средата на седмицата, може да се сблъскате с доста проблеми в общуването с партньора си. Бизнесмените няма да срещат подкрепата на своите съюзници. Изглежда, че вие полагате всички усилия. Сякаш вършите и тяхната работа. В края на седмицата, ще ви се иска да се скриете от всички и да останете сами.

ВЕЗНИ

В началото на седмицата, може да се развие някакво противоречие с децата. Ще искате да действате творчески, но може би няма да имате възможност. Добрите идеи, ще достигат трудно до ума ви. Може да се развие проблем с партньора ви. Моментът не е особено подходящ за развитие на романтични отношения. В средата на седмицата, трябва да обърнете внимание на здравето си. Не позволявайте на емоциите, да ви причиняват здравословни неразположения. Има опасност от покачване на кръвното налягане (внимание за тези, които са податливи на това). Налична е тенденция, да изпитвате гневни чувства към свои колеги. Но и по принцип, възможност да преживеете емоционално някакъв спор, конфликт. В края на седмицата отделете повече време на своя партньор.

СКОРПИОН

В началото на седмицата, ще бъде по-добре, ако си останете вкъщи, сами. Починете си от срещите с вашите приятели. Помислете какво може да подобрите у дома. Или за възможността да работите вкъщи. Средата на седмицата, не е най-подходящия момент за романтика и лични отношения. Може да имате конфликти с децата. Вероятно поради тяхното нехайство, относно училище. В края на седмицата, ще бъде много добре, ако се заемете със спорт, направите тренровка. Физическата дейност ще ви накара да се чувстате хармонично и ще укрепи здравето ви. Възможно е, да се наложи да решите някои въпроси, в които са ангажирани и вашите колеги.

СТРЕЛЕЦ

Началото на седмицата ще създаде някаква проблемна ситуация, свързана с вашите комуникации и начина, по който общувате. Може да има някакво неразбиране между вас и близките ви приятели. Пътуванията могат да срещат някакви спънки. Опитайте се да останете емоционално стабилни, защото в средата на седмицата, може да попаднете в конфликтна ситуация у дома. Ще искате да бъдете спокойни, но това ще е малко трудно. Бъдете внимателни, ако искате или се налага да извършите някаква ремонтна дейност у дома. Емоцията, може да ви попречи,  да действате адекватно. Някои от вас ще обмислят сделка с недвижим имот.

КОЗИРОГ

През тази седмица, трябва да внимавате за нещата, които казвате и начина, по който говорите. Особено към и относно семейството си и близките си приятели и роднини. Не бъдете особено емоционални. Бъдете внимателни за инвестициите си и ги обмисляйте добре. В средата на седмицата, можете да задействате проект, дела, свързани с вашата комуникация. Имате достатъчно енергия, за да поставите ново начало в тази посока. Действайте практично. В края на седмицата, останете у дома и помислете за реализацията в кариерата или бизнеса си. Някои от вас, могат да се заемат с работа от къщи.

ВОДОЛЕЙ

В началото на седмицата, помислете за начина, по който може да се реализирате, като личност. Може да заявите своите идеи пред другите хора. Но се опитайте, да не действате емоционално, а да обмислите добре всички възможности. Средата на седмицата създава тенденция за конфликт с членовете на семейството. Отново емоциите ще са тези, които могат да активират тази ситуация. Опитайте се да на им се поддавате. В края на седмицата ще може да бъдете много активни в комуникацията си с приятели и близки. Използвайте момента, за да направите публикация, която може да достигне до много хора и ще бъде важна за тях.

РИБИ

Началото на седмицата, може да ви направи малко по-емоционални и може би няма да може да спите съвсем спокойно. Моментът е много подходящ за да се вгледате в подсъзнанието си. Починете си от другите и останете насаме със себе си. В средата на седмицата, ще бъдете много активни, и  физически и психически. Ще мислите и ще действате. Въздържайте се от агресивно поводение, особено по отношение на своя личен партньор. Има тенденция да се опитате да му се налагате, ползвайки емоцията за това. Но ще имате много енергия да направите всичко, което желаете. В края на седмицата, може да задействате ситуация, в която да поговорите със семейството ви. Може да сготвите нещо вкусно.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *