Ведическа Астрология Джьотиш | 24 Февруари – 01 Март 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 24 Февруари - 01 Март 2020 г.
Астрологична прогноза
По Лунен знак или  асцендент
24 Февруари – 01 Март 2020 г.

 

Актуални позиции на планетите :

 

Слънце – Водолей

Луна – Водолей, Риби, Овен

Марс – Стрелец

Меркурий – Водолей

Юпитер – Стрелец

Венера – Риби, Овен

Сатурн – Козирог

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету  (Южен лунен възел) – Стрелец

 

Все още продължава ретроградното движение на Меркурий, така, че бъдете внимателни по отношние на комуникации, общуване, пътувания, разплащания…През тази  седмица, Венера преминава от знака Риби в Овен и ще прояви огнена енергия по отношение на творчество, романтика, изкуство, лични отношения…Енергията на планетата ще бъде нестабилна на 28 февруари, когато преминава през граничната точка между Риби и Овен – Вода и Огън.

 

ОВЕН 

Може да има забавяне на някои приходи. От друга страна има възможност да участвате в различни забавления и да прекарате приятни моменти с приятели и личния партньор.

 

ТЕЛЕЦ

Тенденция за неразбиране и недоразуменяи в работата. Внимавайте по отношение на разходи, особено за луксозни предмети, защото може да се окажат загуба на средства. От друга страна можете да отидете на отдалечено място, където да упражните физическа активност, спорт.

 

БЛИЗНАЦИ

Проверете няколко пъти информацията, свързана с пътувания.  Ще имате добро настроение, свързано с добри приходи. Може да получите бонус или приятен за вас подарък. Очакват ви добри възможности.

 

РАК

Бъдете внимателни при шофиране. Не се разсейвайте. Ще се налага да отделите повече време за работа, но ще ви бъде приятно да го правите. Ще се срещате с активна женска енергия. Може да бъдат нови познанства с енергични, спортни жени.

 

ЛЪВ

Тенденция за изясняване на отношенията с партньора – личен и бизнес. Необходиност от повече внимание и по-точно осъзнаване,   относно  всички страни от живота.  Не е нужно да се изразходвате на 100 процента и да давате обещания, чието изпълнение ще ви натовари прекалено.

 

ДЕВА

Все още се изисква внимание относно евентуални конфликти, свързани с колеги, а така съши съдебни спорове. Тенденция да преживеете изненада, или някаква внезапна промяна. Може да получите внезапен приход. Бъдете  внимателни относно вашата връзка, особено ако се реализира тайно. Може да има рязка смяна на емоции, изблик на чувства.

 

ВЕЗНИ

Малко затруднение и забавяне относно реализация на идеите ви. Но добър период да ги обмислите отново и преразгледате. Добър период за личните ви отношния, а така съшо и за бизнес партньорства. Отделете време на близкия човек и прекарайте приятно време заедно.

 

СКОРПИОН

Може да се развият спорове, недоразумения на работното място, но и не само там. По-вероятно е опонентът да бъде жена. Опитайте се да не попадате в такава ситуация или поне не се поддавайте, ако бъдте въвлечени. Средата у дома, също ще е трудна за общване.

 

СТРЕЛЕЦ

Все още трудности в общуването с братя и сестри, близки приятели. От друга страна, ще може да реализирате творческите си способности, креативността си. Отношенията с децата,  могат да бъдат реализирвани в среда, свързана с изкуството – театър, концерт, танци, др. забавления.

 

КОЗИРОГ

Ще помислите как да облагородите средата в къщи. Ще се чувтсвате щастливо у дома. Някои от жените ще се заемат с шиене, бродиране, украсяване на дома. Не разбиране в семейството. Възможност да получите наследство.

 

ВОДОЛЕЙ

Все още може да сте малко разсеяни. Но ще има възможност да се отправите на пътуване на кратко разстояние. Ще се разширят възможностите за общуване с близки приятелки. Някои от вас, ще се свържат с чаровна дама, с много огненна природа.

 

РИБИ

Не прекалявайте с вкусната храна, колкото и да ви се иска. Може да се почувствате неразположени поради това. Тенденция да получите неочаквани приходи. От друга страна трябва да бъдете внимателни за ненужни, недообмислени разходи.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Hills of Rock banner MMTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *