Ведическа Астрология Джьотиш | 30 Март – 05 Април 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 30 Март – 05 Април 2020 г.

 

ПОПИТАЙ ДАНА – ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ

 

Астрологична прогноза
По Лунен знак или  асцендент
30  Март – 05 Април 2020 г.

 

Актуални позиции на планетите :

 

Слънце – Риби

Луна – Телец, Близнаци, Рак, Лъв

Марс – Козирог

Меркурий – Водолей,

Юпитер – Козирог

Венера – Телец

Сатурн – Козирог

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

 

Тази седмица е първата от тримесечния период (април, май, юни), в който Сатурн и Юпитер ще бъдат едновременно в Козирог. В този знак се намира и Марс, който ще “включи” енергиите на двете планети. Всеизвестно е, че Юпитер и Сатурн са много мощни планети и промените, които те причиняват са много сериозни и остават за много дълго време. През тези три месеца, ще бъде оказано сериозно влияние върху начина, по който функционират отделните държави в момента, върху икономиките им. Ще се изисква проява  на много дисциплина.

Марс ще прояви съдействие, като в общата ситуация бъдат ангажирани военизирани държавни структури. От друга страна, Венера преминава през собствения си знак Телец, където действа много благотворно и ще даде положителна подкрепа на общата обстановка нявсякъде по света. Подробна информация и конкретните публикации за сегашния тримесечен транзит на Юпитер, за 2,5 годишния транзит на Сатурн в Скорпион, за пребиваването на Марс в същия знак (до 5-ти май), а така също и за транзита на Венера, можете да намерите в профила на астролога във Фейсбук – Danna Veda Yordana

През тази седмица влизаме в двуседмичен период, в който Луната промена позицията си така, че “каал сарп доша” – позициониране на всички планети само от едната страна на Раху и Кету (лунните възли) спира да действа, общото напрежение става по-слабо и нещата ще започнат да изглеждат по-благопрятни.

           

ОВЕН

Ще трябва да решите доста проблеми, свързани с организацията във вашата работа. Ще имате възможност да се насладите на вкусна храна и на приятната компания на вашето семейство. В средата на седмицата ще получите подкрепа или съвет от вашата майка. Краят на седмицата е подходящ период да се проявите романтично.

 

ТЕЛЕЦ

Ще бъдете елегантни и неотразими. Продължавате да сте ангажирани с духовното си осъзнаване. Връзката с вашия баща, ще изисква повече внимание. Опитайте се да не се противопоставяте на вашите учители. Заемете се с разширяване на знанията в областта на академичното ви образование или философската страна на живота.

 

БЛИЗНАЦИ

Има тенденция да се случват неща, които не можете да предвидите и които ще ви изненадват. Но ще имате възможността да контролирате ситуацията. Опитайте се да запазите спокойствие. Ще се насочите към знания, свързани с езотерика, мистичност. Ще помислите за удоволствия в леглото.

 

РАК

Има възможност да получите меочаквани приходи, красив подарък или бонус,  който ще ви накара да се почувствате поласкани. Ще се налаг да общувате с много хора, при това ще се изисква да спазвате строга дисциплина при това общуване. Бъдете много внимателни, при подписване на договори и поемане на сериозни ангажименти.

 

ЛЪВ

Постарайте се да  изградите правилен дневен режим и положете всички усилия, за да го спазвате. Имате нужда да поддържате силите си на възможно най-високо ниво. Опитайте се да не се поддавате на импулси, които могат да ви накарат да участвате в някакви спорове, конфликти. Работата ще ви носи удоволствие .

 

ДЕВА 

Ще искате да се отдадете на романтика, но нещата ще изглеждат така, сякаш се отдалечават от вас. Помнете, че това е само забавяне, а не отказ. От друга страна, ще имате възможност да получите много положителна енергия, добри съвети и духовна подкрепа от осъзнати и мъдри жени.

 

ВЕЗНИ

Доста сложна енергия се развива у дома ви. Там ще се налага да полагате много усилия  и то по отношение на различни дейности, вкл. работа от къщи. Но има възможност да преживете приятна изненада и дори да  прекарате някоя нощ, наслаждавайки се на определени тайни удоволствия.

 

СКОРПИОН

Ще се налага да положите доста усилия, свързани с комуникация, но и всякакви други. Дори да има забавяне в общуването, накрая ще успявате да управлявате информацията правилно. Възможност да подпишете договор, от който ще имате ползи. Много романтика във връзката с партньора ви.

 

СТРЕЛЕЦ

Може да започнат да се усложнятват отношенията с членовете на семейсвото. Но това е и  момента, в който да се помисли и за тяхното балансиране. Може да мислите положително, дори романтично по отношение на ваш/а провлекателен / привлекателна колега. Помислете за здравето си. Периодът дава положителна подкрепа в тази насока.

 

КОЗИРОГ

Започва период, който обещава да имате разлини романтини преживявания. Ще искате да реализирате творческите си идеи. Ще се чувствате изпълнени със сила. Опитайте се да не изразходвате прекалено много енергия.

 

ВОДОЛЕЙ

Помислете как можете да подобрите средата у дома. Може да декорирате красиво или да освежите интериора. Бъдете внимателни по отношение на разходите, защото има тенденция да се увлечете и да похарчите пари неразумно.

 

РИБИ 

Може да се развие някакво забавяне на приходите ви. Но не се притеснявайте, след време всичко отново ще се възстанови. Ще имате възможност да реализрате много приятна комуникация с чаровна личност. Можете да се заемете с дейност, която е творческа и ви доставя удоволствие – рисуване, музика, занаяти. Доставете си удоволствие с театър, концерт, др. онлайн.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *