Ведическа Астрология Джьотиш | 31 Август – 06 Септември 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 31 Август - 06 Септември 2020 г.
Астрологична прогноза по Асцендент или Лунен знак

            Период :  31 Август – 06 Септември 2020 г.

Актуални позиции на планетите:

Слънце – Лъв

Луна – Козирог ( 31 август ), Водолей ( 1-2 септември ), Риби ( 3-5 септември ), Овен ( 6 септември )

Марс – Овен

Меркурий – Лъв, От 02 септември – Дева

Юпитер – Стрелец ( ретрограден )

Венера – Рак

Сатурн – Козирог ( ретрограден )

Раху ( Северен лунен възел ) – Близнаци

Кету ( Южен лунен възел ) – Стрелец

Тази седмица е първата от месец Септември, през който ще се случат много промени. Очаквайте подробна инфромация за тях. Настоящата прогноза се основава на транзита на Луната. През тази седмица ще наблюдаваме Пълнолуние във Водолей. Случват се и някои други важни промени. Венера сменя позицията си и навлиза в Рак. Меркурий навлиза в своя екзалтиран знак – Дева.

ОВЕН

Седмицата ще се развива положително за вас. Вие ще се срещате с много приятели. Ще има възможност да повишите приходите си или поне да обмислите добър план да постигнете това. През седмицата ще получите добри новини. Ще мислите за завършване на своите задачи и ще се справите добре с тях. Може да развиете тези задачи по много творчески, новаторски начин, особено на 1 и 2 септ. Средата на седмицата, може да ви накара да изпитате желание за харчене на някакви средства. Ще се почувствате добре, ако останете насаме със себе си и с някои хубави ваши спомени. Вие ще може да реализирате връзки, разговори, свързани с чужбина. През седмицата ще ви се наложи да вземете решение, за което няма да сте абсолютно сигурни. Краят на седмицата, ще ви накара да се чувстате по-уверено. Ще действате активно. Може да се заемете с физическа дейност, спорт.

ТЕЛЕЦ

В началото на седмицаа, вашата енергия ще бъде насочена към реализиране или стартиране на някакъв проект, свързан с работа, кариера или с вашия дом. Умът ви ще бъде изцяло зает с тези неща. Периодът е много положителен за контакти с ваши покровители или хора, които са по-високо в обществената стълбица или в йерархията на вашата кариера. Ще планирате бъдещето и ще мислите за своето развитие. Ще можете да развиете нова идея. Опитайте се да се погрижите за здравето си и начина, по който се храните.

БЛИЗНАЦИ

Началото на седмицата, ще изисква да отделите повече внимание на своя баща. Вашите учители, съветници също ще изискват част от енергията ви. Някои от вас ще се отправят на пътуване далеч от дома. Моментът е подходящ за дейности, свързани с духовното ви израстване. Това може да е книга, с подобна тематика или час по йога. В средата на седмицата, вашата енергия ще бъде насочена към кариерата. Ще може да завършите своите ангажименти, задачи, дела. Краят на седмицата ще ви срещне с много активни хора от вашия социален кръг, с които може да спортувате заедно или да се заемете с някаква друга активна дейност. Ще получите добри новини или ще ги очаквате.

РАК

Началото на седмицата и пълнолунието, ще ви накарат да се замисляте за информация, знания, свързани с езотериката. Ще се интересувате от информация, която се определя, като “скрита”. Може да научите някаква тайна. Тя може да причини някаква трансформация у вас. Внезапно. Някои от вас, ще се посъветват с астролог. Разчитайте на интиуцията си, защото тя става много силна в този момент. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да обмислите духовната страна от вашия живот. Като продължение на предходните близки дни. Отдайте нужното внимание на баща си. Вашите учители, съветници ще ви дадат своята подкрепа.   Краят на седмицата, ще ви ангажира с планове, свързани с кариерата. Добре е да помислите, как можете да завършите текущите задачи преди 10 септември.

ЛЪВ

Седмицата ви  започва  с повече емоции насочени, към вашия партньор или изобщо към света. Въпреки, че сте емоционално настроени се чувстате уверени в себе си  и начина, по който постъпвате. Мислите за финансовите си планове. За стратегията относно разходи и приходи. Това ще продължи и в средата на седмицата, когато може да са насочите към реализирането на някаква инвестиция, следствие на внезапна идея или действие. Разбира се, не е задължителнно това да бъде нещо голямо. Бъдете внимателни относно вашето здраве, особено ако се поддава на промени, съобразно психичното ви състояние. Опитайте се, да не се поддавате на притесненията. Действайте  и възприемайте промените в света и живота ви, спокойно.

ДЕВА

Умът ви ще бъде ангажиран с колегите, отношенията с тях и организацията в работата. Ще се заемете активно с подреждане и правилно изпълнение на един добре организиран дневен режим. Някои от вас ще успеят да подобрят общото си здравословно състояние. Опитайте се да използвате пълнолунието за подходящо прочистване на организма или поставяне началото на някаква диета. Средата на седмицата, ще изисква повече внимание към вашия партньор.  Някои от вас ще обмислят някакво споразумение. То, може да засяга и вашия бизнес партньор. В края на седмицата може да попаднете под влиянието на мисли, свързани с ревност, подозрения към партньора. Опитайте се, да не се поддавате на подобни неприятни емоции. Внимавайте, защото има тенденция да вземете неправилно решение, поради агресивност и прекалена емоционалност.

ВЕЗНИ

Не очаквайте особено приятни моменти, свързани с романтичните ви преживявания в началото на седмицата. Даже напротив – възможни са някои обърквания в тази насока. Може да се чувстате доста объркано по отношение на връзката си. Ще размишлявате, какво точно искате, очаквате от нея.  Не губете енергия относно тези неща, а насочете мисълта си към реализацията или създаването на творчески идеи. Бъдете креативни. В средата на седмицата е добре да бъдете внимателни по отношени на храната, която поемате и да не прекалявате с вредна такава. Огледайте дневния си режим и се опитайте да го контролирате в правилна посока. В края на седмицата, отделете внимание на пратньора. Може да спортувате заедно. Бъдете внимателни, защото може да се държите агресивно към него и това да не му хареса. Не позволявайте да стигате до конфликтна ситуация.

СКОРПИОН

Помислете, как можете да подредите дома си по най-удобния и добре структуриран начин. Направете основно почистване. Това ще доведе и до правилна подредба на мислите във вашия ум. Правилната подредба на предметите в дома, води до правилно протичане на енерията в пространството около нас. А това се отразява и на спокойстието в нашия ум. Някои от вас, ще обмислят евентуална сделка с недвижим имот. Но сега не е най-подходящия момент за реализация. Средата на седмицата, може да причини някои спорове с вашия романтичен партньор. Творческата енергия, няма да тече по най-ползотворния начин. Оптайте се, да избегнете евентуалния конфликт, в който може да попаднете в края на седмицата. Най–малко, не се поддавайте на объркване в мислите ви, следствие на вътрешни ваши противоречия.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви седмица, изпълнена с много общуване, много комуникации. Много от вас ще пътуват често през този период. Някои ще отделят повече внимание на делата, ангажирани с писане в тяхната работа, дейност, живот.  Вашите близки приятели, роднини ще имат нужда от вашето внимание и ще трябва да поговорите с всички от тях. За някои от тях ще трябва да реализирате някаква физическа помощ. Да им помогнете с ваши лични физически усилия. Заемете се с любимата си дейност, вашето хоби. Средата на седмицата, може да причини някакво напрежение, свързано и с дома и с работата или да напрегне ума, ви поради невъзможността да бъдете едновременно и на двете места.  Краят на седмицата е момент, в който ще е по-добре да въдържате емоциите си. Не е добре да вземате решение относно вашата връзка.

КОЗИРОГ

Семейството ви ще изисква повече внимание от ваша страна.  Ще бъдете емоционални към своите близки. Планувайте своите финанси, спестяванията си. Помислете как можете да организирате по-добре начина, по който се храните. Въздържайте се от вредни, за вашето тяло храни.  В средата на седмицата, може да се реализира някакво ограничение в комуникацията. Вие ще искате да общувате, но някаква пречка, ще осуети това. Това е момент, когато може да помогнете на своите близки приятели, роднини, като направите нещо за тях – обикновена материална помощ или просто словесна, морална подкрепа. Може да проведете разговор, който да засяга духовна тематика. Може да ви липсва малко смелост в средата на седмицата.  Тези от вас, които мислят за покупка на недвижим имот или автомобил, може да обмислят действията си в края на седмицата. И да вземат съответното решение. Все пак, помнете, че ако вземете решението, след 10 септември, то ще бъде по-малко благоприятно за вас.

ВОДОЛЕЙ

В началото на седмицата ще се чувстате доста уверено и ще планирате нещо важно за своята личност. Нещата все още не се развиват със скоростта, с която бихте желали, но всяко нещо си има своето време. След края на месец септември, можете да разчитате, че нещата ще  започнат да се развиват с нормална скорост и в правилната посока. Мислете положително. В средата на седмицата ще насочите мислите си към планиране на финансовото си състояние. Включително вашите инвестиции и развитието в тази насока. Отделете внимание на семейството и обсъдете тези неща с неговите членове. В каря на седмицата, може да проявите повече агресивност в комуникациите. Но от друга страна ще действате активно по отношение на тях, а активността означава движение на енергията.

РИБИ

В началото на седмицата, ще ви се иска да останете изолирани от другите. Някои от вас ще отидат на някакво отдалечено място, а онези, които вече са там, ще мислят за това, как могат да останат по-дълго време там. Това, разбира се може да доведе до нови разходи за вас. Така, че бъдете внимателни. Но във всеки случай, тези раходи ще ви накарат та се чувстате щастливо. В среадата на седмицата  ще имате  възможност да  помислите за личностното си развитие. Ще имате възможност да се заемете или планирате нови задачи, дела.  В края на седмицата, отделете повече време за семейството си и за общи активности с тях. Моментът е добър да обсъдите някаква семейна инвестиция.

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *