Ведическа Астрология Джьотиш | 7 Септември – 13 Септември 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 07 Септември - 13 Септември 2020 г.

Астрологична прогноза  по Асцендент или  Лунен знак

            Период :  07-13 Септември 2020 г.

Актуални позиции на планетите :

 

            Слънце – Лъв

            Луна – Овен (7-8 септ), Телец ( 9-10 септ), Близнаци ( 11-12 септ), Рак (13 септ).

            Марс – Овен, от 10 септември – ретрограден

            Меркурий –  Дева

            Юпитер – Стрелец (ретрограден), от 13септември – директно движение

            Венера –  Рак

            Сатурн – Козирог ( ретрограден)

            Раху ( Северен лунен възел ) – Близнаци

            Кету  ( Южен лунен възел ) – Стрелец

Тази седмица е много значима, поради промяната в посоката на движението на две планети – Марс става ретрограден ( 10 септ), а Юпитер – директен ( 13 септ).  Промяната в движението на Марс може да доведе до загуба на ентусиазъм, на общата енергия. Юпитер ще започне да дава най-доброто от себе си в своето директно движение, особено, след като в края на месеца, Кету напусне Стрелец. Луната ще премине през знака на Венера – Телец и в края на периода ще попадне в съвпад с Венера. Може да се очаква много емоционално развитие на връзките.

ОВЕН

Всяко решение относно работа, трябва да направите преди 10 септ., когато Марс става ретрограден. Бъдете внимателни при вземане на решения. Ретроградността на Марс е добър период за вашето здраве. Ще може да решите всички въпроси свързани с него. Ще имате възможност да подобрите отношенията си с личния партньор. Мисълта ви, ще бъде ангажирана с  планове за повишаване на приходите. Погрижете се за своята майка. Възможно е нейното здраве да не е в най-добрата форма. Ще се наложи да забавите “оборотите”, на които живеете.  Имате положителна подкрепа по отношение на знание, обучение, образование.

ТЕЛЕЦ

Ще имате възможност да реализирате добри сделки и да спестите пари. За някои от вас, тези сделки, ще бъдат свързани с чужбина. Поради влиянието на Луната, ще се чувстате малко по-добре от предишната седмица, в която вашата планета Венера, попадна под ограничаващото едновременно влияние на  Марс и Сатурн. Може да проявите силни емоции по отношение на любовната си връзка. Ще отделяте много от енергията си за своето семейство. Периодът е добър за всички дела, проекти, които трябва да завършите заедно с колегите си, за работа в екип. Периодът е положителен за вашите финанси. Ще имате възможност за приятно пътуване.

БЛИЗНАЦИ

Ще се стремите към завършване на различни части от своята работа и ще станете по-активни. Дори може да сте прекалено активни. Внимавайте,  това да не ви причини някаква преумора. Опитайте се да забавяте, да контролирате енергията си. Мислите ви ще са заети с плановете за финансовото ви развитие. Опитайте се да бъдете внимателни към разходите, които правите. Не харчете неразумно. Отношенията със семейството, ще ви носят спокойствие.  Седмицата е положителна за вас.

РАК

Може да ви се обади личност, която не сте чували отдавна. Може да усетите как нещата в работата се забавят. Възможно е да се почувстате напрегнати, заради ситуацията в работата. Имате доста енергия, но се налага да я подтискате.  Вслушайте се в съвет на приятел, който ще ви даде насока за действие, свързано с парите ви. Срещайте се с хора. Периодът може да причини някакво напрежение и в отношенията с личния партньор. Може би, ще ви се иска да има повече страст между вас, но това няма да се получи. В края на седмицата, ще имате възможност да усетите подобрение по отношение на здравето си. Тези от вас, които участват в съдебен процес, може да очакват положително развитие на нещата.

ЛЪВ

Ще получите подкрепа от жена, която е ангажирана във вашата работна среда, кариера. Нещата започват да се подреждат все по-добре. Макар, че става бавно, вашият късмет се увеличава. Погрижете се за здравето си. Последните работни дни от седмицата, не са най-подходящите за планиране или извършване на някаква инвестиция, вложение на пари. Този момент е подходящ за среща с вашите приятели, познати. Ще имате възможност да обмислите различни добри идеи. Може да очаквате подобрение в отношенията с партньора ви. През почивните дни, може да се почувстате напрегнати, уморени. Но ще искате да свършите много неща.

ДЕВА

Периодът ще се развива положително за вас. Вашата планета, Меркурий преминава върху асцендента ви и ще ви подкрепя максимално и през тази седмица. Можете да очаквате положително развитие на отношения с приятели и колеги. Ще бъдете много общителни. Късметът  действа във ваша полза. Краят на седмицата може да ви постави в ситуация на някакво неразбиране с жена. Няма да успеете да разберете, какво иска тя. Въпреки усилията, които полагате, няма да успеете да направите това, което иска тя. Опитайте се да обърнете внимание на дневния си режим. От него зависи  усилването на енергията, която имате. Периодът не е добър за инвестиции. Опитйте се да спестите парите, а не да ги харчите.

ВЕЗНИ

През тази седмица, може да се възполозвате от сърдечното отношение между вас и вашите колеги. Има опасност от развитие на някакви спорове с вашия партньор. Бъдете внимателни в отношенията с вашия бизнес партньор. Навлизате в период, в който ще се наложи да изясните отношенията си с него.  Помнете, че ретроградността на Марс не е подходщя период за сключване на сделки, особено, свързани със земя, недвижими имоти, автомобили. Обърнете внимание на вашия баща. Неговото здраве, има нужда от подобрение. В края на седмицата, ще се почувстате доста емоционално, относно въпроси, свързани с кариера, бизнес.

СКОРПИОН

Тази седмица, ще ви даде възможност да задвижите нещата, които до сега не сте успявали. Блокажите ще се освободят. Проблемите в отношенията с партьорите ви, ще бъдат решени. Седмицата, ще се развива положително по отношение на възможността да планирате финансовото си развитие. Бъдете внимателни при вземане на важни решения, през тази седмица, защото може да има информация, която остава скрита от вас. В края на седмицата, може да се отправите на пътуване. Това е момент, в кйто можете да разчитате на своя късмет. Има възможност да получите много добър съвет в този момент.

СТРЕЛЕЦ

В края на тази седмица, вашата планета – Юпитер, преминава в директно движение и ще отбележи началото на един много положителен период за вас.  Може да преживеете някои спорове с вашия партньор.  Ще имате възможност да подпишете някои бизнес съглашения. Настъпва подобрение във финансовите ви дела. Краят на семицата, може да ангажира вниманието ви с вашето здраве, което ще има нужда от организирането на правилен ежедневен режим. Тази седмица, ще бъде малко напрегната за студентите, учениците.

КОЗИРОГ

Продължавате да обмисляте доста важни въпроси, вкл. сврзани с работа, кариера. Може да разчитате на подкрепа в работната ви среда. Ако се опитвате да вземете някакъв заем, бъдете готови, че това може да отнеме повече време, от очакваното. В средата на седмицата, ще почувствате  някаква романтична енергия, която ще ви причини положителни мисли, преживяване. В този момент, ще имате възможност да инвестирате успешно. Краят на седмицата, може да ви даде възможност да се оправите на разходка сред природата. За някои от вас, ще се отвори възможност за пътуване в чужбина.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете изключително внимателни относно вскички решения, които трябва да вземете, защото има тенденция да причините вреда сами на себе си. Това предупреждение важи за целия месец септември.  Има опасност да претърпите провал, по отношение на нещата, които планирате сега. Насочете вниманието си към вашата майка. Периодът все още, не е подходящ за романтични отношения. Може да съзаде някои противоречия с любовния партньор. Ученици, студенти  трябва да се отнесат с по-голямо внимание към учебния процес. Краят на седмицата ще създаде възможност за повишаване на вашите проходи.

РИБИ

Седмицата ще бъде положителна за вас. Може да се развият накои недоразумения, обърквания свързани с вашата майка. Бъдете внимателни, когато вземате решения, свързани с ваши романтични и любовни чувства. Може да се чувствате отегчени от връзката си. Ретроградността на Марс ще направи така,че да усетите прилив на енергия, вкл. за занимания със спорт или други физически активности. Опитайте се да направите преценка на семейните активи. Организирайте спестяванията си. Бъдете внимателни относно възможността да инвестирате. Периодът не е добър за такива действия, въпреки, че като цяло е положителен за вас.

ВАЖНО !   При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак  или Асцендента.  В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок. 

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *