Ведическа Астрология Джьотиш | Годишен хороскоп 2021 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | Годишен хороскоп 2021 г.
Годишен хороскоп по Асцендент или Лунен знак
Период : Годишен хороскоп за 2021 г.

ПРОМЕНИ В ЖИВОТА НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, ЗНАЧИМИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 20 ГОДИНИ

Ключови дати: 20 ноември 2020 г. – Юпитер влиза в Козирог

Точен съвпад със Сатурн: 19, 20, 21, 22, 23, 24 декмври 2020 г.

Транзит на Юпитер във Водолей: 6 април 2021 г. – 18 септември 2021 г.

Ретроградност: 21 юни 2021 г. – 18 октомври 2021 г.

Сатурн и Юпитер са двете най-големи планети във Ведическата астрология. Юпитер изразява Дхармата – дългът, който всеки от вас трябва да изпълни в живота си, а Сатурн – Кармата, разплатата за извършените в миналото действия. Двете планети влизат в съвпад веднъж на 20 години. Когато се срещнат, изискват изпълнението на важни дела от всеки. В неговия личен живот и общо от човечеството. Изискват много работа, за извършване на много добри дела. Действайки заедно, двете планети ще причинят промени, които ще окажат много голямо влияние в живота ви, и които ще имат значение за него, през следващите 20 години. Точният Съвпад на двете най-големи планети във Ведическата астрология, моментът, когато те се намират в една и съща точка, в един и същ градус от Зодиака, се нарича Великият Съвпад. Този Велик Съвпад, обаче в същия знак, се случва само веднъж на 60 години.

На практика, в момента хората, които са били живи по времето, когато тези планети едновременно са били в Козирог, през 1961 г., не помнят влиянието на тогавашния период, защото са били малки деца. Ако погледнем към бъдещето, то съвпадът на планетите през 2020 г. е в Козирог, 2040 г. ще бъде в Дева, 2060 г. – в Телец. Оказва се, че знаците, в които двете планети ще присъстват едновременно в такъв дълъг период, са представители само на земния елемент. Това определено указва на повишаване проявлението на този елемент. А той, в сравнение с другите – вода, огън, въздух и етер, е най-тежкият, най-инертният, най-неподвижният, най-стабилният. Така, че в дългосрочен и глобален план, може да очакваме необходимост от проява на повече практичност, повече “заземяване” на енергията, повече трудност при проявление на по-високите честоти, вибрации. Увеличиние на ползването на кристалите, като усилватели на тези честоти.

По-голямо значение ще имат действията, свързани с материалните неща, с оцеляването. От усилването на енергията на земния елемент, логично следва, че другите елементи ще имат по-малка възможност за проявление. Например по отношение на водния елемент, ще означава, че водата ще намалее или ще бъде трудно да се стига до нея (Повечето от вас, знаят за съответните прогнози на някои пророци. Макар, че не е нужно нито да си пророк, нито астролог, за да прецениш, че няма как да настъпи друга ситуация, предвид неразумното използване на земните ресурси в глобален план.)

Последвалата суша, също е по-силно проявление на земния елемент, в сравнение с водния. Хората, ще си върнат реалното усещане, че Планетата, сама по себе си е много ценна материя, защото тя ги храни. Ще осъзнаят, че не бива да вредят с действията си на природата. За съжаление при условията на превес на по-тежкият земен елемент, това ще става по един, не съвсем лесен и мек начин. Борбата за територия и споровете за граници на държави, области или други районни разделения, също ще бъдат често проявявани.

Разбирам, че за много от вас, прогнозирането на един такъв дълъг период е с някакво имагинерно значение, защото, както често хората казват “…еееееее, ние няма да сме живи тогава, за да го видим… !”. Което е нищо друго, освен безотговорност към следващите поколения, към собствените им деца. Сега обаче предстои осъзнаваето, че всички тези неща са много важни – и Материята Земя, и Планетата, и Корена на Рода, от който произлиза всеки, и Наследството, което хората оставят на Своите Деца. И в широк, и в тесен смисъл. По отношение на конкретния човек и предвид ситуацията с общото здраве на хората по света, в момента, всеки ще разбере отново, по принцип и лично, чрез самия себе си, че здравето – изразът на съвършенството и хармонията на природата, проявено в конкретния човек, в неговите Тяло и Дух, е най-голямото богатство, което има значение, лично за човека!

В икономически план, може да очакваме, че ще се увеличи значението на активите, обвързани с твърдата материя. Например златото. Разбира се, че то и сега има своето огромно значение. И разбира се, че електронизацията в икономическия оборот, ще продължи да заема все повече място. Но се предполага, че обвързването, например на електронните пари със златото ще стане категорично за всички. Може да се очаква, че различните електронни валути, които нямат гаранция от злато, ще изгубят значението си. Такава е и тенденцията по отношение на хартиените пари, които са прекалено “леки”, “подвижни” в сравнение от необходимостта от силно заземяване. Земният елемент, включващ в себе си качеството “неподвижност”, може да се прояви и чрез засилен контрол по отношение на всичко, което може да влезе в някакво движение. Включително и по отношение на хората. Проявление, което вече виждаме в т. н. правителствени мерки за ограничаване на т.н. пандемия по целия свят – ограничаване на правото за свободно движение на всеки.

В по-близък план, относно прогнозата за сегашния транзит на Юпитер в Козирог, трябва да споменем, че това е планета, която по принцип се намира в дебилитация ( в отслабена позиция) в Козирог. Юпитер е планетата на Гуру във Ведическата астрология. А Козирог е един много практичен знак, който не обича да “философства”, който изразява карма, изпълнение, много работа, труд, усилия. Трябва да се приложи наученото. Учителят вече не е нужен. Сега се полага изпита, прави се контролното. В тези условия и при други обстоятелства, Юпитер би причинил изключително неблагоприятни последствия, свързани с нещата, които управлява – мъдрост, учение, банки, консултанти, учители, диховност… Но сега ситуацията е различна. Изключително добрата новина в момента (… а всички имат огромна нужда от нея ! ) е, че Юпитер влиза в Козирог, когато там е и Сатурн – планетата, която управлява този знак. Сатурн, намирайки се у дома си и много силен в момента, ще даде цялата си подкрепа на Юпитер и Учителят, Гуру ще прояви мъдростта си в посока на практичността и целенасоченото извършване на моралните дела. Ще елиминира дебилитиацията на Юпитер! Ще се прояви т.н. ниийч банг радж йога.

Разбира се, положителното въздействие на Юпитер, не може да бъде през цялото време на неговия транзит в Козирог и се очаква да действа и не толкова благоприятно. Има много силна тенденция за спиране на работа на някои банки, в някакъв момент. Не всички ще могат да функционират нормално. Някои от тях, ще изгубят значението си. Някои от тях ще започнат да действат неблагоприятно за хората – могат да задействат изпълнителна процедура по събиране на кредити. Това, може да причини трудности за някои от вас. Но дебилитация не означава негативност, а действие за решаване на проблемите. От друга страна, този мощен съвпад, ще причини голям икономчески растеж и просперитет за много от вас ! За всеки, това зависи от позицията на планетите в личната рожденна карта. Но глобално, за целия свят, това е начало на ново икономическо развитие. Юпитер ще окаже своето положително въздействие в периода на своята ретроградност – от 21 юни 2021 нататък. Това е моментът, в който трябва да сте готови да направите най-важните промени в живота си. Решенията, които вземете сега, ще имат значение за много години напред. Действайки заедно, двете планети Сатурн и Юпитер, ще променят света, за да стане той много по-добро място.

Нека сега видим важното влияние, което ще се прояви във вашия живот, съобразно асценднета ви или лунния ви знак, изчислени по Сидералния зодиак:
ОВЕН

Основното влияние, планетата ще окаже върху вашата кариера и бизнес. Може да очаквате силно влияние на областите от живота ви, свързани със здраве, конфликти, колеги, конкуренция. В същото време, ще ви подкрепи по отношение на спестяването на пари. Ще повлияе за някаква сериозна промяна у дома. Имайте предвид, споменатите погоре дати на точния съвпад на планетите през декември. Тогава е много вероятно да усетите по-силно описаните влияния. Не очаквайте най-доброто влияние на Юпитер още през декември. Това е момент, в който по-скоро ще се разширят трудностите във финансовото ви състояние. Семейният живот, също ще бъде напрегнат. Може да мислите, че нещата са много зле. Не позволявайте на стреса да влияе върху здравето ви. Началниците няма да ви разбират. Ще трябва да помените живота си, а някои от вас не са готови за това и ще се притеснят. Сатурн, особено изчислен от лунния знак, ще ви накара да се тревожите доста относно развитието на кариерата ви. Може да преминете през конфликти с колегите си. Умът ви ще бъде зает с мисълта, дали сте в правилната работна среда. Но помнете, че енергията е много мощна и дори да усетите нестабилност, тя ще ви накара да се развиете, да напреднете в кариерата или бизнесас си. Нещата няма да бъдат лесни, но ще се справите! След декември 2020, може да се наложи да смените дома си. За съжаление това няма да зависи от вашето намерение, желание. Може да е свързано с вашата работа. Не се страхувайте. Всичко ви води към напълно нова посока на развитие ! Не трябва да се притеснявате да тръгнете в напълно нова посока на кариерата или бизнес. Това ще бъде правилния път за вашето развитие. Периодът от 6-ти април до 18- ти септември 2021 ще бъде много благоприятен за вас. Вие ще имате възможност да получите повишение на приходите си. Също ще се запознаете с много нови хора. Ще пътувате до местата, които искате. А ако се налагат – пътуванията ще ви носят удоволствия и чувство за успех. Ще се подобрят отношенията в семейството. Много от вас ще могат да създадат сериозна връзка. Включително с тенденция за брак. Стресът от живота ви ще изчезне. Периодът 18 септември – 22 ноември 2021 ще имате възможност да вземете важно решение, свързано с работата ви. Може да се преместите. Финансите ви ще са стабилни. Ще контролирате и здравето. Не се страхувайте от предизвикатествата. Вие имате силата да се справите с всичко и да промените живота си в новото развитие и личен статус.

ТЕЛЕЦ

Все още има тенденция, в живота ви да се случват внезапни промени. Но все пак стресът от тях ще бъде контролиран от Сатурн и ако сте добре организирани, те няма да ви стресират. Най-силното влияние при вас ще бъде в областта на духовното ви израстване. Ще срещнете нови учители, може дори истинския Гуру. Периодът ще изисква от вас да изпълните дълга си към вашия баща и по принцип, основния дълг в живота ви. Ще действате морално. Здравето ви ще укрепне и ще се почувстате по-самоуверени. Отношенията с близките роднини и приятели ще укрепнат. Ще имате възможност да разширите комуникациите, свързани със знанията за духовност и религия. Много от вас ще имат възможност да пътуват и до далечни и до близки места. Онези от вас, които искат да имат дете, може да го придобият през тази година. Във всеки случай, ще се радвате много на децата си. Учениците и студентите могат да разчитат на изключително ползотворна година, която ще даде стабилна основа за тяхното развитие през следващите 20 години. Много от тях ще се насочат към нови специалности или придобиването на нови умения. Ще се чувстате стабилно по отношение на живота си. Някои от вас ще получат наследство. Други дарение или помощ от своя баща. Декември 2020, ще бъде много важен момент за вас, в който ще намерите истинския смисъл на живота. Ще вървите към стабилност, сигурност в живота ви. Но, разбира се, само ако изпълнявате дълга си по правилния и морален начин. Вашия баща, ще бъде много важен, през този период. Ще научите някаква важна информация, свързана с него. Силното влияние на планетата, ще бъде свързано и с кариерата ви. Някои от вас ще се насочат към напълно нова реализация. И това ще положи основа за тяхното развитие в следващите 20 години. Ако сте от тези, които са загубили работата си, бъдете готови за промяната, която ви предстои. Работа, която ще е напълно нова за вас. Най-важната промяна в тази насока, очаквайте след 6-ти април 2021. Ще ви бъдат дадени нови възможности за развитие. Тогава ще можете да намерите желаната работа. Някои ще направят промяна у дома. Ще решите проблемите, свързани със здравето. Но помнете, че финансите ви имат нужда от изключителен контрол. Мислете позитивно! Общия ви статус в живота ще се промени положително, макар, че ще преминете през драматични промени. След 18-ти септември 2021, ще имате възможност да се разкриете пред света по нов начин.

БЛИЗНАЦИ

Ще трябва да направите преценка на връзките и кариерата си. Предстоят промени, които няма да са особено желани от вас, но ще бъдат изключително ценен опит в живота ви. Ще се научите да се изправяте пред най-големите си страхове и да се справяте с тях. Предстои да преминете през сериозна реорганизация на финансите, на разходите ви. Не се страхувайте. Ше успеете да се справите с всичко. Някои от вас ще сменят жилището си. Може да претърпите някои финансови загуби. Това ще касае особено онези, които са общи със вашия съпруг, партньор. Някои от вас, може да придобият наследство. Във всеки случай, бъдете готови, че всичко, свързано с движение на финанси, може да се развива бавано, със закъснения. В определен момент, може да има блокиране на парите ви. Онези от вас, кото имат собствен бизнес, ще трябва да преминат през важни промени в него. Може да изоставите един и да стартирате нов. Това ще е положително в дългосрочен план. Може да има трудности, но ще има и откриване на нови пазари и възможности за реализация. Ще имате възможност да научавате много тайни и така ще знаете информация, която малко хора знаят. Можете да се потопите в духовното знание. Много от вас ще се отправят на поклонническо пътуване. Може да посещавате манастири. Очаквайте много положителна енергия след началото на април 2021. Свобода за пътувания, вкл. в чужбина. Положителна енергия от страна на консултанти и баща ви. Учителите ще ви водят в правилна посока. След 21 юни 2021, може да вземете решение, което да определи следващите 20 години от живота ви.

РАК

Преминахте през доста труден период напоследък. Повлияно беше и здравето и отношенията със съпруга ви. Справихте се с доста проблеми в работата. Но това вече няма да ви притеснява през следващите 12 месеца. Престои ви прекрасен период, защото ще успетеете да намерите подкрепа от своите приятели. Не само вашият партньор ще ви дава енергия, но и всички хора, които срещате. Ще повишите самочувствието си, ще действате уверено и ще бъдете стабилни. Здравето ви ще се подобри. Много от вас ще могат да се ползват от правилните здравни консултации. Ще се наложи и едновременно с това ще искате да излезете от затвореното си състояние. Роднините ви ще ви подкрепят. Ще имате възможност да подобрите настоящите си умения и да придобиете нови. Включително по отношение на вашето хоби. Вие ще бъдете много активни в нещата, които можете да правите с ръцете си. Ще комуникирате много обширно и ще подобрите приходите си. Ако сте от хората, които търсят личен партньор, ще имате прекрасна възможност да намерите сериозен такъв. Връзката ви ще бъде дългорочна. Онези от вас, които се занимават с бизнес, ще могат да с свържат с надеждни партньори и ще си осигурят дългосрочно сътрудничество. Ще трябва да решите някои проблеми със съпруга. Може да са свързани с неговото здраве или съдебен спор. Резултатът ще е положителен. Макар, че някои от вас могат да преминат през раздяла. Но със сигурност ще имате възможност и за нова връзка. Ако развивате бизнес, ще се насочите към напълно нова дейност. Периодът април – септември 2021, може да ви накара да изпитате някои притеснения. Няма да се чувстате особено уверено. Ще се наложи да направите промени, за които няма да сте готови. Финансите ви ще се разтроят. Въздържайте се от инвестиции, през този период, защото не се очаква да са особено ползотворни. Запазете спокойствие, защото нещата се променят през септември. Ще се чувтствате щастливо и ще вземете крайното и положително решение за вашия бизнес и партньора ви.

ЛЪВ

Основната енергия ще ви причини някои притеснения, дори стрес. Но не бива да се страхувате, защото в дългосрочен план, ще ви донесе решение на някои много важни неща, които ще ви накарат да се чувстате устойчиво и свободно в бъдеще. Много силно влияние върху кариерата. Ще искате да действате в посока на разширение и развитие. В същото време, обаче ще преминете през някакъв стрес, свързан с нея и здравето ви. Ще искате да се скриете от мислите за тези неща, но няма да можете. Начинът да се справите, е потапянето ви в медитативност. Някои от вас, ще имат нужда да се оттеглят на място, в което да имат възможност, да си осигурят здравословна и хармонична среда. Прирорада е най-доброто място за възстановяване на енергията. Бъдете внимателни към финансите си. Необходимо е да въведете стриктна организация в тях. Ще се притесните за тях. Работата ви, също ще ви носи стрес. Бъдете много внимателни през декември, защото Великият Съвпад на Юпитер и Сатурн, ще ви причини напрежение. Необходимо е, в този момент да се мобилизирате и да решите окончателно нещата за себе си. Особено по отношение на семейните въпроси. В момента преживявате напрежение, което изсмуква цялата ви енергия в посока към семейството. Но Сатурн ще ви даде енергия да се справите с всичко. От вас се изисква само добра организация и перфектен дневен режим. Ще имате сила да преминете през всичко. Дори и в моментите, в които мислите, че партньора ви не ви подкрепя. Ще успеете да се справите и с подсъзнателните си страхове. Нещата ще се променят към добро! В началото на април 2021, вашето здраве ще се подобри и ще се освободите от психичното напрежение. Ще имате подкрепата на приятелите си. Може да намерите нова подходяща връзка. Вероятно е вашите близки приятели или роднини да ви запознаят с подходящ човек за вас. Ще мислите много оптимистично. Онези, които се занимават със собствен бизнес, ще имат възможност да намерят нови пазари. След 21-ви юни, ще се наложи да вземете онези решения, които ви предстоят. След 18-ти септември, може да очаквате ново развитие в кариерата си. Ще се наложи да вземете важни решения и за финансите си. Може да са свързани със сериозни разходи. Онези от вас, които участват в съдебни спорове, могат да очакват положително развитие. Пазете силите си и ще можете да преминете през всички предизвикателства. Предстои ви ново начало в кариерата и нова финансова сигурност.

ДЕВА

Вие също сте от заницте, от които в последно време се изискваше да се справят с различни предизвикателства. И относно работа и относно връзка. Но сега навлизате в периода на освобождение. На девите ще им се наложи да насочат вниманието си към креативното им и творческо развитие. Ще се чувстате самоуверени и ще срещнете много нови хора и ще създадете нови приятелства. Предстои разширение на духовната ви реализация. Може да срешнете нов Учител, Гуру. Баща ви, ще ви подкрепя напълно. Декември 2020, ще ви даде решение на много въпроси, свързани с връзката ви. Онези от вас, които са ангажирани в бизнес с други партньори, ще могат да решат важни проблеми. Ще можете да контролирате ситуацията. Другите хора ще се вслушват в мнението ви. Студентите и учениците могат да стартират ново обучение, което ще е изключително полезно за тях. Много положително въздействие може да очаквате и относно приходите ви. Изглежда, че ще се повишават и стабилизират. Децата ще ви носят много положителни емоции и всеки проблем, свързан с тях, ще намери правилното решение. Отнесете се с внимание към здравето си, в периода април – сепетември 2021. Това е период, в който може да попаднете в някакви спречквания с колеги. От септември до ноември 2021, отново ще имате възможност да се справите с всички въпроси, които са стояли висящи досега. Отново ще срещате нови хора и възможности. Някои от вас, може да придобият дете в този период. Ще вземете важно решение за вашето бъдеще. Може да се обвържете сериозно. Бизнеспартньорството, създадено в този период ще е ползотворно за вас, макар и свързано с доста рискове. Очаква си чудесен период.

ВЕЗНИ

Предстои много важна промяна в живота ви. Много ключов период за вас. Всичко се обръща през тази година. Силна тенденция да промените мястото си на живеене, дома. За много от вас и промяна в кариерата. Изглежда, че ще можете да намерите работата, която желаете. Тези от вас, които се занимават с бизнес, ще имат възможност да се заемат с нещо напълно ново. Има възможност нещата в работата, да не се развият точно по начина, по който вие сте очаквали. Но трябва да приемете промяната, защото разходите ви притискат. Вие ще трябва да се справите с някои житейски предизвикателства. Също ще имате усещане, че хармонията у дома е отишла на някакво друго място. Ще ви е нужна енергия, за да се справяте и със сложните отношения с колегите. Каквито и трудности да срещнете, добрата организация, по отношение на всичко ще ви помогне да се справите с тях. Предстои основна реорганизация на работната ви среда. Някои от вас, ще работят от дома. Април-септември 2021 г. може да разчитате на повишение на приходите и късмет, който да ви отведе далече от дома. Може дори в чужбина. Или да се свържете с хора от там, които да ви помогнат. Здравослвовните ви проблеми и стресът, ще бъдат само спомени. Ще се увеличи броя на познатите и приятелите ви. Ще се чувствате самоуверено. От септември до ноември 2021 можете да завършите окончателното преместване на дома си. Ще се наложи да решите и въпросите с общите семейни активи. Много от вас ще се почувстват закриляни от съдбата през този период. Предстои напълно нова посока в живота ви, която ще ви води към по-добро бъдеще.

СКОРПИОН

Основната ваша енергия ще бъде насочена към подобрение на уменията и знанията ви. Ще научите много нови неща. Ше се налага да пишете много, а така също и да работите много с ръцете си. Някои от вас ще придобият уменията на нов занаят. Други ще напишат книга, трети ще навлязат много дълбоко в комуникациите. Тези промени ще променят живота ви за следващите 20 години. Ще срещнете нови хора. Онези от вас, които търсят сериозно обвързване, ще се запознаят със сериозния си партньор. Моментът е много подходящ за създаване на позитивна и правилна лична връзка. Личността ще бъде много различна от всички други в миналото, но ще е много подходяща за вас. Може да сключите брак. Ще намерите много нови приятели. Ще имате нови източници на приходи. След средата на декември 2020, ще установите, че имате много нови желания. Ще имате много възможности, за да ги удовлетворите. Бизнесмените, ще разширят приходите си и пазарите, на които работят. Ще действате много креативно. Може да понасяте някои критики от страна на баща ви. Но ще имате сила да се справите с всичко. Периодът от април до септември е много подходящ , за да промените мястото, в което живеете. Някои от вас могат да купят жиище в този момент. Крайното преместване може да се развие в ноември-декември 2021. Кариерата ви, също ще се развива със сериозни темпове. Ще преминете през важна финансово събитие, което може да е свързано с придобиването на жилище или друга инвестиция. Разходите ще се увеличат. Но ще можете да се справите. Ще намерите най-доброто решение за проблемите у дома. Септември- ноември 2021 г, ще можете да вземете окончателно важно решение за живота си. Вашите социални контакти ще бъдат много важни в този момент. Подходящ момент за брак. Предстоят много подобрения в живота ви. Ще се развивате в нова работа.

СТРЕЛЕЦ

Добра тенденция за развитие на бизнеса ви, нова кариера, нова работа. Ще може да победите конкуренцията. Ще намирате най-бързото и правилно решение на здравословните въпроси. Онези от вас, които са попаднали в съдебен спор, ще могат да решат нещата в своя полза. Относно финансите, резултатите са смесени, но предвид дългосрочността на влиянието ( с тенденция за 20 г. ) е по-скоро положително. През декември, вече ще започнете да усещате тази положителна тенденция. Ще може да организирате всички семейни активи по правилния начин. Приходите ви ще се увеличават, но все пак бъдте внимателни относно разходите си. Не разхищавайте. През лятото на 2021 г, ще вземете важно решение, свързано с финансите си. Процесът ще започне още през април. Стресът, в тази връзка, ще започне да ви отпуска. Ще имате възможност и необходимост да пътувате често. Може и в чужбина. Ще създадете нови познанства. Бизнесът ви ще има възможност да се рашири. Партньорът ви ще ви подкрепя. Подходящ период, за сключване на брак. Септември – ноември 2021 ще определите окончателното си решение по отношение на финанси и бизнес, кариера. Ще увеличите спестяванията си.

КОЗИРОГ

Докато при всички други , влиянието е в една или друга област от живота, то при вас е възможно най-пряко. Транзитът се случва върху асценднета ви и ви предстои основна промяна на личността. Ще се чувствате неуморни и ще вършите много неща. Ще бъдете заети. Още през ноември ще трябва да проведете важен разговор с личния ви партньор. Тези от вас, които участват в бизнеспратньорство, ще трябва да изяснят важни позиции, положения в него. Онези от вас, които търсят своя партньор в живота, ще имат възможност да срещнат подходящия човек. Много от вас ще искат да пътуват навън. Ще организирате деня и живота си по нов начин. Дневният ви режим ще бъде друг – активен и зает. Много от вас ще могат да създадат семейство или ново такова. Проявява се и много положително влияние по отношение на децата. Те ще ви носят радост. Някои от вас ще се сдобият с дете. Ще успете да укрепите връзката си. Още през декември 2020, ще започнте да усещате промените, които предстоят пред личността ви. Курсовете за обучение в нови знания, също ще бъдат много полезни за развитието ви. Животът ви започва да се движи в нова посока. Ако имате свой бизнес, периодът ще бъде много важен за неговото развитие в дългосрочен план. Април – септември 2021, ще решите важен въпрос, свързан със семейното имущество. Финансовото ви състояние ще се промени основно, следствие на възможността да реинвестирате. Много добър период и за кариерата ви. От април до септември 2021, ще имате възможност да стартирате нова кариерна реализация. Ще бъде благоприятно за вас. Но най-сериозната промяна ще започне през септември – ноември 2021 г. Изглежда, че ще се разшири семейството ви. Ще можете да разширите и семейните активи, спестяванията си. Предстои ви да станете напълно нова личност. И това не значи, че просто ще си смените прическата и дрехите. Всичко се разива положително за вас.

ВОДОЛЕЙ

Преживявате стресов период. Но не бива да се страхувате. Ще дойде и вашето време. В момента нямате усещане, че се движите в правилната посока. Все пак помнете, че Юпитер ви дава много силна закрила, по отношение на приходите ви и каквото и да се случва, винаги ще намери начин, за да ви измъкне от трудностите, свързани с финансите. Сега е момента да се погрижите за личното си щастие и обстановката у дома. Особено на място, което се намира далече от основното ви жилище. Това може да изглежда, като разходи, но в действителност е инвестиция. Някои от вас ще имат възможност да се преместят далече от основния си дом. Често ще се чувстате уморени и притеснени. Подсъзнанието ви ще бъде под напрежение. Ще ви притесняват неща, за които не искате да мислите. Стресът ще бъде повече от този, на който сте свикнали и трябва да намерите начин да го контролирате. Йога и медитация са подходящите начини за служене на двете планети-божества – Сатурн и Юпитер. Развиват се проблеми, сързани с общите със съпруга ви семейни финанси. През декември ще се усили необходимостта да говорите за тези неща и да потърсите някакво решение относно разходите, които започват да излизат извън контрол. Но предстоят важни промеи, които трябва да направите. Здравето ви ще бъде в добра форма. Ще трябва да организирате дневния си режим по нов начин. Април – септември ще бъде много добър период за вас. Той ще ви даде възможност да се подготвите за положителното развитие, което ви очаква в края на 2021 година. Ще имате възможност да пътувате доста. Ще се чувстате щастливо. Положително развитие и за брака ви. Финансовите проблеми ще се решат. Онези от вас, които търсят нова връзка, ще могат да намерят подходящия човек. Някои от вас, ще създадат дете. Септември – ноември – много положителен период за нова насока на вашия бизнес.

РИБИ

Много положителна година за вас. Много силен период за повишаване на приходите ви с тенденция за положително развитие в следващите 20 години. Това, което организирате сега, ще ви даде този резултат. Елиминират се всички финансови проблеми. Ще можете да подобрите уменията си до фантастични способности в дейността, в която се реализирате. Ще впечатлявате всичките си познати. Началниците и инвеститорите ще ви уважавят. Ще придобивате блага, чрез знания и творчество. Имате подкрепа за подходящ брак. Ще може да използвате всички положителни влияния от тази година. Ще намерите нови източници на приходи. Децата ви ще ви радват. Съпругът ще бъде на ваша страна. Предстои ви прекрасно бъдеще. Април – септември е период, който ще ви помогне да се заемете с нови за вас неща. Някои може да се преместят за работа в чужбина или ще отидат на пътуване там. От септември до ноември, ви предстои положителен период и относно приходи и относно важно решение за вашия живот. Кариерата ви ще се развива чудесно. Не бързайте прекалено много в нея. Тенденцията е дългосрочна. Ще увеличите броя на клиентите си.

Следвайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по Пътя !

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *