Ведическа Астрология Джьотиш | Седмична прогноза 21-27 февруари

Ведическа Астрология Джьотиш | Седмична прогноза 21-27 февруари

ПРОГНОЗА ЗА СЕДМИЦАТА: 21-27 ФЕВРУАРИ 2022 г.

ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Прогнозите се основават на СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак  или т.н. “зодия” – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.         

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ :

Слънце – Водолей

Луна –  Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог

Марс – Стрелец, Козирог

Меркурий –  Козирог

Юпитер – Водолей

Венера –  Стрелец, Козирог

Сатурн – Козирог

Раху ( Северен лунен възел ) – Телец

Кету  ( Южен лунен възел ) – Скорпион

В последния ден на седмицата, Марс, Венера и Луната преминават в Козирог, където попадат в сложния стелиум от пет планети – Сатурн, Меркурий, Венера, Марс, Луна. Ако отчетем и присъствието на Яма ( Плутон ), общия брой на планетите става шест. Яма е планета, която се движи много бавно ( около 20 години в един знак ) и нейното влияние засяга не толкова личния живот, колкото този на обществото в много дългосрочен план. Но предвид това, че на 21 Декември 2020 г. , светът навлезе в нов 200 – годишен цикъл, с преобладаване на земния елемент и почти тогава, Яма навлезе в Козирог ( елемент земя ), то определено, присъствието на тази планета в Козирог, оказва много силно влияние за всички промени в света, управлението на държавите, процесите на създаване на нови и разрушаването на стари обединенията между тях, които наблюдаваме в света от две години насам. Ограничаване на интензивната подвижност по света, в сравнение с времето преди споменатия момент, също е последица на астрологичното влияние в новия 200-годишен период. Подробният анализ е наличен в този профил.

Венера и Марс продължават да се движат в точен съвпад.

И през тази седмица и продължава тенденцията за спорове, проблеми, изясняване на връзки, раздели, все още е актуална, като в условията на споменатия стелиум в края на седмицата, в отношенията между двамата във връзката, ще се намесят и различни други хора.

С навлизане на Марс в Козирог, планетата попада в знака на своята екзалтация, който от друга страна не най-хармоничното място за планетата, особено, когато там се намира и Сатурн – един доста сериозен враг на Марс. На 23 Февруари, Юпитер се поставя много близки до Слънцето и попада в състояние на  “изгаряне”. Ще остане  така  до 27 Март.  Очаквайте подробни публикации за транзита на Марс в Козирог,  влиянието, което стелиумът от пет планети и “изгарянето” на Юпитер,  ще окаже върху света и вашия живот.

Седмица-прогноза-21-27-февруари

Настоящата седмична прогноза се основава на транзита на Луната.

Тя сменя своето положение много бързо и в краткия период, който разглеждаме, тя има по-ясно изразено влияние.

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Положителна седмица. Връзката ви започва да се стабилизира. Бизнесът ви, също. Ще се свързвате с приятели и познати. Луната ще ви накара да изпитате някои притеснения. Може да се случи внезапна ситуация, която да ви изнерви. Някои от вас ще мислят за наследство, за данъците си. Говорете с баща си. Отдайте му нужното внимание. Погрижете се за учител. Благодарете по пдходящ начин на свой консултант. Ще сте ангажирани с работа и ще бъдете сериозни на тази тема. Не казвайте недобри думи за никого.

 

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Добър период да коригирате календара и дневния си режим. Ще може да подобрите отношенията с колегите си. Решенията за инвестиции, трябва да се правят много внимателно, за да не съжалявате после. Може да има някои спорове относно чужди пари. Може да имате претенции да получите една част. Вашите близки ще пътуват. Някои ще мислят за покупка на недвижим имот. Добър момент да почетете своите роднини. Можете да разчитате на късмета си. Той ще се увеличи забележително.

 

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Подобряват се отношенията с другите хора,  вкл. с ваши партньор. Положителна седмица за вас. Всяко планиране трябва да се прави, съобразно стремежа към разумни резултати, без особени рискове и без желание за бързи резултати. Това може да ви навреди. Може да изпитате нервно, ментално напрежение. Може да е свързано с ваши роднини. Не се поддавайте на тенденцията за такива конфликти. Погрижете се за здравето си. Последните дни на седмицата са много положителни за романтични преживявания.

 

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Много енергия към креативност. Ще отделите доста време за децата, особено в началото на седмицата. Може да организирате интересно събитие за тях или просто да им помогнете. В края на седмицата, може да изпитате резултата от напрежение в отношенията с колегите. Внимание към здравето, също е необходимо. Особено за мускулната ви система. Идете на масаж. Ще мислите как да печелите пари и да повишите благосъстоянието си. Майка ви също ще има нужда от вашата енергия.

 

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Много добра връзка с близки приятели и роднини. Ще общувате спокойно и със своите съседи. Някои от вас може да получат желаната виза. Средата на седмицата, може да ви напрегня малко. По-скоро в ментален план. Ще се наложи да вложите повече усилия в работата си в тези дни.  Работата, може да е източник на притеснение. Може да работите и от дома. Някои от вас ще мислят за обновяване на дома или бъдещ ремонт. Краят на седмциата е време за вашите деца. Може да реализирате романтична или творческа идея.

 

ДЕВА – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

В началото на седмицата ще имате възможност да се насладите на вкусна храна. Може да сготвите нещо вкусно за своето семейсвто. Финансите ви също ще бъдат важна тема. Може близките ви да не успяват да разбират думите ви, особено в средата на седмицата. Краят на седмицата, може да донесе идея за сделка с недвижим имот. Може да се погрижите за автомобила или да огледате евентуална нова покупка. Моментът е подходящ да превърнете дома си в по-добро и по-духовно място.

 

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата е благоприятен период за общуване с хорота около вас. Може да ви помогнат с идея или по друг начин. Или просто да ви подкрепят с присъствието си. Хармонията във връзката ви се засилва. Вие се чувствате по-балансирано. В средата на седмицата, може да понесете напрежение от общуване с близките си. Погрижете се за зъбите си.  Не преяждайте и не прекалявайте със сладките храни. Краят на седмицата, може да бъде добър момент за пътуване. Потърсете необходимия ви съвет от приятели.

 

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Периодът ще ви накара да се оттеглите от активно общуване с другите. Ще искате да оставате насаме със себе си. Особено в средата на седмицата. Може да се почувствате дистанцирано и от своя партньор. Няма да се чувствате удовлетворено във връзката. Краят на седмицата, ще ви осигури връзка, общуване с вашето семейството. Може да помислите за развитието на финансите  в бъдещето ви. Запзвете спокойстве в началото на седмицата и внимавайте за думите, които изричате. В средата на седмицата, може да имате някои сложни моменти в общуване с вашата майка, жена, сестра или друга жена от семейството.

 

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Ще се срешнете с приятели и ще ообщувате активно в началато на седмицата и вероятно на сериозна тема. Ще работите и обмисляте своето финансово развитие. Как да спечелите пари и къде да ги вложите. Може да участвате в духовна церемония или семейно събитие. Погрижете се за семейството си. В края на седмицата, ще помислите или ще се опитате да промените външния си вид или начина, по който се представяте пред другите. Може да планирате пътуване или да отидете на такова. Може да помислите за обновяване на дома.

 

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Тази седмица ще ви даде много енергия за развитие в кариера, работа. Ще влагате силни емоции в това, Ще имате желание да се реалзирате в бизнеса. Ще сте емоционални в тази връзка. Средата на седмицата, ще ви накара да общувате със свои приятели, да използвате социалните си контакти. Ще дискутирате нещо, свързано с инвестиции. Но не инвестирайте сега. Краят на седмицата е време, в което да се оттеглите от хората. Може да пътувате. Или да отидете сами някъде. Може да останете сами у дома и да почетете книга. В края на седмицата ще направите нещо, което ще постави началото на нов проект, занимание, дейност в живота ви. Може да промените външността си. Много положителна седмица и много положително начало.

 

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата е добър момент за пътуване или за плануване на такова. Особено, ако е далечно. Може да има някои обърквания в работата. Бъдете внимателни за здравето си в средата на седмицата. Има опасност, в този момент да не бъдете разбирани от хората в работата ви. Не се притеснявайте. Може да се справите. Краят на седмицата ще ви позволи да се срещнете с много познати. Ще имате възможност да получите някои прходи или да организирате тяхното получаване  в началото на следващата работна седмицата.

 

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата започва с някакво напрежение. Може би заради обмисляне на важни въпроси, свързани с финанси. Ще бъдете потайни и няма да споделяте мислите си с никого. Средата на седмицата ще ви даде възможност да пътувате. Някои ще получат интересен съвет от консултант. Бъдете внимателни, защото съветът може ще бъде надежден, само ако консултантът притежава някаква духовност и морал. В противен случай, може да ви подведе. Може да има недоразумение с вашия баща. Краят на седмицата ще ви накара да работите много усърдно или поне да мислите за работата си.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:

Facebook: Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *