Ведическа Астрология Джьотиш | Седмична прогноза

ОВЕН - Асцендент или лунен знак

ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ – СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА

14-20 ФЕВРУАРИ 2022 г. – ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Прогнозите се основават на СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента.  В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак  или т.н. “зодия” – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок. 

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ :

Слънце – Водолей

Луна – Рак, Лъв, Дева

Марс – Стрелец

Меркурий – Козирог

Юпитер – Водолей

Венера – Стрелец

Сатурн – Козирог

Раху ( Северен лунен възел ) – Телец

Кету  ( Южен лунен възел ) – Скорпион

ВАЖНИ ПРОМЕНИ ПРЕЗ ТАЗИ СЕДМИЦА

  1. Луната преминава през Рак, Лъв, Близнаци.
  2. На 18-ти Фвруари 2022, Сатурн навлиза в съзвездие Дханища ( в знаците Козирог и Водолей). Ще остане там повече от една година – до 14 Март 2023. Възможност да увеличите благосъстоянието си. Но и много силна енергия за проява на спорове, конфликти, свързани с граници на държави. Тенднеция за войни, пожари в природата. Много важен транзит, за който ще има подробен анализ в отделна публикация.
  3. Слънцето навлезе във Водолей, на 13-ти Февруари (Сидерален зодиак – реланите астрономически позиции на планетите). И ще остане там, един месец. През целия месец ще бъде в съвпад с Юпитер. През това време, планетата Юпитер ще бъде в състояние на “изгаряне”. Особено силно, това ще се прояви на 4, 5, 6-ти Март. Като последица, може да се очаква, че мъдростта ще пострада и ще бъде подтисната, за да може да се прояви силното его и собено егото на хората, които имат власт. Това ще причини недоволство сред големи обществени групи, сред народа, относно решения, действия на управляващите и властимащите. Избягвайте да вземате важни решения, свързани с духовност, ритуали, важни лични промени в живота ви, в периода от 13-ти Февруари до 27-ми Март.
  4. Кету, южният лунен възел, на 14-ти Февруари, преминава в съзвездие Вишака (в Скорпион) и ще остане там до 16-ти Октомври 2022 г. През целия този период ще усещате вътрешна раздвоеност, относно нещата от живота ви, за които тази планета отговаря в личния ви хороскоп. Много от вас, ще действат едновременно в две посоки. Това може да е свързано с работа, връзки, бизнес, развитие по принцип, др…( зависи от лични хороскоп). Но във всеки случай, често ще се чувствате объркани, раздвоени, колебливи. Цялата тази сложност в живота ви ще бъде обусловена от кармична ситуация, следствие на която, сега трябва да направите определен избор. Но ще бъде трудно да решеите по време на този период. Това може да ви обърква и да се притеснявате от необходимостта да направите важен избор. Очаквайте подробният анализ за този транзит.
  5. Венера и Марс продължават да се движат в точен съвпад и през  тази седмица. Тенденцията за спорове, проблеми, изясняване на връзки, раздели, все още е актуална.
  6. Това е седмицата, която предхожда образуването на Стелиум от 5 планети ( 6, вкл. с Плутон) в края на другата седмица в Козирог. Следва публикация за влиянието на тази астрологична комбинация. Във всеки случай, ще се обсъждат  важни въпроси, теми и  ще се сдигне до съответното политическо или управленско решение. реализация на решението, може да се очаква в следващите един-два месеца. Възможно е, решенията да не бъдат възможно най- разумни и мъдри.

Тази седмица и останалото време от Февруари и Март са много важен период, който подготвя ОГРОМНИТЕ И ВАЖНИ ПРОМЕНИ, които ЩЕ ПРОМЕНЯТ СВЕТА през АПРИЛ 2022 г.  Следете редовно, публикациите в този профил, за да бъдете актуално информирани за плановете на Съдбата за света и лично за вас.

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Не планирайте нищо през тази семдица. Очаквайте проява на негативна енергия, която може да попречи на плановете ви. Онези от вас, които мислят за промяна на местожителство, трябва да имат предвид, че е възможно, но в същото време има тенднеция да не се чувствате много удобно на новото място. През тази седмциа ви предстоят емоциоанални отношения с децата.  Някои от вас ще попаднат, участват във вълнуваща романтична проява. Ще мислите за инвестиция, свързана с технология. Може да си купите някакъв уред. Пътуванията, може да ви изнервят или да се случват с някакви препятствия.  Ще се чувствате уверени, относно вашия партньор.  Но бъдете внимателни и за възможността да попаднете в конфликт с него.  Трябва да шофирате разумно и внимателно.

 

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Притесненията ви ще са свързани с домашната среда. Съседите, също ще ви изнервят. Ще се стремите да действате логично, но емоциите ви, ще избухват. Подтискането на емоциите, може да води до недоразумения. Ще имате възможност да се срещнете с приятели. Може да решите въпрос, свързан с наследство или отношения с роднини. Бъдете готови за недоразумение в личната ви връзка.  Партньорът ви ще бъде по-чувствителен. Може да има проблем със здравето. Ще трябва да се справите с повече физическо натоварване през тази седмица. Може да организирате повече светлина у дома – нова лампа или просто смяна на стара крушка. Може да получите желан приход или дори повишение на заплата. Но бъдете внимателни с финансите.

 

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Ще се стремите да осигурите своята и на семейството ви, финансова осигуреност. Има възможност да си купите нещо  красиво, но помнете, че това не трябва да бъде разхищение на имуществото ви. Като цяло, седмицата е благоприятна за инвестиции, покупки. Но периодът не е добър за заеми. В средата на седмицата, ще станете по-активни в комуникациите си. Ще искате да действате логично и практично. Ще искате да ви разбират правилно. Може да поканите гости у дома. В края на седмицата се погрижете за здравето си. Вашия баща, може да има нужда от вас. Периодът не е благоприятен за пътувания. В средата на седмицата може д аобщувате по повод някаква консултация или обуение. Периодът се оформя, като доста заето време за вас. Ще бъдете ангаирани с различни неща, действия. Опитайте се да не спорите грубо с колеги.

 

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Ще се чувствате развълнувано. Особено по отношение на енергията ви да правите нови неща. Може да започнете нещо ново, в началото на седмицата. Това действие ще е източник, но и следствие на вашата увереност в себе си. Ще съзнавате, че трябва да действате практично, но няма да ви се удава лесно. Ще имате възможност да подобрите връзката си и отношенията в семейството ви. Вашият партньор е доста сериозен човек и тази седмица няма да го промени. В края на седмицата, ще трябва да вземете решение, свързано с работа. Ще бъдете активни в комуникацията си, вкл. в интернет. Периодът е положителен за обучение, нов курс, знания. Възможно е да обсъдите идея за нов проект, свързан с работата ви, с бизнеса. Не давайте пари назаем. Бъдете внимателни за опасност от малък инцидент – травма, порязване.

 

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Ще имате възможност за положителни контакти с клиенти или партньори в работата, бизнеса. Възможно е да подпишете полезен, благоприятен договор. Ще имате възможност да направите правилните изводи, обобщение на случващото се около вас и да извлечете полза от това. Може да имате успешен контакт с представител на държавен орган, институция. Вашите началници ще бъдат благосклонни и ще ви подкрепят, помагат. Всички общувания през тази седмица, ще ви карат да се чувствате емоционално. Опитайте се, да не действате импулсивно. Ще имате доста желания, но ще трябва да се отнасяте логично към тях. Намерете начин да си давате необходимата почивка. Погледнете навътре в себе си. Краят на седмицата може да ви донесе някакви пари. Периодът е добър за инвестиционни планове, намерения, реализация. Почивните дни, могат да повишат сексуалната ви енергия.

 

ДЕВА – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

През този период, спокойно може да се доверите на приятелите си и на техните съвети. В средата на седмицата, може да се почувствате изтощени и да искате да си починете – и физически и психически. Краят на седмицата, ще ви върне енергията и ще искате да действате активно. Може да отидете на фитнес или сред природата. Не подценявайте редовната грижа за здравето ви. Организирайте диета или добър дневен режим. Не се поддавайте на нервността от началото на седмицата. Не се изнервяйте, заради недоразумения. Някои от вас, може да направят посещение в болнично заведение. Това може да е свързано с роднина. Краят  на сеемицата, ще ви даде възможност да помислите за външния си вид. Почувствайте се красиви.

 

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ще ви направи много чувствителни, към това, което се случва около вас, в обществото. Може да проявите силни емоции на работното си място. Бизнесът ви може да ангажира всичките ви чувства. Не се отчайвате, ако очакванията ви не се оправдвават. Всичко се променя. Приемете нещата и вървете спокойно по пътя си. Рано или късно ще полуите желаната оценка от другите. В средата на периода, ще имате възможност да реализирате активни срещи с познати, приятели. Ще получите добра новина. Може да получите приходи или дори повишение. Вашите приятели ще ви карат да се чувствате по-спокойно и удобно. Ще ви подкрепят. Краят на седмицата е благоприятен момент за пътуване. Може да се оттеглите на отдалечено място и да се свържете с природата.

 

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ще ви даде възможност да общувате активно с ваш консултант. Информацията ще ви развълнува.  Погрижете се за родителите си. Ще усетите, че късметът ви закриля. Ще получите подкрепа от ваш учител. Може да се отправите на приятно пътуване., което ще ви донесе ползи. Помислете за духовното си развитие. Средата на седмицата, ще ви вълнува с развитието на кариерата ви. Може да се изнервите, заради егото на държавен служител. Вашите началници, също ще бъдат взискателни към вас. Понякога ще ви се струва, че е неоснователно. В края на седмицата, може да получите очакван проход. Ще може да се срещнете с хората от средата, в която се движите, с ваши приятели, познати.  Може да обсъдите своя идея. Погрижете се за здравето си в края на седмицата. Не преяждайте. Бъдете внимателни и не действайте импулсивно през целия период.

 

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Периодът е подходящ, за да обърнете вниманние на здравето си. Особено в началото на седмицата. Това е момент, в който може да усетите повишаване на сексуалната си енергия. Средата на седмицата, може да ви отправи на някакво пътуване. Организирайте среща или разговор с вашия баща. Ще усетите, че късметът ви се увличава. Нещата ще се случват лесно. Може да научите нова информация, знание. Организирайте желаната консултация. Краят на седмицата ще ви направи много комуникативни. Особено по въпроси, свързани с бизнеса, работа. Ще мислите много логично и ще виждате всички детайли на работния процес. Ще ви хрумнат интересни идеи. Може да помислите за ремонт на дома. Може да проявите агресивност в думите си към партньора. Бъдете внимателни за това.

 

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, започва с различни срещи. Може да организирате подписването на нов договор. Или да се сдобиете с нов клиент. Това ще ви действа емоционално и ще ви зарадва. Вашия личен партньор ще ви носи положителна енергия.  Накои от вас, може да признаят чувствата си и да стартират сериозна връзка. Бъдете внимателни за евентуални импусливни решения в средата на седмицата, които може да са с негативни последици за вас. Не се поддавайте на чувства, като ревност, не бъдете подозрителни към партньора. Не губете вяра в себе си. Средата на седмицата, може да ви предостави някаква внезапна ситуация – неочаквано обаждане или друга изненада. Шофирайте внимателно. Ще усетите закрилата на Съдбата в края на седмицата. Моментът е благоприятен за пътуване. Може да проведете интелетуален разговор с мъдър ваш учител. Консултацията в този момент ще бъде много полезна.

 

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Имате възможност да организирате плановете си. Може да оформите и нов фитнес режим. Изобщо да въведете ред в цялата организация на деня, месеца, по-дълъг период. Партньорът ви ще ви подкрепя. Може да подпишете или оформите документи, свързани с държавна институция. Средата на седмицата, може да ви донесе нов договор. Помислете за семейните активи и за благосъстоянието на семейството ви. Направете финансови планове. Може да научите някаква тайна или да се консултирате с езотеричен специалист. В края на седмицата, може да имате пророчески сън. Изтълкувайте го правилно. През целия период ще бъдете много продуктивни. Не харчете неразумно, не разхищавайте парите си. Може да се проявят проблеми, свързани с нервите или кожата ви. Вземете мерки, за риска от внезапно блокиране на нерв. Бъдете внимателни, не правете резки физически действия и не вдигайте тежко.

 

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ще ви даде възможност да проявите повече любезност в общуването с другите. Ще имате възможност да реализирате хубава идея. Децата ще ви зарадват. Моментът е подходящ за романтика. В средата на седмицата, може да попаднете в конфликт, заради проява на его. Бъдете внимателни, ако е замесен и държавен орган или сте страна в съдебен спор. Властта ще се прояви доста силно. Не се поддавайте на емоции и не влизайте в конфликти с колеги, където причината е проява на его. В средата на седмицата е добре да се заемете с физически упраженнеия. Организирайте дневния си режим и се погрижете за здравето си. Краят на седмицата, ще ви даде възможност да обсъдите важни детайли с вашия партньор. Договорът, оформен или подписан в този момент, ще се отличава с много детайлни разработки, клаузи. Възможно е да създадете ново прецизно партньорство в бизнеса.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

            За контакти и въпроси: 

Facebook:  Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *