Ведическа Астрология Джьотиш | 19 Октомври – 25 Октомври 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 19 Октомври – 25 Октомври 2020 г.
Астрологична прогноза по Асцендент или Лунен знак
Период :  19-25 Октомври 2020 г.
Актуални позиции на планетите :

 

Слънце – Дева

Луна – Скорпион, Стрелец, Козирог,

Марс – Овен  ( ретрограден )

Меркурий –  Дева, ( от 22 септември – Везни )

Юпитер – Стрелец

Венера –  Рак

Сатурн – Козирог ( ретрограден )

Раху ( Северен лунен възел ) – Близнаци

Кету  ( Южен лунен възел ) – Стрелец

Слънцето е във Везни и ще причини общо отслабване на имунитета. Някои от Вас, ще почувстват липса на самоувереност. Опитайте се да засилвате елемента на огъня, като запалвате свещи у дома. Държавните власти ще бъдат с отслабена енергия и ще действат неадекватно. Тази седмица е част от периода на ретроградност на Меркурий във Везни. Освен това, планетата е в съвпад със Слънцето. Малко трудно ще се случват ползотворни комуникации с държавните власти, органи, представителите на правителството. Възможно е да блокират някои от системите за комуникации на държавните институции.

Между 25-27 октомври, двете небесни тела ще попаднат в една точка. Това е момент, в който се препоръчва да бъдете много внимателни. Повече информация за това влияние и ретроградността на Меркурий, можете да намерите в публикацията на тази тема в профила на астролога във фейсбук. Ретроградната енергия на Меркурий, може да бъде коригирана с положително отношение към женската енергия, жените. Кажете някоя добра дума или направете комплимент на жена, която стои по пътя на вашите дела и ще получите нейната помощ.

Повече информация за транзитите на планетите, можете да получите, тук – на сайта на телевизия MMTV, или на страницата на астролога във Фейсбук: Facebook: Danna Veda Yordana

 

ОВЕН

Периодът ще ви накара да изпитате някои притеснения. В началото на седмицата помислете за здравето си. Някои от вас, може да срещнат неразбиране от страна на своя партньор по отношение на всякакви теми. Началото на седмицата ще създаде някои трудности за хората, които се занимават с недвижими имоти или участват в лична сделка, свързана с такъв вид имущество. Може да проявите повече еммоци на тази тема. Някои от вас ще се заинтересуват от някаква тайна, под формата на информация или знание. В средата на седмицата някои от вас ще обмислят далечно пътуване, а други ще се отправят на такова. Може да е свързано с вашето образование. В края на седмицата ще обмисляте стратегии, действия с цел въвеждане на ред в делата, свързани с вашата кариера, с работното ви място.

 

ТЕЛЕЦ

Вашата планета  ще изгуби силата си от 23 октомври. Бъдете внимателни относно конфликтни ситуации от всякакъв вид. Това може да са ваши роднини, познати, колеги. Може да бъдат и съдебни спорове. Отнасяйте се с изключително внимание, защото общата енергия на планетите, не ви дава особена закрила в момента. Може да се чувствате доста объркани, разконцентрирани. Обърнете повече внимание и на здравето си, защото може да се почувствате по-слаби. Може да изпитвате главоболие. Периодът не е особено подходящ за романтични преживявания. Може да има недоразумения в тази връзка. Общият ви късмет, закрилата от Съдбата не са отказани, но може да идват със закъснение.

 

БЛИЗНАЦИ

Периодът е подходящ за грижа към здравето ви. Има тенденция за някакъв инцидент. Може да се самонараните поради разсейване. Може да се наложи, да помислите за роднините си. Не давайте пари назаем, освен ако не очаквате да ви ги върнат. Някои от колегите ви, може да се опитат да ви използват или да се прикрият зад вас. Бъдете внимателни и към разходите си, по отношение на това дали нещата, които купувате са наистина необходими. В края на седмицата, може да имате ситуация, свързана с недвижимо имущество, която ще бъде решена с паричен разход. Средата на седмицата ще ви даде възможност да се срещнете с подходящите хора. Това може да бъде във връзка с лични отношения или с поемане на сериозен ангажимент, свързан с бизнес партньорство.

 

РАК

Ще ви се иска да действате творчески, креативно, но в същото време ще имате много идеи и няма да знаете как точно да постъпите. В този момент трябва да следвате само интуицията си.  Но бъдете подготвени относно това, накрая може да решите, че това което сте направили е било следствие на погрешно решение. Отношенията с личния партньор, може да преминат през недоразумение, дори спор, кавга. Опитайте се да въведете ред в дневния си режим. Можете да помислите и приложите в ежедневието си различни прийоми, свързани със здравето, при това по най-добрия начин. Това може да са диети, прочистващи процедури. Съобразете се със съветите на мъдър лечител. Краят на седмицата, ще ви даде възможност да действате структурирано, подредено, дисциплинирано по отношение на вашия сериозен партньор.

 

ЛЪВ

Началото на седмицата ще ви отдалечи от общуването с вашето семейство. Може да има доста недоразумения у дома.  Постепенно се покачва напрежението в работата, по отношение на нейното увеличаване, като обем и разнородност на делата. Средата на седмицата, ще ви накара да почувстате положителни емоции, свързани с вашите деца. Някои от вас, ще оформят правилна идея, свързана с креативното им развитие, с творчество.  Това е момент, в който може да преживеете приятни романтични моменти. От друга страна, седмицата може да ви накара да изпитвате някои притеснения. По-вероятно е, това да се случи в края на седмицата, когато ще трябва да преживете някаква конфликтна ситуация. Това може да бъде само вътрешно преживяване. Добрия подход за справяне с този момент е въвеждане на ред в дневния режим, мислите и действията ви.

 

ДЕВА

В началото на седмицата, ще ви липсва способност да се изразявате правилно, лесно….изобщо така, че да ви разбират. Възможно е просто, да не ви се говори с никого. В същото време, ще усетите, че се разбирате с близките си интуитивно, без думи. Средата на седмицата, ще ви накара да се почувстате по-емоционално у дома.  Ще насочите вниманието си към хубавите неща от живота. Може да организирате приятно събитие у дома. Отделете внимание на семейството си. Ще се почувствате спокойно и щастливо у дома. От тази позиция, можете да помислите в положителна насока и по отношение на кариерата си. Краят на седмциата, ще ви накара да погледнете практично на романтичната си връзка. Може да ви се струва, че нещата там са доста “сухи” или се развиват прекелено бавно.

 

ВЕЗНИ

Вашата планета влиза в дебилитация, отслабва. Бъдете внимателни относно тенденцията да правите необмислени разходи. Може да бъдат и наложителни. Но вниманието и в този случай, няма да бъде излишно. Ще ви се иска да се оттеглите някъде на спокойно място, но обстоятелствата там, няма да ви осигурят нужния покой или ще му попречат. Обърнете внимание на здравето си. Някои от вас може да посетят място, в което се осъществява лечение. Тенденцията за преразглеждане на стари спорове остава. Това може да са отношения, свързани с роднини, колеги, изобщо всякакъв вид противници. Спортистите може да преживеят някаква травма. В средата на седмицата, ще имате възможност да реализирате много положителни комуникации, общувания. Възползвайте се от добрите съвети, които ще получите тогава. Краят на седмциата ще ви даде възможност да въведете ред у дома. Обърнете внимание на майка си.

 

СКОРПИОН

Тенденцията е да останете далече, изолирани от другите. Това може да е поради личното ви желание или да бъде наложено от обстоятелствата.  Няма да искате да общувате с много хора през тази седмица. Няма да искате да говорите   с никого.  Предстои сериозна промяна в живота ви. Изглежда, че това ще бъде свързано с мястото в което живеете. Някои от вас ще променят жилището си, други и местоживеенето. Разбира се, не означава, че твоа ще стане през тази седмциа, но в момента сте ангажирани с обмисляне на този процес. Всичко това, може да ви кара да се чувствате  малко притеснени. Но е нужно, само да запазите спокойствие и ще видите как нещата започват да се подреждат сами. Имате цялата подкрепа на своето семейство.  Правите планове за бъдещото си развитие и то изглежда положително. Може би обмисляте сериозна инвестиция.  Съзнавате, че в дългосрочен план ви предстои да полагате доста усилия и те ще са насочени към правилните резултати, постижения. Това е периодът, в който ще се концентрирате върху всичко това.

 

СТРЕЛЕЦ

Началото на седмицата може да създаде условия, заради които ще останете отдалечени от другите хора. Това може да бъде и поради ситуация, свързана с вашето здраве. Може да имате особени сънища. Запомнете ги, защото те може да бъдат пророчески.  Бъдете внимателни относно разходите си. Изглежда, че ще направите неразумни такива, за които после ще съжалявате. Средата на седмицата, ще ви накара да се почувстате много уверено. Хората ще искат да следват съвеетите, които им давате. Ще бъдете източник на мъдрост. Децата ще ви зарадват. Може да обмислите далечно пътуване. В края на седмицата ще се насочте към организация на семейните активи. Ще помислите какво може да направите, за да увеличите спестяванията си или поне да преминете на по-икономичен режим на живот. В тази ре-организация ще участва цялото ви семейство.

 

КОЗИ РОГ

Началото на седмицата, ще ангажира вашето внимание с хората от вашите социални кръгове. Давате си сметка, че в тях се появяват нови хора, които са по-различни от досегашните. Те може да са свързани с много различна от вашата религия или вашите традиции. Може да участват в тайни общества. Има тенденция да вземете някакво важно решение. Може да се свържете със стар приятел. Средата на седмицата, ще ви накара да се почувстате по-уверено, но само ако се оттеглите на някакво отдалечено място. В този момент, вниманието ви, ще бъде ангажирано и с подобрение на здравето ви, а в същото време, ще имате възможност да осъзнаете някаква духовна истина. В края на седмицата ще се почувстате уверени и ще можете да въведете ред в дневния си режим, в ума си, в цялата си личност. Може да има някакво забавяне на делата в работата, кариерата. Личните романтични отношения, може да се сблъскват с недоразумения.

 

ВОДОЛЕЙ

Необходимо е да полагате повече усилия в работа, кариера, но ще изпитвате обратното усещене – нежелание. Ще искате да сте далече от работата. Ще има някои недоразумения в работата. Няма да успеете да получите желания резултат. Делата ви ще остават незавършени. Средата на седмицата, може да ви донесе приходи. Това ще ви накара да се почувствате положително, по отношение на работата…за разлика от началото на седмицата. Ще се срещнете със свои познати.  И ще усетите положителни емоции. Опитайте се, да поддържате вътрешната си хармония. Ще се свързвате с хора от чужбина.  В края на седмицата, някои от вас,  ще се опитат да въведат ред в отношенията си  чужбина. Това може да е свързано с вашата работа. Някои от вас ще отделят повече време за труд, сързан с дом, градина, Може да ремонтирате нещо у дома.

 

РИБИ

В началото на седмицата, ще се наслаждавате на способността си да мислите филосовски. Умът ви ще бъде зает с духовни теми. Онези от вас, които са ангажирани със своето образование, ще усещят как умът им е в синхрон с енергията, която ги води в положителна посока.  В средата на седмицата ще имате възможност да проявите и да усетите много положителна енергия в областта на работата си. Ще може да реализирате някои проекти и да обмислите други, които ще се развиват ползотворно. Може да получите повишение. В края на седмицата ще се срещнете с ваш познат от вашето минало, с който ще може да положите основи на нови дългосрочни отношения. Може да се случват различни ситуации на недоразумения с личния ви партньор.  Относно договори, свързани с инвестиции, трябва да бъдете много внимателни. Внимавайте и за тенденцията да си причините травма, порязване, нараняване.

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *