Ведическа Астрология Джьотиш | 05 Октомври – 11 Октомври 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | Седмична прогноза 21-27 февруари
Астрологична прогноза по Асцендент или Лунен знак
Период :  05-11 Октомври 2020 г.

Актуални позиции на планетите :

Слънце – Дева

Луна – Скорпион, Стрелец, Козирог,

Марс – Овен  ( ретрограден )

Меркурий –  Дева, ( от 22 септември – Везни )

Юпитер – Стрелец

Венера –  Рак

Сатурн – Козирог ( ретрограден )

Раху ( Северен лунен възел ) – Близнаци

Кету  ( Южен лунен възел ) – Стрелец

  1. Меркурий, е във Везни и нека помним, че предстои да стане ретрограден, от 14 октомври до 3-ти ноември 2020.
  2. Марс вече е в Риби и извън критичната точка Ганданта ( на границата между Овен и Риби).
  3. През тази седмица, Луната ще попадне в съвпад с Раху и вие ще усетите, привличане от мода, красота, вкусна храна, общ стремеж да регулирате финансовата си ситуаци.
  4. В края на седмицата, Луната ще попадне под аспекта на Сатурн и тази ситуация, ще ви накара да се опитате да въведете ред в една или друга област от живота си. Някои от вас, ще усетят напрежение и притеснения.
Повече информация за транзитите на планетите, можете да получите, тук – на сайта на телевизия MMTV, или на страницата на астролога във Фейсбук: Facebook: Danna Veda Yordana

 

ОВЕН

Бъдете внимателни при пътувания. Не бъдете резки в речта си . Краят на седмицата, ще ви накара да изпитате напрежение, свързано с емоциите ви и то може да бъде свързано с отношенията у дома.  Вашата планета – Марс, вече е в знака на Риби, така, че бъдете будни за тенденцията да искате да харчите неразумно. Някои от вас, могат да купят вещ, която от дълго време са желали. Други ще отидат на място, за което пазят хубави спомени. Сделките с недвижими имоти, може да не са печеливши.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни в комуникацията с приятелите ви. Те могат да ви дадат грешна информация или неправилни съвети. Някои от вас, ще получат пари, които са били забавени във времето. Продължавате да обмисляте възможността да промените ежедневието си, кариерата. Промените в живота ви, вече настъпват. Периодът е добър за повишаване на квалификацията ви, за образование. Почермете със сладкиши вашите приятели. Но не прекалявайте с яденето на сладко.

 

БЛИЗНАЦИ

Ще се наложи да преразгледате ситуацията, свързана с вашата работа и кариера. Може да се наложи да преразгледате някакъв проект. Някои от вас, могат да се върнат към стара работа. Други, могат да прикючат със егашната. Седмицата не е подходяща за сделки с недвижими имоти, освен, ако това не са действия по поправяне на документи. Подобрения в личните отношения. Добър период за любовта. Бъдете внимателни за начина си нахранене. Може да имате стомашни неразположения в края на седмицата.

 

РАК

Седмицата ще ви донесе смесени резултати. В началото може да имате някои недоразумения, дори пререкания с  ваши познати. Някои от тях могат да коментират личността ви, зад гърба. Може да претърпите загуба на пари. Някои от вас, може да се сблъскат с някакъв проблем в личната връзка. Ако работите с чужбина, бъдете внимателни за тенденцията за някакви загуби. В края на седмциата, може да попаднете под някакво напрежение, свързано с партньора ви.

 

ЛЪВ

Ще се фокусирате върху работата си. Вие сте способни да посъветвате другите по най-правилния начин. Може да има някакво неразбирателство с хора, които определяте, като ваши началници. Това може да са и ваши клиенти, инвеститори. Бъдете внимателни, когато шофирате. Внимавайте за възможността да се нараните с остри предмети или огън. В края на седмицата ще искате да се оттеглите далече от другите, но въпреки това, може да нямате възможност да се отпуснете  напълно.

 

ДЕВА

Налага се да мислите за много неща в момента. Действайте практично и не се поддавайте на емоциите си. Всичко ще се подреди по правилния начин. Вслущайте се в съветите на по-опитни ваши близки роднини. Краят на седмицата не е подходящ момент за рискови сделки, макар че ще обмислате и този вариант за спечелване на пари. Ще имате възможност да изпитате удоволствието от вкусна храна и да се насладите на приятните моменти за общуване със семейството.

 

ВЕЗНИ

Все още се чувстате емоционално изцедени. Вече сте в период, в който започват да се случват различни внезапни, дори объркани ситуации и ще трябва да се справите с това напрежение. Някои от вас, дори възнамеряват да се обърнат към езотеричен консултант за помощ. Общуването с приятели близки ще ви носи много положителна енергия. В края на седмицата може да изпитате някакво напрецение, свързано с кариера, работа. Възможно е да се притеснявате, относно някакви срокове, свързани с тази област.

 

СКОРПИОН

Навлезли сте в период, в който тенденцията да отделяте много внимание на вашия партньор е доста силна. Онези от вас, които досега са били свободни, могат да се обвържат сериозно. Доверете се на съветите на опитните ваши близки приатели и роднини, защото те ще бъдат давани на място и правилни. Имате възможност да материално развитие. Седмицата е положителна за вас. В средата на периода, може да се увстате малко объркани, но ще можете да контролирате ситуацията.

 

СТРЕЛЕЦ

В началото на седмицата ще обмислите варианти за спраяне с конкуренцията. Може да се случат различни конфликтни ситуации. Включително, такива в които са замесени и ваши колеги, подчинени. За тези от ва, които са страна по съдебен спор, това е момент в който ще могат да обмислят правилните си действия. Средата на седмицата ще отделите време на партньора си. Може да сключите някакво съглашение, сделка. В края на седмицата може да преживеете някаква изненада. Тя може да ви притесни.

 

КОЗИ РОГ

Влагате всичките си усилия, но ви се струва, че нещата не върват по желания начин. Нещата, свързани с вашата работа, кариера се развиват бавно. Но помнете, че вашите усилия, нокога не отиват напразно. Може да получите резултатите по-бавно от другите, но със сигурност ще ги получите ! Учениците може да се чувстват малко объркани. Не всичко върви гладко по отношение на вашата връзка. Внимавайте, защото има опасност да вземете грешно решение в тази връзка. Добър период за пътуване.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще ви се иска да прекарате повече време у дома. Там ще е насочено вниманието ви и кариерата ще остане на заден план. Някои от вас ще работят усилено от дома. В края на семдмицата внимавайте относно тенденцията да изядете неправилната храна и роцесът на храносмилане да не протече по правилния начин. Има опасност да вземете грешни решения. Ако може да ги отложите – направете го. Периодът е подходящ за инвестиции. Може да организирате такава, която обмисляте от доста време.

 

РИБИ

Бъдете внимателни за възможността да не направите най-добрата  инвестиция през тази седмица. Ще отделите повече време за общуване със своите приятели и близки роднини. Може да има някакво пререкание с някой от тях. Необходимо е да отделите внимание на вашия баща. Опитайте се да не разчитате прекалено много на късмета си. Вземете нешата в своите ръце и действайте. Насочете енергията си към дела, които сте отлагали във времето. Сега има възможност да ги довършите.

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *