Ведическа Астрология Джьотиш | Ноември 2019

Ведическа Астрология Джьотиш | Ноември 2019

ПОПИТАЙ ДАНА – ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ

 

Използва се СИДЕРАЛНИЯТ ЗОДИАК – точните позиции на планетите, с отчитане на ПРЕЦЕСИЯТА – наклона на земната ос.

Прогнозата по знаци е съобразена с Лунния знак и асцендента, изчислени съобразно Прецесията. В случай, че не ги знаете, можете да изпратите рожденните си данни на лично съобщение и ще получите съответната информация в удобен за астролога срок.

 

Слънце – Дебилитирано във Везни – до 15 ноември; Скорпион – от 16 ноември;

Марс – Дева; Везни – от 10 ноември;

Меркурий Ретрограден ( 31 октомври – 20 ноември); в Скорпион – до 6-ти ноември, във Везни – до 4-ти декември;

Юпитер – Стрелец – от 4-ти ноември

Венера – Скорпион до 20-ти ноември; Стрелец – от 21 ноември;

Сатурн – Стрелец

Раху ( Северен лунен възел ) – Близнаци

Кету ( Южен лунен възел ) – Стрелец

 

През Ноември предстоят ключови промени в движението на планетите

На 4-ти ноември, Юпитер влиза в собствения си знак – Стрелец. Меркурий вече, е ретрограден. Венера ще влезе в Стрелец на 21 ноември – в ключовата точка Ганданта – границата межди Вода и Огън. Транзитът на Юпитер, ще донесе много сериозна промяна, по отношение на духовността, религията за всички. Още през ноември, много хора ще усетят своя личен, силен стремеж в тази насока.

Възможно е у някои хора, този стремеж да се развие фанатично. Не се изключва възможността от конфликти на тази основа. Може да се очакват и политически промени (например в България – окончателни резултати от местните избори). Още на 4-5 ноември, всеки човек ще усети важна промяна в живота си.

С навлизането на Юпитер в Ганданта, може да се очакват някои силни прояви на природата, свързани със стихиите въздух и вода. От март сме свидетели на подобни явления, поради транзита на Раху (сев. Лунен възел в Близнаци), но сега допълнително, ще бъдат усилени природните енергии. Тези вълнения ще се проявят и сред обществото – недоволства, протести, искания, ще бъдат изразявани масово в различни точки по света. На 4-ти ноември, Юпитер влиза в Мула накшатра (символ – “коренище”) и ще пожелае да промени нещата сериозно, коренно.

Друг важен фактор през месец Ноември е ОСОБЕНАТА ретроградност на Меркурий

Ретроградността на Меркурий, от друга страна ще ни накара да отделим повече внимание на определени неща – преценка, оценка, анализ, връщайки се назад и преразглеждайки нещата… Разбира се, може да има много неразбиране, недоразумения… Сега ще бъде в елемента Въздух. А това означава, че влиянието ще е свързано изцяло относно общуването, комуникациите. Особено предаваните по въздуха, включително въздушния транспорт. Ще ни накара да се замислим как се чувстваме и как комуникираме с другите. И разбира се, ще ни накара да се замислим относно любовните ни връзки. Ще преразгледаме тези чувства. Това е възможност да ги укрепим. Защото Везни е знак на партньорството, връзките и на хармонията и баланса.

 

Овен

Ще почувстват едоста силно енергиите на планетите през този месец. Няма да знаете кое решение да вземете, как да постъпите. Ще трябва да избирате едновременно между много неща. Но въпреки това, ще се чувствате радостно.

 

Телец

Винаги се стремите към стабилност, но сега ще е малко трудно да усетите увереност, спокойствие. Има натрупване на планети в 8-ми дом и това овди до непредвидени промени, които ви разбалансирват. Ще бъде по-добре, ако може да не вземате решения или поне важни такива, през този период.

 

Близнаци

Ще се чувствате уверени. Ще потърсите нова сериозна връзка или ще решите да се обвържете сериозно със сегашния партньор. Много по-силен период за личността. Първите няколко дни от периода трябва да сте внимателни по отношение на импулсивността ,въздържайте се.

 

Рак

Трябва да отделите повече време за работа, отговорности. Особеното е, че колкото повече усилия влагате, толкова повече работа ще имате. Може да очаквате положителна прояман, свързана с торчество, креативност, свързани с дома. Хубави романтични преживявания. Много внимание към децата. Радост от тянхата интелигентност. 10-20 ти ноември – може да се отправите на пътуване.

 

Лъв

Не вземайте никави решения преди 16 ноември. Дотогава Слънцето е дебилитирано във Везни и няма да ви подкрепи. След това ше намирате верния път във всяка насока. Ще търсите подкрепа от приятели, но няма да намирате. След 16 ноември нещата ще се подреждат много по-добре. Трудности, свързани със самочувствието , увереността. След средата на месеца ще имате много повече енергия.

 

Дева

Много добро влияние на планетните енергии през този месец. МОже да обмисляте смяна на дома или подобрения в него. Подходящ период да планувате преместване в по-голямо жилище. Много хубави възможности за кариерата ви. Много положителна енергия за вас .

 

Везни

През част от периода ще се чувствате така, сякаш ви липсва енергия. Венера и Марс разменят знаците си. Може да се усещате малко нерешителни. Това не е дълъг период – няколко дни. Но Юпитер влиза в 3-ти дом и от това следват много възможности за нови комуникации, обюуване, ползотворни усилия.

 

Скорпион

През този месец услията ви няма да дават желания резултат, но това не означава, че трябва да бездействате. Просто не разчитайте на много високи вънаграждения за положения труд. Ще се чувствате много ограничени. Юпитер ще влезе в знак, къдтео вече са Кету и Сатурн – ограничение по отношение на пари. Бъдете внимателни относно разходите си. Не се притеснявайте, че не получавате резултата сега. Предстои Марс да транзитира на асценднета ви и да се разкриете по най-позитивния начин.

 

Стрелец

Юпитер навлиза в знака на вапия асцендент. Първо гще премине през ганданта ( границата межди Скорпион и Стрелец). Това ще бъде период на доста неспокойна енергия ( от 4-ти ноември 2019 до 4-ти януари 2020 г.). Но, ак някой може да извлече позитив от този тразт – това ще сте вие. С други думи – ще бъдете най-облагоделствани от този транзит на Юпитре. Затъмнеието на 26-ти декември ще доведе до ситуации, в които различни хора ще ви дават купища съвети, относно това, какво да правите или не. Ще се чувствате объркани. Нйа-добро е да оставите транзита сам да случва нещата. Но във всеки случай ще имате много възможности за реализаци яна личността, за творчество, са пътувания.

 

Козирог

Бъдете внимателни и неправете излишни разходи, свързани с пари или усилич, които не дават резултат. Не пилейте силите си там, където няма да има полза. Внимавайте и не харчете неразумно. Юпитер ще ви кара да направите повече в тази насока – да похарчи за духовни неща. Бъдете внимателни до 23 януари 2020 г. Марс и Венера в момента влияят на 10-11 дом – работа, приходи, така, че приходи ще имате, но ако не внимавате, може разходите да се окажат по-големи. Този период може да донесе неочаквана енергия, събития.

 

Водолей

Започва да се усеща как възможностите за паечалба нарастват. Можете да разчитате на тази енергия през лседващата година. печалба. Много добър период на късмет и възможности в кариерата. Приходи от много места. Оглеждайте се за повече възможности за печеленен на пари и помислете за спестявания.

 

Риби

Възможност да получите високата оценка на другите към вас, тяхното уважение. Ще се представяите на високо ниво. Положително развитие на кариерата.   Внимавайте при шофиране. Внимателно разглеждайте договорите, които подписвате.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *